Tilbud gulvsliber Holbæk

  • Gulvsliber Holbæk - få 3 fortræffelige gulv tilbud
  • Benyt skemaet online, spar ca 14 procent
  • Billig gulvsliber - Tilbud fra solide firmaer

Få 3 Tilbud gulvsliber Holbæk tilbud

4300 Holbæk
vejnavne

Præstevænget
Meldahlsvej
Kirkestræde
Markeslev Huse
Søstræde
Skovhusvej
Jasmingangen
Tjebberup Vænge
Gl Stenhusvej
Anemonevej
Studiestræde
Birkekratvej
Lokesvej
Mellemvang
Syrenhaven
Rosenstien
Halvmånen
Rylevej
Skovmårvej
Kløvermarksvej

Gulvsliber Holbæk - Indsend din opgave og få 3 tilbud

Holbæk er en af Danmarks mindste købstæder og vores landsdækkende netværk af kompetente gulvsliber dækker naturligvis også Holbæk. Uanset hvor du bor i Holbæk, finder vi den helt rigtige gulvsliber til netop din gulvopgave. Vi tilbyder at indhente 3 gratis tilbud på din gulvopgave.
Med årelang erfaring indenfor faget, er vores tilknyttede gulvslibere de helt rigtige at benytte ved enhver gulvslibning. Deres samlede ekspertise gør, at de er i stand til at løse selv meget store opgaver hurtigt og effektivt - uden at det koster en formue. Indtast din opgave på kun 6 minutter i webskemaet.
Når du har indsendt din gulvservice opgave, er det blot at afvente, at de første spændende henvendelser indløber - ofte allerede samme dag. Gulvfirmaerne arbejder overalt i Holbæk - og på resten af Sjælland, hvis det var noget?

Mellemslibning og filslibning

Ved jævne trægulve eller som mellemslibning slibes med kornstørrelse 40, 60 eller 80. Der slibes på tværs og på langs af brædder/stave. Finslibning foretages enten med båndsliber med slibebånd kornstørrelse 80, 100 eller finere afhængigt af det ønskede resultat og/eller med rondelsliber med slibenet eller polerpads.
Finslibning sker på langs af brædder/ stave. Trægulve nedlagt i mønstre slibes normalt først diagonalt og derefter i rummets længderetning. Alternativt kan gulvet slibes i den retning hvorfra lyset kommer. Hele gulvfladen finpudses i den retning hvorfra lyset kommer.
Det kræver stor rutine at vælge den rette kornstørrelse på slibepapir, så der opnås et tilfredsstillende resultat. Efter endt afslibning skal såvel gulvfladen som tilstødende vandrette flader (fodpaneler. vindueskarme o.l.) støvsuges omhyggeligt for at undgå urenheder.

Kontrol af det færdige trægulv

Generelt skal gulvene, efter endt afslibning, overholde følgende:
- Gulvfladen skal være plan og jævn, og der må ikke kunne mærkes spring imellem de enkelte brædder/stave. Overfladen skal være uden synlig vaskebræt-effekt
- Gulvfladen skal være afslebet til rent træ. Ved rent træ forstås, at overfladen efter afslibning er helt fri for den gamle overfladebehandling. For lakerede gulve betyder det, at der ikke må forekomme lakrester i træet
- Der må ikke være slibestop eller overgange mellem slibning af fladen og langs kanter og i hjørner
- Gulvet skal, vurderet i almindelig ståhøjde, dvs. ca. 1,6 m over gulvet, fremstå glatslebet og der må ikke forekomme synlige ridser
- Det anbefales, at knasthuller større end 10 mm i diameter og mere end 5 mm dybe samt søm- og skruehuller udkittes med egnet materiale.

Få 3 Tilbud gulvsliber Holbæk tilbud


Eksempel på tilbud gulvsliber i Holbæk

Olaf´s Gulvafslibning
Solhøj 7
4300 Holbæk
CVR: 14774092
Hjemmeside
Garant Holbæk
Njordvej 4
4300 Holbæk
CVR: 25095588
Hjemmeside
ABC Gulvservice
Risvænget 5
4300 Holbæk
CVR: 37815020
Hjemmeside