Gulvafslibning i Odense

  • Få 3 gratis godkendte tilbud på gulvafslibning i Odense
  • Du får kun tilbud fra dygtige gulvslibere
  • Billig gulvafslibning - Modtag gratis 3 tilbud på din opgave

Få 3 tilbud

Gulvsliberfirmaerne hjælper gerne med råd

1. november 2017. Søger du et seriøst gulvsliber i Vordingborg? Så er du landet på det helt rigtige site. Her modtager du gratis og uforpligtende op til 3 godkendte og billige gulvslibertilbud fra pålidelige gulvslibere i Vordingborg, som meget gerne vil byde på din gulvsliberopgave. Kvalitetshåndværk kræver håndelag og det rigtige værktøj. Som professionelle ved gulvsliberene, hvad der skal til. Deres holdning til godt håndværk er kundernes bedste garanti for vellykket resultat. Tilføj dertil at gulvsliberne er stolte af deres fag. Det giver som bekendt det bedste resultat for alle parter. Det er også sikkerheden for, at de forskelligartede opgaver bliver løst på faglig vis, uanset om det gælder en firmagulvafslibning eller en privatgulvafslibning i Vordingborg. Firmaerne finder den rigtige løsning i hvert enkelt tilfælde. Du kan på denne måde spare op til 25 procent på regningen.

Gulvafslibning med båndpudser

Slibeskiver til båndpudsere findes både med papir og lærred som bundmateriale. Skiverne til excentersliberen er af papir, fordi maskinen anvendes til de finere slibe-arbejder, hvor der ikke slides så meget på slibemidlet, at det kræver et stærkere underlag.
Et stærkere underlag - af lærred - bruges på skiverne, der sættes på boremaskinens sliberondel, der har gummibagskive, og som - for det meste - bruges til de grovere opgaver.
Mens de grove slibepapirer klarer den egentlige slibe-opgave - at ridse det pågældende emne - bruges slibepapirerne med de finere kornstørrelser til at fjerne ridserne efter grovslibningen - at udglatte eller polere gulvfladerne.

Få 3 tilbud fra lokale firmaer i Odense

Her er eksempler på områder i Odense kommune, hvor du kan få 3 gratis tilbud på gulvafslibning:
  • Volderslev
  • Skibhusene
  • Marienlund
  • Blangstedgård
  • Fraugde

Få 3 tilbud


Eksempler på gulvafslibning i 5000 Odense
Håndværkergården A/S
Lind hansens vej 5
5000 Odense C
CVR: 26645328
Hjemmeside
H C Gulvafslibning
Store Gråbrødrestræde 17 B
5000 Odense C
CVR: 29108706
Hjemmeside
Jakobsen Gulvservice
Asylgade 16
5000 Odense C
CVR: 14947191
Hjemmeside