Gulvafslibning Videbæk

  • Få 3 kontante tilbud på gulvafslibning Videbæk
  • Tilbud på en godkendt godkendt fagmand
  • Spar ca 13 pct på et bundsolidt gulv tilbud

Få 3 Gulvafslibning Videbæk tilbud

Eksempler på veje
fra Videbæk

Parkalle
Møllegade
Nørlundvej
Hunnerupvej
Nørregade
Hedebyvej
Lærkevej
Melbærvej
Falkevej
Bellisvej
Hybenvænget
Vibevej
Skovvænget
Tranemosevej
Karlsmosevej
Hustedvej
Grønningen
Enghavevej
Kirkevej
Skolevej

Få 3 lokale gulvafslibning tilbud i Videbæk - spar 27%

Vil du gerne modtage 3 konkurrencedygtige tilbud på din gulvafslibningsopgave? Det kan vi hjælpe dig med - helt gratis. Beskriv din gulvopgave i skemaet og tilføj dinekontaktoplysninger. Når opgaven er modtaget og valideret, udsender vi den til relevante gulvafslibning Videbæk firmaer.
Maksimalt 3 gulvfirmaer fra Videbæk får lov til at byde på opgaven og modtage dine kontaktoplysninger. Herefter kontakter gulvafslibningsfirmaerne dig direkte med et superattraktivt tilbud på gulvafslibning eller måske med flere spørgsmål til gulvopgaven, hvis der er noget, der er uklart.
På Gulvafslibningsguide.dk samarbejder vi med professionelle gulvfirmaer over hele Danmark. Vores partnere er altid meget interesserede i at møde nye kunder. Det er nemt, hurtigt og helt gratis at få 3 skræddersyede tilbud på top gulvafslibning i Videbæk gennem internetportalen Gulvafslibningsguide.dk.

Træ til gulve: Teak (Tectonia grandis)

Teak vokser naturligt i Indien, Burma, Sri Lanka, Thailand, Cambodia og Vietnam. Er indført til Malaysia, Sumatra, Java, Afrika og Brasilien. Træet bliver op til 40 m højt med en kævlediameter på op til 1,2 m. Kerneveddets farve i friskopskåret tilstand varierer fra voksgul til lys grågrøn.
Mørke til sorte striber kan forekomme. Lys og luft ændrer farven til en ensartet gyldenbrun varm tone. Veddet har stort indhold af kalciumfosfat og kiselsyre. Densiteten er lidt lavere end egens, mens de fleste styrkeegenskaber, er højere end egens. Teak er også velegnet til gulve i det fri, da det er meget vejrbestandigt.
Undergulve ligger under gulvbelægningen, men over den bærende konstruktion. Den bærende konstruktion skal optage og overføre last. f.eks. betondæk og træbjælkelag.

Vi anbefaler kun brug af kvalitetsprodukter

Eksempler på anbefalede rengørings- og vedligeholdelses produkter til trægulve:
  • Pinotex Gulvsæbe
  • Moland lakpleje
  • Faxe Gulvsæbe Natur
  • Timberex Wood Finishing Natur
  • Taski Gulvsæbe

Få 3 Gulvafslibning Videbæk tilbud


Aktuel gulvafslibning fra 6920

Vittrup Gulve ApS
Højsagervej 2
6920 Videbæk
CVR: 37630004
Hjemmeside
Hoffmann Byg ApS
Brogårdsvej 14
6920 Videbæk
CVR: 25490509
Hjemmeside
Herborg Tømrer- og Snedkerforretning A/S
Brinken 4 Herborg
6920 Videbæk
CVR: 24209237
Hjemmeside