Gulvafslibning i Odense

Få 3 gratis skarpe tilbud på gulvafslibning i Odense
Du får kun tilbud fra seriøse gulvslibere
Billig gulvafslibning - Spar nemt tid og penge.


Gulvafslibning Odense
4,7 stjerner
4,7/5 baseret på 46 bedømmelser

Gulvafslibning i Odense

1. september 2016.  Går du med et stort ønske om, at få ordnet trægulvet i børneværelset? Uanset om det blot er en mindre genopfriskning eller du ønsker at give gulvet et helt andet look, så er du endt på det helt rette websted. Her på Gulvafslibningsguide.dk er vi nemlig på hjemmebane i at rundsende gulvafslibningsopgaver mellem private gulvejere og gulvafsliberfirmaer i Odense by.
Alle jobs bliver klaret med udgangspunkt i den lange erfaring vores gruppe af partnere har opnået. Dette er foregået via et utal af opgaver med gulvservice over en lang årrække. For at passe på dine nyrenoverede trægulve, tilråder vi at bruge filt skånere under alle bordben.
Kontor stole bør monteres med specielle hjul til trægulve og det anbefales at lægge akrylplader under kontor stole. Vær meget opmærksom på kasser, som står direkte på trægulvet. Hvis du er usikker på, om de er helt tætte i bunden, skal du stille dem på et underlag, så direkte kontakt med trægulvet minimeres.

Få 3 tilbud gratis

Gulvafslibning Odense priser

En professionel gulvafsliber i 5000 Odense har professionelt gulvafslibergear med støvopsamling. Hold alle døre lukkede og dæk eventuelt af med afdækningspapir, såfremt der findes større sprækker. Således bliver støvet i det lokale, der slibes i.
Alle tæpper, reoler med mere skal flyttes og kan returneres efter ca. 20 timer. Dette er betinget af, hvilken slags overfladebehandling, der er valgt. Sørg også for at sætte gulvbeskyttere af filtskånere under alle flytbare møbler for at mindske risikoen for nye ridser på det nybehandlede trægulv.
Gulve overfladebehandlet med hårdvoks når først deres komplette slidstyrke efter 2 uger. Tæpper bør først lægges på gulvet efter 8 dage for at forhindre eventuelle differencer i farver. Den nye gulvoverflade bør endvidere først vaskes med vand efter minimum 8 dage så lakken er hærdet færdig.

Gulvafslibning i Odense

Få 3 tilbud gratis

Gulvslibning udføres over hele Danmark. Både i de store byer for eksempel Aalborg, Fredericia, Skanderborg og ude på landet. Det er en central detalje at huske, at dette website kun formidler opgaverne, og at alle aftaler indgås direkte mellem brugeren og gulvslibningsvirksomhedet i Odense by.
Liste over typer af gulvarbejde:

• Gulvrestaurering
• Gulvpleje
• Gulvslibning
• Gulvunderlægning
• Gulvlægning
• Gulvmaling

Gratis og uforpligtende


Eksempler på gulvafslibning i 5000 Odense
KMS - Gulvservice
Schacksgade 20
5000 Odense C
CVR: 32951384
Hjemmeside
Eg`s Gulvafhøvling
Christiansgade 116
5000 Odense C
CVR: 20697784
Hjemmeside
Håndværkergården A/S
Lind hansens vej 5
5000 Odense C
CVR: 26645328
Hjemmeside