Tilbud gulvsliber Holbæk

  • Gulvsliber Holbæk - indhent 3 kontante gulv tilbud
  • Udfyld skemaet, spar ca 10 procent
  • Billig gulvsliber - Gør som alle andre gør

Eksempler på
vejnavne Holbæk

Strandbakkevej
Forten
Hagesholmvej
Violstien
Mosevej
Skydebanevej
Nyvangsvej
Torvestræde
Wegeners Vej
Strandstræde
Kløvervænget
Dyssevej
Smithsvej
Møllevangen
Stormøllevej
Alb Thomsens Plads
Erantisvej
Degnebakken
Bredetved Strand
Ternevej

Gulvsliber Holbæk - Indsend din opgave og få 3 tilbud

Vi har gjort det megalet at indhente 3 superb tilbud, når du skal have slebet trægulve i Holbæk. Vi sender helt gratis din gulvopgave i udbud, som vores gulvservicepartnere så byder på. På under 35 timer vil du kunne gennemgå spændende gulvtilbud, udarbejdet af lokale gulvsliberfirmaer, der er specialister i alle slags gulvbehandlinger.
Det er meget vigtigt, at slibeskoens bredde er afpasset ordentligt efter båndets, d.v.s. at den skal være 3-5 mm indenfor i hver side for at undgå, at båndets kanter laver furer. Samtidig bør man sørge for, at slibeskoen er afrundet i begge ender, så filtet kan svøbes op om disse.
Derved formindskes risikoen for at pudse igennem ved kanten på finerede plader. Husk også, at se efter, om filten bliver slidt skævt, da det som regel skyldes en forkert fordeling af trykket på slibeskoen. Filten bør være af en sådan kvalitet, at den ikke danner hårde klumper.

Pudsning af forskellige træsorter og finérer

Bløde træsorter som f. eks. afrikansk mahogni, abachi eller lign., er lette at slibe, således at man ofte fristes til at bruge slidte bånd. Men blødt træ lader sig let trykke og kræver egentlig endnu skarpere bånd end hårdt træ. Det bedste er at bruge bånd med belægning af Edelkorund den skarpeste korund og så bruge et eller to numre finere end sædvanlig, f. eks. nr. 100 i stedet for nr. 80.
Hårde træsorter, der skal pudses godt, kræver kvalitetsbånd. Ønsker man en meget effektiv slibning på dårligt høvlet træ, kan bånd med brun korund anbefales på grund af dets effektivitet. Er det derimod meget hårdt træ, vil edelkorund være at foretrække som følge af dens skarphed. Endelig kan ønsket om en fin kvalitetspudsning opfyldes, når der anvendes granat.

Harpiksholdige træsorter

Granat kan anbefales, såfremt man arbejder med korte bånd eller til pudseruller, da den ikke har tilbøjelighed til at brænde træet selv ved en kraftig pudsning. I andre tilfælde vil en kombination være at foretrække som f. eks. at begynde med korund nr. 80 for så efter udvandingen at finpudse med granat nr. 120.
Harpiksholdige træsorter er ret vanskelige at pudse tilfredsstillende, fordi de f. eks. som fyrretræ er sammensat af henholdsvis hårde, harpiksholdige årringe efterårsved og bløde, svampede årringe forårsveddet.
Pudser man en sådan træsort med et bånd med tæt belægning, vil båndet hurtigt mættes og miste sin slibeevne, eller i uheldigste tilfælde kan slibestøvet fæstne sig i knopper, der danner furer i træet. For at undgå dette må man anvende bånd med spredt belægning. Et pænt resultat kan opnås ved at grovpudse med nr. 60 og finpudse med nr. 100 med spredt belægning.

Eksempel på lokal tilbud gulvsliber Holbæk

Falk Gulve
Mejeribakken 11
4300 Holbæk
CVR: 35144439
Hjemmeside
Holbæk Gulventreprise ApS
Sophienlundsvej 1B
4300 Holbæk
CVR: 35382143
Hjemmeside
Olaf´s Gulvafslibning
Solhøj 7
4300 Holbæk
CVR: 14774092
Hjemmeside