Gulvafslibning Aarhus

  • Få 3 eminente tilbud på gulvafslibning Aarhus
  • Tilbud på en energisk bundsolid fagmand
  • Spar let 25 % på et førsteklasses gulv tilbud

8000 Aarhus
vejnavne

Klostertorvet
Busgaden
Eugen Warmings Vej
Langenæsstien
Marselisborg Allé
Marselisborg Lystbådehavn
H.V. Kaalunds Vej
Ferdinand Sallings Stræde
Helgenæsgade
Dannebrogsgade
Fynsgade
Balticagade
Chr. Kiers Plads
Gustav Wieds Vej
Marstrandsgade
Colombovej
Nørrebrogade
Orla Lehmanns Allé
Lollandsgade
H.N. Clausens Gade

Gulvafslibning i Aarhus? Få nemt 3 billige tilbud i dag

Brug Gulvafslibningsguide.dk til - absolut gratis - at bestille 3 prisbillige tilbud på seriøs gulvafslibning i Århus. Vi påtager os gerne opgaven med at lokalisere de bedste gulvafslibningsfirmaer med de bedste priser. Du beskriver gulvopgaven, så finder vi 3 tilbud i løbet af et par dag - sværere behøver det ikke at være.
Undergulve af træplader skal være CE-mærkede efter DS/EN 13986 til anvendelse som gulv. Der skal foreligge en lægningsvejledning, der beskriver, hvordan træpladerne skal anvendes (så det sikres, at kravene er opfyldt). Det er en forudsætning. at alle frie kanter er understøttede, medmindre andet fremgår af lægningsvejledningen.
Nogle af funktionskravene til undergulve er nationale valg. Undergulve i Danmark skal overholde de krav, der er specificeret i det danske nationale anneks til EN 13986. Herved sikres det, at undergulvet har tilstrækkelig styrke, stivhed og modstandsevne mod stød.

Stabilitet overfor fugt

Trægulvet og gulvunderlaget må ikke få skadelige deformationer som følge af fugtpåvirkninger, der må forventes at optræde ved normal brug. For lamelgulve og pressetørrede gulvprodukter er svindprocenterne mindre end for de almindelige massive trægulve.
For lamelgulve vil svindet på grund af den krydslaminerede opbygning kun være ca. 0.1 % per procent ændring i fugtindhold. Rengøringsmaskiner, der anvender damp, giver en uhensigtsmæssig stor fugtpåvirkning og bør derfor ikke anvendes til trægulve. Gulvafslibning skal foretages på helt tørt træ.
Materialerne i gulvunderlaget skal være i stand til at modstå de forventede fugtforhold og bør om nødvendigt beskyttes mod fugt nedefra, f.eks. ved hjælp af en fugtspærre, der hindrer byggefugt i at nå trægulvet, og som sikrer mod opstigende grundfugt.

Anvend så vidt mulig professionelle mærker til trægulvet

Når gulvafslibningen er tilendebragt er det din opgave at stå for vedligeholdelsen fremover. Brug gerne nogen af følgende produkter:
  • Moland Hvid Lud
  • Tarkett iQ Optima
  • Timberex Voksolie
  • Pinotex Plejeolie
  • Bona Gulvsæbe

Gulvafslibning Aarhus eksempel:

Århus-Omegns Gulvafslibning ApS
Kantorvænget 1
8000 Risskov
CVR: 35036571
Hjemmeside
Undgulve
Sankt Pauls Gade 34 C
8000 Århus C
CVR: 33796218
Hjemmeside
Lykke Gulvbehandling ApS
Mejlbyvej 58
8000 Egå
CVR: 39501759
Hjemmeside