Tilbud gulvsliber Sjælland

  • Gulvsliber Sjælland - modtag 3 fordelagtige gulvtilbud
  • Benyt formularen, få ca 13 procent i rabat
  • Billig gulvsliber - Du får tilbud fra troværdige firmaer

Lokale veje
Sjælland

Ravnevej
Galgebakken
Møllerstræde
Bryggervej
Tybjerg Bygade
Tybjerg Skovvej
Mågevænget
Hjelmsølillevej
Håndværkervej
Æblevej
Klintemarksvej
Birkebakken
Guldagervej
Bjergbakken
Nyvangsvej
Ellekærvej
Torpevej
Frederiksegvej
Tybjerglillevej
Rosenvænget

Indhent 3 gratis tilbud på en billig gulvsliber Sjælland

Få en supergod pris på gulvslibning på Sjælland. Opret din gulvopgave på 8-10 minutter og få - helt gratis - 3 megafine tilbud fra kvalitetsbevidste og billige gulvslibere på Sjælland, der gerne vil byde på din opgave. Vores netværk af gulvslibere er landsdækkende og derfor kan vi også hjælpe, hvis du ikke bor på Sjælland.
Hvem har ikke prøvet at lede forgæves efter gamle dåser med maling og lak for at finde ud af, hvad farven hed, der sidst blev brugt på væggene, eller hvilken lak gulvene blev behandlet med. Her kan man starte med at lave en liste over anvendte malinger og lakker til alle dele af boligen og dens inventar.
Den kan eventuelt suppleres med producenternes brugsanvisninger. Efterhånden kan bogen udbygges med mange andre praktiske informationer i form af korte forklaringer, skitser og eventuelt fotos. Til inspiration er her en række forslag, der kan gøre tilværelsen som husejer og hjemmehåndværker lidt lettere.

Håndsømning af trægulve

Glatte søm og traditionelle gulvsøm 2,8 x 65 mm kan bruges til fastgørelse af massive gulve til eksisterende trægulve af fyr eller gran. Sømlængden bør være ca. 3 x tykkelsen af det nye gulv og forankringslængden i undergulvet (bræddegulvet) bør være ca. 2 x tykkelsen af det nye gulv.
Ved fordækt sømning under 45° svarer disse længdemål til, at det nye gulvs tykkelse er ca. 70 af det gamle, altså 15 mm ved 22 mm eksisterende brædder. Dette medfører den nemmeste gulvafslibning. Stikker sømspidserne igennem undergulvet, bør de ramme bjælker eller strøer for at undgå skader på undersiden.
Ved undergulve af krydsfiner eller eksisterende trægulv kan maskinsøm (dykkere og ringede søm) anvendes til fordækt fastgørelse, som beskrevet for håndsøm. Det er mindre vigtigt, at sømmene placeres præcis over understøtninger, fordi der så er mindre risiko for skader på undersiden ved maskinsømning.

Fugtspærring under trægulve

Specíallime (vandfri parketlime) f.eks. MS-lime og SMP-lime, fungerer kun fugtspærrende i mindre omfang. De kan anvendes, hvis fugtindholdet i underlaget er tæt på det ønskede, men kan ikke erstatte en egentlig fugtspærre, hvor fugtindholdet er højt. Epoxy påføres i flydende form.
Påføring i flere tynde lag giver den bedste tæthed. Der bør foreligge uvildig dokumentation for produktets effekt som fugtspærre. Ved påføring skal den foreskrevne lagtykkelse opnås, idet den fugtspærrende virkning erfaringsmæssigt kan reduceres betragteligt ved for lille lagtykkelse med efterfølgende fugtskader på trægulve til følge.
Støbeasfalt udlægges i en tykkelse på ca. 20 mm. Støbeasfalt stiller af arbejdsmiljømæssige årsager store krav ved udlægning indendørs. Ved mindre fugtbelastning kan asfaltpappen i stedet limes til betonunderlaget.

3 gulvslibere fra 4160 Sjælland

NJL gulvservice
Fr. Bajersvej 16
4160 Herlufmagle
CVR: 35108254
www.njlgulvservice.dk
Gulvforbedring
Slettevej 114
4160 Herlufmagle
CVR: 88905016
www.gulvforbedring.dk
Svejdals Gulve ApS
Mosevej 15
4160 Herlufmagle
CVR: 38878352
www.svejdalsgulve.dk