Gulvafslibning i Odense

Få 3 gratis tilbud på gulvafslibning i Odense
Du får kun tilbud fra reelle gulvslibere
Udfyld skemaet online på under 4 minutter


Gulvafslibning Odense
5 stjerner
5/5 baseret på 43 bedømmelser

Gulvafslibning i Odense

29. maj 2016.  Få op til 3 tilbud på gulvafslibning her. Vælg den behandling du har brug for og få tre skarpe tilbud fra gulvslibere i Odense - nemt, gratis og uforpligtende. Beskriv din opgave med hvilken type behandling dit trægulv skal have samt hvilken efterbehandling du ønsker fx lak, olie eller voks. Udfyld onlineskemaet på mindre end 2 minutter og se frem til, at det første tilbud kommer til dig. Har dit trægulv fået huller så kan de også blive repareret inden gulvafslibning påbegyndes. Colegos godkendte virksomheder har håndteret trægulve i mange år og har som følge deraf lang erfaring i den rigtige behandling af ethvert trægulv. Kvaliteten af det afsluttede arbejde er naturligvis den vigtigste målestok for gulvsliberfirmaerne for at du som forbruger, kan være tilfreds med det udførte arbejde. Stor erfaring er den bedste garanti for et godt resultat. Uanset hvor mange kvm gulv du ønsker afslebet, kan du få to-tre konkrete tilbud således at du selv undgår besværet med at skulle kontakte en række gulvafslibere i Odense. Vores tilknyttede samarbejdspartnere udfører gulvafslibning for både private og virksomheder og både nye og ældre gulve overfladebehandles. Formålet med gulvafslibning er både at bringe træets originale glans og dybde tilbage endvidere at øge træets slidstyrke ved at tilføre et slidlag i for eks. voks eller maling.

Få 3 tilbud gratis

Gulvafslibning Odense priser

En seriøs gulvafsliber kan ordne mellem 10 og 60 kvadratmeter på en dag afhængig af overfladen, antallet af paneler osv. Udgiften for en gulvafslibning i Odense by afspejles selvfølgelig af antallet af kvm, der skal slibes og jo flere kvm arbejdet omfatter, jo billigere bliver det pr. kvm. Regn med fra 100,- til 500,- kr pr. kvm. En Odense gulvafsliber bruger professionelt gulvafsliberudstyr med støvopsamling, der opsuger tæt på 85% af det savsmuld, der skabes ved en gulvafslibning. Kantmaskiner der bruges til at slibe i hjørnerne samt trin, lukker dog en del mere støv ud og generelt kan man forvente, at jo mere ujævnt gulvet er, jo mere savsmuld produceres der. Hold alle døre helt aflukkede og dæk evt over med plastik, såfremt der er større åbninger så savsmuldet bliver i det rum, der arbejdes i. Alle tæpper, møbler, skabe osv bør flyttes og først sættes tilbage efter ca. 24 timer afhængig af, hvilken overfladebehandling, der er påført. Derudover må lamper, gardiner og så videre fjernes. Sørg også for at sætte gulvbeskyttere af filtdupper under alle borde og stole for at forhindre nye skader på det nyhøvlede gulv. Gulve behandlet med lak og hårdvoks når først deres færdige slidstyrke efter to uger. Tæpper bør først lægges på gulvet efter 10 dage for at undgå potentielle differencer i farvenuancer. Den nye gulvoverflade må ligeledes først vaskes med vand efter mindst 12 dage så overfladen er hærdet fuldstændigt.

Gulvafslibning i Odense

Få 3 tilbud gratis

Lak er en af de mest benyttede behandlinger til både trægulve og parketgulve. Et lakeret gulv får en hård og slidstærk overflade som ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele værelset et løft og findes både i private hjem, i firmaer og i offentlige kontorer. Alle indendørs sportsbaner med trægulv har ligeledes lakerede gulve. Udfordringen ved et lakeret trægulv er, at det er tidskrævende at ordne en skade uden at reparationen kan ses efterfølgende som følge af afvigende farvenuancer. Lak findes i flere forskellige udgaver fra blank over semimat til silkemat. Til sportsbaner findes også en skridsikker lak, der er noget mindre glat end de almindelige lakker. Trægulve lakeres gerne 2 gange med mellemliggende polering for opnåelse af den bedste finish. Et massivt trægulv kan være lavet i eg, bøg, birk eller mere eksotiske træsorter som for eksempel jatoba. Mange trægulve behandles med lak eller voks men der er også de gulvejere, som ønsker gulvet behandlet med vildere farver som for eks. helt hvid eller helt sort. Gulv med meget trafik i for eks. institutioner bør behandles ofte med lak eller maling og polering. Som oftest skal trægulve afslibes hvert 14. år for at øge gulvets holdbarhed. Det samme gør sig gældende for trapper, raposer og lign, som er udført i træ. Gulvsliberfirmaer i Odense har specialmaskiner til netop denne type slibearbejde.

Gratis og uforpligtende


Eksempler på gulvafslibning i Odense
H C Gulvafslibning
Store Gråbrødrestræde 17 B
5000 Odense C
CVR: 29108706
Hjemmeside
Eg`s Gulvafhøvling
Christiansgade 116
5000 Odense C
CVR: 20697784
Hjemmeside
Håndværkergården A/S
Lind hansens vej 5
5000 Odense C
CVR: 26645328
Hjemmeside