Gulvafslibning Varde

  • Få 3 brugbare tilbud på gulvafslibning Varde
  • Vi finder en kvalitetssikret kvalitetssikret gulvspecialist
  • Spar op til 33 % på eminente gulv tilbud

Eksempler på
vejnavne i 6800

Isbjerg Møllevej
Plantagevej
Voldsti
Moesgårdvej
Strellevvej
Slugten
Snedkervej
Øselundvej
Reesens Vej
Lindevej
Tjørnevangen
Troldhøjbakken
Transbølvej
Rosenvænget
Vestergade
Sakskærvej
Krofennen
Kvongvej
Langhedevej
Østergade

Gulvafslibning Varde. Få 3 seriøse tilbud på 24-38 timer

Vær specifik, når du beskriver din gulvopgave, så får du et meget bedre tilbud på gulvafslibning i Varde. Hvorfor skal du bruge gulvafslibningstilbud. Er det til et firmagulvafslibning, en privatgulvafslibning eller et kontor? Spar op til 24% ved at indhente 3 gratis tilbud på professionel gulvafslibning fra anerkendte gulvafslibningsfirmaer i Varde her på siden.
Padank er en ædel træsort, der kommer fra Burma eller Vestafrika. Træsorten er rødligbrun og kan forveksles med mahogni. Træet er tungt og hårdt og bruges til møbler.
Palisander er en ædel træsort, der kommer fra Sydamerika, Østindien eller Java. Splinten er gullig og bruges ikke, mens kernevedet er mørkebrunt, rødligt, violet eller sort med marmorlignende tegninger. Træet er hårdt og tungt med et vist olieindhold. Bruges til møbler og på grund af hårdheden til billardkøer.

Træ til gulve: Yang (Keruing) (Dipterocarpus alatus Roxb)

Yang træet vokser i Sydøstasien fra lndien til Philippinerne. l Europa handles ca. 30 forskellige nærtstående arter under navnet Yung. De fleste arter bliver op til 40 m høje med diametre op til 1,5 m. Splintveddet er grårødligt og kerneveddet er mørkt rødgråt til rødbrunt med en violet tone.
Det har en homogen grov struktur samt med/modvækst. Styrkeegenskaberne svarer nogenlunde til bøgens, og de ligger noget over teakens egenskaber. Breddesvindet er 0,3 procent for hver 1 procent træet tørrer.
Gulvopbygning - terminologi: Gulvbelægningen udgør den færdige gulvflade og er det øverste selvstændige lag i gulvet. Lak eller anden overfladebehandling betragtes ikke som en selvstændig belægning.

Håndværksarbejde - spar mindst 20%

Tilbud fra gulvafslibningsfirmaer i Varde kommune omfatter hele kommunen:
  • Stundsig
  • Henne
  • Billum
  • Janderup
  • Øster Vrøgum

Lokale gulvafslibere i 6800 Varde

Jensen Byg
Teglgårdvej 6
6800 Varde
CVR: 26512158
www.jensenbyg.dk
CVH gulve og tømrer
Vester Janderupvej 11
6800 Janderup
CVR: 26851564
www.cvhgulveogtoemrer.dk
Næsbjerg-Gulve
Hammeren 20
6800 Varde
CVR: 29045984
www.naesbjerggulve.dk