Gulvafslibning Svendborg

  • Få 3 fede tilbud på gulvafslibning Svendborg
  • Tilbud på en professionel kompetent fagmand
  • Spar ca 28 procent på et finy gulv tilbud

Veje 5700 Svendborg

Hjørnevænget
Blåbærvænget
Gyden
Bregnevænget
Falkenbjerg
Christinedalsvej
Gammel Færgevej
Ellevangen
Fruerstuevej
Drejøvej
Begtrupsvej
Gartnerhøj
Eghavevej
Bergmannsvænget
Centrumpladsen
Gammel Nybyvej
Cedervænget
Bygmarken
Elinevej
Eggertsvænge

Gulvafslibning Svendborg? Billig afslibning med 3 tilbud

Bruger du Gulvafslibningsguide.dk kan du nemt og hurtigt indhente 3 billige sammenlignelige gulv tilbud fra lokale forhåndsgodkente gulvfirmaer i Svendborg. Har du først 3 forskellige gulvafslibning tilbud på hånden, kan du være nogenlunde sikker på, at du får den bedste pris og den bedste service hos den gulvmand du vælger.
Ved håndsømning i hårde løvtræarter skal der forbores for at undgå flækning. Sømhovedet kan anvendes til at understenke det foregående søm. Derved bliver hovedet lidt smallere på den ene led. Når den lange side af hovedet holdes parallelt med brættet ved sømning, reduceres risikoen for flækning.
Der sømmes mindst pr. 600 mm. dog bør der ikke sømmes nærmere end 50 mm fra bræddeender. Efterfølgende brædderækker lægges, og brædderne bankes sammen med slagklods eller slagjern. Slagklodsen kan for nogle produkter bestå af et afskåret stykke bræt, mens andre produkter kræver, at der anvendes en speciel slagklods.

Træ til gulve - Historie og udvikling

Anvendelsen af træ som gulv kan føres mange hundrede år tilbage. Så tidligt som i yngre stenalder har der i Tyskland været anvendt en slags trægulve bestående af flækkede træstammer nedlagt i jord. Det ældste kendte danske trægulv er lagt på loftet i Veng kirke i Jylland.
Det er sandsynligvis blevet lagt i starten af 1500-tallet. I begyndelsen var brugen af trægulve forbeholdt slotte, herregårde og større byhuse. Det skyldtes dels at trægulve var dyre, dels at de let blev nedbrudt under den hårde påvirkning fra fugt og slid.
Småkårsfolk måtte ofte nøjes med et enkelt bræt lagt i ganglinien i stenpikningen eller lerstampningen. Trægulve har en lang levetid, men afgørende faktorer for levetiden er vedligeholdelse og fugtforhold - både træets fugtindhold ved lægningen og de fugt forhold, som vil præge rummet under den daglige brug.

Du får kun tilbud fra kompetente gulvafslibningsfirmaer

Få 3 tilbud fra professionelle gulvslibere uanset, hvor i Svendborg kommune du bor:
  • Tåsinge
  • Vejstrup
  • Lundeborg
  • Hesselager
  • Gudme

Lokal gulvafslibning fra 5700

Svendborg Gulve
Søgårdsvænge 9 B
5700 Svendborg
CVR: 34735786
Hjemmeside
Meyers Gulvafslibning ApS
Nyborgvej 241
5700 Svendborg
CVR: 33495838
Hjemmeside
Garant Svendborg
Odensevej 84
5700 Svendborg
CVR: 29801363
Hjemmeside