Gulvafslibning Videbæk

  • Få 3 prisbillige tilbud på gulvafslibning Videbæk
  • Vi finder en seriøs fleksibel gulvekspert
  • Spar hutigt 13 % på et solidt gulv tilbud

Eksempler på
6920 vejnavne

Højgårdsvej
Møllevej
Solhaven
Solbakken
Ørnevej
Blichersgade
Vester Bardevej
Solsøhedevej
Gl Kirkevej
Fischersvej
Tranebærvej
Varnelundvej
Gl Landevej
Egerisvej
Engholmvej
Guldregnalle
Irisalle
Eluf Nielsens Vej
Hülkesvej
Bredgade

Få 3 lokale gulvafslibning tilbud i Videbæk - spar 27%

Vil du gerne modtage 3 konkurrencedygtige tilbud på din gulvafslibningsopgave? Det kan vi hjælpe dig med - helt gratis. Beskriv din gulvopgave i skemaet og tilføj dinekontaktoplysninger. Når opgaven er modtaget og valideret, udsender vi den til relevante gulvafslibning Videbæk firmaer.
Maksimalt 3 gulvfirmaer fra Videbæk får lov til at byde på opgaven og modtage dine kontaktoplysninger. Herefter kontakter gulvafslibningsfirmaerne dig direkte med et superattraktivt tilbud på gulvafslibning eller måske med flere spørgsmål til gulvopgaven, hvis der er noget, der er uklart.
På Gulvafslibningsguide.dk samarbejder vi med professionelle gulvfirmaer over hele Danmark. Vores partnere er altid meget interesserede i at møde nye kunder. Det er nemt, hurtigt og helt gratis at få 3 skræddersyede tilbud på top gulvafslibning i Videbæk gennem internetportalen Gulvafslibningsguide.dk.

Træ til gulve: Teak (Tectonia grandis)

Teak vokser naturligt i Indien, Burma, Sri Lanka, Thailand, Cambodia og Vietnam. Er indført til Malaysia, Sumatra, Java, Afrika og Brasilien. Træet bliver op til 40 m højt med en kævlediameter på op til 1,2 m. Kerneveddets farve i friskopskåret tilstand varierer fra voksgul til lys grågrøn.
Mørke til sorte striber kan forekomme. Lys og luft ændrer farven til en ensartet gyldenbrun varm tone. Veddet har stort indhold af kalciumfosfat og kiselsyre. Densiteten er lidt lavere end egens, mens de fleste styrkeegenskaber, er højere end egens. Teak er også velegnet til gulve i det fri, da det er meget vejrbestandigt.
Undergulve ligger under gulvbelægningen, men over den bærende konstruktion. Den bærende konstruktion skal optage og overføre last. f.eks. betondæk og træbjælkelag.

Vi anbefaler kun brug af kvalitetsprodukter

Eksempler på anbefalede rengørings- og vedligeholdelses produkter til trægulve:
  • Pinotex Gulvsæbe
  • Moland lakpleje
  • Faxe Gulvsæbe Natur
  • Timberex Wood Finishing Natur
  • Taski Gulvsæbe

Eksempler på lokal gulvafslibning i Videbæk

Herborg Tømrer- og Snedkerforretning A/S
Brinken 4 Herborg
6920 Videbæk
CVR: 24209237
Hjemmeside
Hoffmann Byg ApS
Brogårdsvej 14
6920 Videbæk
CVR: 25490509
Hjemmeside
Vittrup Gulve ApS
Højsagervej 2
6920 Videbæk
CVR: 37630004
Hjemmeside