Gulvafslibning i Odense

Få gratis 3 tilbud på gulvafslibning i Odense
Du får kun tilbud fra lokale gulvslibere
Udfyld skemaet online på mindre end 2 minutter


Gulvafslibning Odense
4,4 stjerner
4,4/5 baseret på 46 bedømmelser

Gulvafslibning i Odense

23. august 2016.  Gulvafslibning er en teknik, der udbedrer trægulve. En traditionel afslibning indeholder fem afslibninger, som sammenlagt benævnes fuldslibning. En fuldslibning udgøres af bl.a. af grovslibning og efterbehandling. Her på siden kan du hurtigt komme i kontakt med et kvalitetssikret gulvafslibningsfirma i Odense-området. Beskriv i skemaet online og fortæl, hvad din gulvafslibningsopgave handler om. Glem ikke at anføre antallet af m2. I løbet af 48 timer tilsendes du 3 lokale tilbud fra reelle gulvsliberfirmaer, som gerne vil ordne din gulvsliberopgave.
Få den rette stemning i dit hjem med en gulvafslibning. Der er mange perspektiver med en grundig gulvafslibning. Eksempelvis kan parketgulve og dørtrin med fordel afslibes. Kvalitets gulvafslibning af trægulve giver mulighed for at få eksakt det gulv, som passer til hjemmet. Som gulvmand i Odense-området skal man håndtere adskillige stilarter omkring gulvafhøvling og gulvbehandling. Vores net af virksomheder har evnerne til at overkomme alle udfordringer, der opstår. Gulvbehandling i professionel kvalitet foretages af Gulvafslibningsguide.dk´s godkendte gulvsliberfirmaer til den besluttede pris.

Få 3 tilbud gratis

Gulvafslibning Odense priser

En grundig gulvafsliber kan bearbejde mellem 15 og 55 m2 på 1 arbejdsdag afhængig af trætypen, antallet af paneler og så videre. Udgiften for en gulvafslibning i eller i nærheden af Odense afhænger selvfølgelig af antallet af m2, der skal slibes. Jo flere kvadratmeter jobbet omfatter, jo billigere bliver det pr. kvadratmeter. Forvent fra 200,- til 700,- kroner pr. m2. En grundig Odense gulvafsliber benytter effektivt gulvslibergear med støvopsamling, der suger op til 97% af det støv, som skabes ved en gulvafslibning.
Kantmaskiner som anvendes til at komme helt ud i hjørnerne samt trappetrin, lukker dog lidt mere savsmuld ud og som tommelfingerregel kan man sige, at jo mere bulet gulvet er, jo mere støv produceres der. Vær sikker på at alle døre er aflukkede og dæk eventuelt af med papir, hvis der er større sprækker så støvet forbliver i det lokale, der arbejdes i. Alle tæpper, møbler, kommoder osv skal flyttes og kan returneres efter ca. 22 timer afhængig af, hvilken slags overfladebehandling, som er udført. Derudover skal lamper, gardiner osv. fjernes. Sørg også for at montere gulvbeskyttere af filtdupper under alle sofaer for at undgå nye ridser på det nyhøvlede gulv.
Gulve overfladebehandlet med lak når tidligst deres fulde slidstyrke efter 1 uge. Tæpper bør først returneres på gulvet efter 8 dage for at forhindre mulige forskelle i farver. Den nye overflade bør ligeledes først vaskes med vand efter mindst 10 dage så lakken er hærdet færdig.

Gulvafslibning i Odense

Få 3 tilbud gratis

Hvordan foregår en gulvafslibning i eller i nærheden af Odense? Den præcise løsning kan ikke fastslås, når vi ikke har kendskab til det nedslidte gulv, eftersom en gulvslibningsopgave kan angribes på forskellig vis.
Undertiden bliver opgaven dog startet med en grovafslibning, hvor gulvsliberen bliver påført et sandpapirbånd med korn 10 eller korn 22. Derefter foretages ofte en mellemslibning, hvor slibebåndet bliver øget til enten korn 34 eller korn 52. Sidste slibning er en letslibning, hvor der bliver taget et sandpapir med korn 76 eller korn 98. Man skal dog være opmærksom på, at det ændrer sig fra gulv til gulv, hvordan opgaven skal udføres og hvilken type af korn og bånd, som skal bruges for at fuldføre gulvafslibningen. Liste over typer af gulvarbejde:

• Gulvrenovering
• Gulvvask
• Gulvhøvling
• Gulvdampning
• Gulvisætning
• Gulvoliering

Afhøvling af gulv udføres over hele Danmark. Både i de store byer fx Hovedstadsområdet, Middelfart, Silkeborg og i landsbyer. Det er en vigtig information at huske, at Gulvafslibningsguide.dk kun formidler opgaverne, og at alle aftaler indgås direkte mellem brugeren og gulvsliberenfirmaet i Odense.

Gratis og uforpligtende


Eksempler på gulvafslibning i Odense
Håndværkergården A/S
Lind hansens vej 5
5000 Odense C
CVR: 26645328
Hjemmeside
KMS - Gulvservice
Schacksgade 20
5000 Odense C
CVR: 32951384
Hjemmeside
H C Gulvafslibning
Store Gråbrødrestræde 17 B
5000 Odense C
CVR: 29108706
Hjemmeside