Gulvafslibning Hadsten

  • Få 3 førsteklasses tilbud på gulvafslibning Hadsten
  • Tilbud på en energisk bundsolid gulvspecialist
  • Spar nemt 23 pct på solide gulv tilbud

Vi dækker også disse
veje i Hadsten

Irisvej
Over Hadstenvej
Hroarsvej
Rudbjergvej
Nattergalevej
Bakkevej
Tåsingevej
Herman Bangs Vej
Elmelundsvej
Frejasvej
Vivildvej
Robdrupvej
Plutovej
St.St.Blichers Vej
Hyldebakken
Jupitervej
Selling Hedevej
Siriusvej
Hallendrupvej
P.Ladefogedsvej

Modtag 3 Gulvafslibning tilbud fra firmaer i Hadsten

I Danmark mener mange, at gulvfirmaer har for høj en timepris og derfor er der mange, der selv lejer en gulvsliver og går i gang. Det resulterer næsten hver gang i et ødelagt trægulv. Det behøver faktisk ikke at koste en formue at få en godkendt gulvmand til at klare opgaven - heller ikke i Hadsten :-)
Vores godkendte partnere kan klare alle gulvsliberopgaver. Gulvsliberne i Hadsten hjælper gerne med det hele for eksempel klargøring og rådgivning om efterfølgende pleje. Alle opgaver er vigtige for vores gulvfirmaer og de vil altid sikre, at yde en indsats de kan stå inde for. Få gratis 3 personlige gulvafslibningstilbud i dag.
Trægulve på bjælkelag betragtes som bærende. Bræddernes karakteristiske bæreevne for punktlast og den tilhørende afstand mellem understøtningerne fremgår af CE-mærkningen, Bæreevnen skal være tilstrækkelig til at optage punktlasten.

Træ til gulve: Fuglekirsebær (Prunus avium)

Fuglekirsebær vokser naturligt i hele Europa samt i det østlige Nordamerika. Træet kan opnå en højde på 25 m. Veddet har klart markerede årringsgrænser. Splintved er gullighvidt mens kerneved er gulligt til gyldenbrunt.
Bearbejdningsegenskaberne er særdeles gode. På grund af veddets meget smukke udseende har kirsebær gennem tiderne været skattet f.eks. til finere møbler. Som parketgulv er den eksklusiv men bør ikke udsættes for stor belastning.
Trægulvet inkl. undergulv skal medvirke til at trinlyd eller luftlyd ikke bidrager til et generende støjniveau i samme eller tilstødende rum. Herunder skal gulvet medvirke til at opfylde Bygningsreglementets krav til etageadskillelser vedrørende lyd. Udover den indflydelse, som gulvmaterialerne selv har, er der stor indflydelse fra konstruktionsopbygningen og arbejdsudførelsen, f.eks. af om der er lydbroer i en svømmende gulvkonstruktion.

Få det bedste resultat med professionelle mærker

Brug kun de bedste pleje- og rengøringsmærker på markedet til dine gulve:
  • Faxe Business Refreshing Oil
  • Probat træsæbe Hvid
  • Tarkett iQ Optima
  • Faxe Træolie
  • Moland Hvid Lud

Aktuelle gulvafslibere fra 8370 Hadsten

Floors
Ødumvej 22
8370 Hadsten
CVR: 30443969
www.floors.dk
Tømrerfirmaet Kurt Jensen
Ødumvej 6, Selling
8370 Hadsten
CVR: 11559301
Tlf. 86914519
Super1rent Danmark ApS
Bavne Alle 2
8370 Hadsten
CVR: 31425069
super1rent.dk