Gulvafslibning i Odense

Få gratis 3 tilbud på gulvafslibning i Odense
Du får kun tilbud fra reelle gulvslibere
Udfyld skemaet online på kun 2 minutter


Gulvafslibning Odense
4,4 stjerner
4,4 baseret på 59 bedømmelser

Gulvafslibning i Odense

19. juli 2016.  Gulvafslibning er en operation, der genopretter trægulve. En traditionel gulvafslibning omfatter 3 afslibninger, som tilsammen kaldes fuldslibning. En fuldslibning består af bl.a. af mellemslibning og polering. Her på websitet kan du nemt finde et erfarent gulvafslibningsfirma i Odense-området. Beskriv i skemaet og oplys, hvad din gulvsliberopgave handler om. Glem ikke at anføre antallet af kvm. I løbet af 48 timer tilsendes du tre godkendte tilbud fra pålidelige gulvafslibningsfirmaer, som gerne vil klare din gulvsliberopgave.
Opnå den rette stemning i dit hjem med en gulvafslibning. Der er en del potentialer med en ordentlig gulvafhøvling. For eksempel kan plankegulve og dørtrin med fordel afslibes. Kvalitets afslibning af trægulve giver mulighed for at få præcis det gulv, som passer til boligen. Som gulvsliber i Odense-området skal man håndtere mange stilarter vedrørende gulvafhøvling og gulvbehandling. Vores gulvafslibere har evnerne til at overkomme alle problemer, der opstår. Gulvbehandling i grundig kvalitet foretages af vores gruppe af firmaer til den aftalte pris.

Få 3 tilbud gratis

Gulvafslibning Odense priser

En seriøs gulvafsliber kan bearbejde mellem 15 og 60 m2 på en dag afhængig af overfladen, antallet af paneler osv. Prisen for en gulvafslibning i Odense afhænger dog af antallet af m2, der skal afslibes. Jo flere kvm arbejdet omfatter, jo lavere pris bliver det pr. m2. Forvent fra 300,- til 600,- kr pr. m2. En reel Odense gulvafsliber benytter effektivt gulvslibergear med støvopsamling, der opsuger næsten 95% af det savsmuld, som kommer ved en gulvafslibning.
Kantmaskiner som benyttes til at bearbejde i hjørnerne samt trappetrin, slipper dog noget mere skidt ud og normalt kan man forvente, at jo mere dårligt trægulvet er, jo mere støv kommer der. Hold alle døre helt lukkede og dæk eventuelt over med papir, hvis der er større sprækker så støvet forbliver i det værelse, der arbejdes i. Alle tæpper, møbler, reoler og så videre skal fjernes og kan sættes tilbage efter ca. 22 timer afhængig af, hvilken slags behandling, som er valgt. Derudover bør lamper, gardiner osv. fjernes. Sørg også for at montere gulvbeskyttere i form af filtdimmere under alle sofaer for at forhindre nye ridser på det nyslebne trægulv.
Gulve behandlet med lak når tidligst deres komplette slidstyrke efter 2 uger. Tæpper må først returneres på gulvet efter 8 dage for at forhindre mulige forskelle i farvenuancer. Den nye overflade bør ligeledes først vaskes med vand efter minimum 12 dage så overfladen er hærdet fuldstændigt.

Gulvafslibning i Odense

Få 3 tilbud gratis

Hvordan foretages en gulvafslibning i Odense? Den specifikke metode kan ikke fastslås, inden vi har inspiceret det relevante gulv, da en gulvslibningsopgave kan gribes an på mange måder.
Nogle gange bliver jobbet dog påbegyndt med en grovafslibning, hvor gulvsliberen bliver påført et sandpapirbånd med korn 10 eller korn 24. Det næste punkt er at foretage en mellemslibning, hvor slibebåndet bliver øget til enten korn 40 eller korn 60. Sidste punkt er en letslibning, hvor der bliver taget et slibebånd med korn 70 eller korn 98. Man skal dog huske, at det ændrer sig fra gulv til gulv, hvordan processen skal klares og hvilken type af slibekorn og sandpapir, der skal skaffes for at foretage gulvafslibningen. Der findes følgende typer af gulvarbejde:

• Gulvrenovering
• Gulvservice
• Gulvafhøvling
• Gulvbehandling
• Gulvisætning
• Gulvlakering

Afhøvling af gulv ydes over hele landet. Både i de store byer for eksempel Øresundsregionen, Middelfart, Esbjerg og i udkantsdanmark. Det er en betydelig information at huske, at dette website kun formidler opgaverne, og at alle arrangementer indgås direkte mellem kunden og gulvafslibningsfirmaet i Odense-området.

Gratis og uforpligtende


Eksempler på gulvafslibning i Odense
Din Gulvsliber
Primulavej 43
5000 Odense C
CVR: 35254277
Hjemmeside
H C Gulvafslibning
Store Gråbrødrestræde 17 B
5000 Odense C
CVR: 29108706
Hjemmeside
Jakobsen Gulvservice
Asylgade 16
5000 Odense C
CVR: 14947191
Hjemmeside