Gulvafslibning Assens

  • Få 3 fordelagtige tilbud på gulvafslibning Assens
  • Få en reel potentiel fagmand
  • Spar let 23 procent på et lokalt gulv tilbud

Veje 5610 Assens

Kærvangen
Kirketoften
Pilehaven
Torø Huse Vej
Mandelalleen
Sønderbakken
Sandager Kirkevej
Johan Rantzaus Vej
Solvænget
Åkrogen
Korsvangcentret
Ørnevej
Vinkelvej
Spættevænget
Sleipnervænget
Liljevænget
Møllerhuse
Tørvelodsvej
Provstigade
Smejrupvej

Professionel Gulvafslibning Assens? Få 3 tilbud!

3 helt gratis og 100 % uforpligtende tilbud i Assens på alt gulvafslibningssarbejde. Vores tilbudstjeneste gælder selvfølgelig også i din by. Send din gulvopgave ind til os på Gulvafslibningsguide.dk og i løbet af få dage modtager du 3 megafine tilbud fra lokale bundsolide gulvafslibningsvirksomheder fra Assens.
Gulvbrædder, der fastgøres med synlige søm/skruer, fastholdes med ét søm/skrue, der placeres ca. 1/4 bræddebredde fra brættets notside. Særligt brede brædder - dvs. over 200 mm brede - fastholdes med to synlige søm/skruer i hvert bræt. Søm eller skruehul kan eventuelt dækkes med en træprop.
Den første række brædder lægges med notsiden mod væggen. Brædderne rettes ind efter en snor, så de ligger på linje. Der holdes mindst 15 mm afstand til væg. Der anbringes midlertidige afstandsklodser eller kiler mellem den første række brædder og væg for at sikre, at brædderne ikke forskubber sig under lægningen.

De enkelte træarters egenskaber

Ved sortering og opdeling af træet i forskellige kvalitetsklasser kan forskellene udjævnes, som det ses hos en række producenter, men det betyder også, at træ og dermed trægulve skal vurderes med de variationer, som naturen tilfører materialet og som giver det varierede udtryk, som netop er karakteristisk for træ.
Når de enkelte træarters egenskaber angives ved talværdier, vil der altid være tale om gennemsnitsværdier, som det aktuelle trægulv kan afvige fra. Derfor er eksempelvis hårdhedsegenskaberne angivet med en variationsbredde, så egenskabsforskellene mellem de enkelte træarter og indenfor den enkelte træart er synliggjort.
På samme måde er der anvendt sammenligninger mellem de enkelte træarter frem for såkaldt eksakte værdier for bedre vejledning om valg af træart.

Modtag gratis tilbud på gulvservice fra lokale firmaer

Uanset hvor i Assens kommune du har bopæl, kan vi finde et dygtigt gulvafslibningsfirma, der kan ordne dine slidte gulve:
  • Andebølle
  • Jordløse
  • Haarby
  • Trunderup
  • Tommerup

Eksempel på lokal gulvafslibning Assens

Tømrer & Snedkerfirma Ulrik Danevig ApS
Mygindvej 25, Holevad
5610 Assens
CVR: 30364457
Hjemmeside
Tømrermester Jens Jakobsen
Skelvænget 9
5610 Assens
CVR: 28694717
Hjemmeside
Vestfyns Tømrerforretning A/S
Løimarksvej 3
5610 Assens
CVR: 19263940
Hjemmeside