Tilbud gulvsliber Ølstykke

  • Gulvsliber Ølstykke - indhent 3 fine gulv tilbud
  • Udfyld skemaet online, spar ca 19 pct
  • Billig gulvsliber - Overlad tilbudsarbejdet til os

Veje 3650 Ølstykke

Petuniavej
Akelejevej
Dronning Dagmars Vej
Kløvervænget
Provst Beckers Vej
Bygmarken
Bryggerparken
Gjelstensåsen
Ryttervænget
Hjaltesvej
Pomonavej
Nattergalevej
Fagotvej
Maglehøjvej
Langebrovej
Diamantvej
Hyacintvej
Bogfinkevej
Havremarken
Bækkegården

Find en dygtig og billig gulvsliber Ølstykke - Få 3 tilbud

På gulvportalen Gulvafslibningsguiden.dk tilbyder vi at finde en energisk og billig gulvsliber i Ølstykke, der hurtigt og nemt kan gøre dine nedslidte gulve som nye igen. Det foregår sådan, at du i onlineskemaet beskriver, hvad og hvor meget gulvsliberarbejde, du har brug for. I løbet af 33-43 timer afgiver 3 kreative gulvslibere tilbud, så du kan få løst opgaven hurtigst mulig.
Vores autoriserede gulvpartnere foretager gulvslibning og gulvhøvling af alle slags trægulve. Efter afslibningen foretages den ønskede efterbehandling med fx oliesæbe, træolie, løvtræslud, hvid olie eller hårdvoksolie.
Parketstave, parketbrædder, rude- og højkantparket kan lægges ved limning. Ved limning skal overfladerne være rene, tørre og klæbbare. Underlaget skal være helt plant så der kan opnås god kontakt mellem lim og brædder på hele klæbefladen.

Kurser i brug af stående værktøj

Der er i gulvbranchen enighed om, at der er behov for opfølgende kurser. Dette er bl.a. begrundet i at den økonomiske afmatning betyder, at svendene ikke får tilstrækkelige muligheder for at arbejde med stående værktøj, fordi der ikke er tilstrækkeligt med velegnede opgaver.
Det vurderes, at man på nuværende tidspunkt kan arbejde stående i omkring 50-60% af den tid, man før arbejdede knæliggende, samt at den væsentligste grænse for yderligere brug er opgavernes karakter.
Det bliver imidlertid fremhævet, at denne grænse kan forskydes nedad ved større træning. Det er derfor muligt, at jo mere trænet, gulvsliberen er, i den nye arbejdsmetode, jo mere anvendelig bliver den også i mindre rum.

Samme kvalitet ved stående arbejde

Ifølge resultateme af kvalitetsmålingerne er der ingen af områderne, der skiller sig ud. Det vil sige, at ingen af de kvalitetsmâlte områder er hverken bedre eller dårligere end andre områder. Næsten alle kvalitetsmålte områder har været behæftet med små kosmetiske fejl eller små ubetydelige fejl.
Kvaliteten er således hverken fundet bedre eller dårligere, når opgaverne foretages stående. Ved tidsstudierne fandtes, at nogle af gulvafsliberne var hurtigere og nogle var langsomme til stående gulvarbejde. Den gennemsnitlige anvendte tid er stort set den samme ved traditionel og stående gulvarbejde.
Ved tidsstudiet skal dog tages det forbehold, at opgaverne blev udført på små arealer og under de af gulvafsliberne anbefalede 20-25 kvm. Dette kan have en betydning mod mindre tidsforskelle ved studiet.

Aktuel tilbud gulvsliber fra postnummer 3650

G. Gulvafslibning
Frederiksborgvej 48
3650 Ølstykke
CVR: 27246702
Hjemmeside
Tonny Jensens Gulvservice
Gjelstensåsen 85
3650 Ølstykke
CVR: 18630605
Hjemmeside
Kaare Hansen Gulve
Sigurdsvej 6
3650 Ølstykke
CVR: 11042570
Hjemmeside