Gulvafslibning i Odense

Få 3 gratis tilbud på gulvafslibning i Odense
Du får kun tilbud fra kompetente gulvslibere
Udfyld skemaet online på under 5 minutter


Gulvafslibning Odense
5 stjerner
5/5 baseret på 53 bedømmelser

Gulvafslibning i Odense

12. maj 2016.  Få tre tilbud på gulvafslibning her. Beskriv den behandling du har brug for og få tre hurtige tilbud fra gulvslibere i eller i nærheden af Odense - enkelt, gratis og uforpligtende. Beskriv dine ønsker til hvilken type behandling dit trægulv skal have samt hvilken efterbehandling du ønsker f.eks. lak, olie eller maling. Udfyld onlineskemaet på under 2 minutter og afvent, at de første tilbud lander i din indbakke. Har dit trægulv fået ridser så kan de også blive ordnet inden gulvafslibning påbegyndes. Colegos godkendte virksomheder har håndteret trægulve i mange år og har derfor lang erfaring i den korrekte behandling af ethvert parketgulv. Kvaliteten på det afsluttede arbejde er altid den vigtigste parameter for gulvsliberfirmaerne for at du som forbruger, bliver tilfreds med det færdige arbejde. Omfattende erfaring er den sikreste garanti for et godt resultat. Uafhængigt af hvor mange kvadratmeter trægulv du skal have afslebet, kan du få 2-3 konkurrencedygtige tilbud så du selv undgår maset med at skulle kontakte forskellige gulvafslibere i Odense. Vores tilknyttede samarbejdspartnere foretager gulvafhøvling for både private og virksomheder ligesom både nye og slidte gulve overfladebehandles. Formålet med gulvafslibning er dels at give træets oprindelige glans og dybde frem og at øge træets slidstyrke ved at påføre et slidlag i f.eks. voks eller maling.

Få 3 tilbud gratis

Gulvafslibning Odense priser

En kompetent gulvafsliber kan slibe mellem 20 og 60 kvadratmeter på 1 arbejdsdag afhængig af overfladen, antallet af paneler osv. Prisen for en gulvafslibning i Odense by afgøres naturligvis af antallet af kvm, som skal slibes og jo flere kvm arbejdet omfatter, jo billigere bliver det pr. kvm. Regn med fra 100,- til 500,- kr pr. kvm. En Odense gulvafsliber bruger effektivt gulvsliberudstyr med støvopsamling, der suger tæt på 85% af det savsmuld, som produceres ved en gulvafslibning. Kantmaskiner der anvendes til at slibe i hjørnerne samt trin, lukker dog lidt mere støv ud og generelt kan man forvente, at jo mere ujævnt trægulvet er, jo mere savsmuld genereres der. Hold alle døre helt aflukkede og dæk evt af med papir, hvis der er større sprækker så støvet bliver i det lokale, der arbejdes i. Alle tæpper, møbler, skabe mm skal fjernes og først returneres efter ca. 20 timer afhængig af, hvilken slags overfladebehandling, som er udført. Derudover bør lamper, gardiner osv. fjernes. Sørg endvidere for at sætte gulvbeskyttere i form af filtdimmere under alle borde og stole for at undgå nye ridser på det nyhøvlede trægulv. Gulve overfladebehandlet med lak og hårdvoks når først deres færdige slidstyrke efter 2 uger. Tæpper bør tidligst lægges på gulvet efter 14 dage for at undgå mulige forskelle i farvenuancer. Den nye gulvoverflade må endvidere først vaskes med vand efter minimum 10 dage så overfladen er hærdet færdig.

Gulvafslibning i Odense

Få 3 tilbud gratis

Lak er en af de mest anvendte overfladebehandlinger til både trægulve og parketgulve. Et lakeret gulv giver en hård og slidstærk overflade der ikke har behov for ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele rummet et løft og findes både i private hjem, i firmaer og i offentlige institutioner. De fleste indendørs sportsbaner med trægulv har også lakerede gulve. Ulempen ved et lakeret trægulv er, at det kan være kompliceret at reparere en skade uden at det kan ses efterfølgende som følge af forskellen i farvenuancer. Lak findes i en række forskellige versioner fra blank over halvmat til silkemat. Til boldbaner findes derudover en skridsikker lak, der er en del mindre glat end de almindelige lakker. Trægulve lakeres gerne 2 gange med mellemliggende polering for at opnå den bedste finish. Et massivt trægulv kan være udført i eg, bøg, ask eller mere eksotiske træsorter som for eks. jatoba. De fleste trægulve overfladebehandles med lak eller voks men der findes også en del forbrugere, som vil have gulvet malet i kraftigere farver som eksempelvis helt hvid eller helt blå. Gulv med meget trafik i f.eks. ventesale bør vedligeholdes ofte med lak eller voks samt efterfølgende polering. Som regel bør trægulve afslibes hvert 10. år for at forlænge gulvets holdbarhed. Det samme gælder for trapper, raposer og lign, som er bygget i træ. Gulvsliberfirmaer i Odense by har specialmaskiner til netop dette slibearbejde.

Gratis og uforpligtende


Eksempler på gulvafslibning i Odense
Eg`s Gulvafhøvling
Christiansgade 116
5000 Odense C
CVR: 20697784
Hjemmeside
GULVE OG TÆPPER ApS
Middelfartvej 3
5000 Odense C
CVR: 29634661
Hjemmeside
H C Gulvafslibning
Store Gråbrødrestræde 17 B
5000 Odense C
CVR: 29108706
Hjemmeside