Gulvafslibning Varde

  • Få 3 udmærkede tilbud på gulvafslibning Varde
  • Vi finder en reel kvalitetssikret gulvekspert
  • Spar omkring 14 procent på et uimodståeligt gulv tilbud

Eksempler på
6800 vejnavne

Rugvænget
Mælkevejen
Skyttevænget
Teglgårdvej
Ulvemosevej
Stokkebrovej
Jupitervej
Skelhøjvej
Troldhøj Alle
P O Pedersens Vej
Savvænget
Sønderbro
Sømosevej
Møbelvej
Slagterigade
Rosenvej
Vestervænget
Karlsgårde Søvej
Venusvej
Violvej

Gulvafslibning Varde. Få 3 seriøse tilbud på 24-38 timer

Vær specifik, når du beskriver din gulvopgave, så får du et meget bedre tilbud på gulvafslibning i Varde. Hvorfor skal du bruge gulvafslibningstilbud. Er det til et firmagulvafslibning, en privatgulvafslibning eller et kontor? Spar op til 24% ved at indhente 3 gratis tilbud på professionel gulvafslibning fra anerkendte gulvafslibningsfirmaer i Varde her på siden.
Padank er en ædel træsort, der kommer fra Burma eller Vestafrika. Træsorten er rødligbrun og kan forveksles med mahogni. Træet er tungt og hårdt og bruges til møbler.
Palisander er en ædel træsort, der kommer fra Sydamerika, Østindien eller Java. Splinten er gullig og bruges ikke, mens kernevedet er mørkebrunt, rødligt, violet eller sort med marmorlignende tegninger. Træet er hårdt og tungt med et vist olieindhold. Bruges til møbler og på grund af hårdheden til billardkøer.

Træ til gulve: Yang (Keruing) (Dipterocarpus alatus Roxb)

Yang træet vokser i Sydøstasien fra lndien til Philippinerne. l Europa handles ca. 30 forskellige nærtstående arter under navnet Yung. De fleste arter bliver op til 40 m høje med diametre op til 1,5 m. Splintveddet er grårødligt og kerneveddet er mørkt rødgråt til rødbrunt med en violet tone.
Det har en homogen grov struktur samt med/modvækst. Styrkeegenskaberne svarer nogenlunde til bøgens, og de ligger noget over teakens egenskaber. Breddesvindet er 0,3 procent for hver 1 procent træet tørrer.
Gulvopbygning - terminologi: Gulvbelægningen udgør den færdige gulvflade og er det øverste selvstændige lag i gulvet. Lak eller anden overfladebehandling betragtes ikke som en selvstændig belægning.

Håndværksarbejde - spar mindst 20%

Tilbud fra gulvafslibningsfirmaer i Varde kommune omfatter hele kommunen:
  • Stundsig
  • Henne
  • Billum
  • Janderup
  • Øster Vrøgum

Varde gulvafslibning eksempel:

CVH gulve og tømrer
Vester Janderupvej 11
6800 Janderup
CVR: 26851564
Hjemmeside
Næsbjerg-Gulve
Hammeren 20
6800 Varde
CVR: 29045984
Hjemmeside
Garant Varde
Ribevej 39
6800 Varde
CVR: 29137692
Hjemmeside