⭐Gulvafslibning Frederiksberg

 • Indhent 3 fordelagtige tilbud på gulvafslibning Frederiksberg

 • Tilbud på en travl travl gulvspecialist

 • Spar op til 46 % ved 3 gratis gulvafslibningstilbud

⭐ Gulvafslibning Frederiksberg - få gratis 3 gode tilbud

Med vores unikke onlineportal tilbyder vi at indhente 2-3 tilbud fra super kvalificerede gulvfirmaer på Frederiksberg til din gulvsliberopgave. I vores nemme online beskrivelsesformular kan du beskrive dine ønsker og behov for gulvafslibning og sende beskrivelsen til os.
Vi sammenholder din gulvopgave med vores net af godkendte gulvafslibning Frederiksberg firmaer. De tre mest kvalificerede firmaer på Frederiksberg til din gulvopgave får mulighed for at byde i på din opgave. Du undgår således at blive kontaktet af useriøse amatører og fuskere, som der er mange af - også i denne branche.
Beskriv den gulvopgave, du ønsker udført i online skemaet på under 5 min. Jo mere detaljeret, du er, jo bedre gulvafslibning tilbud får du. Det er aldeles gratis og uforpligtende at anvende vores internetportal. Du er velkommen til at afvise alle 3 gulvtilbud, hvis du ikke synes om dem.

3 tilbud gulvafslibning Frederiksberg: Vi tager hånd om gulvafsliberopgaven

 ⭐  

Hvor længe kan et lakbehandlet gulv holde?

Svaret afhænger fuldstændig af, hvordan man plejer gulvet i dagligdagen. En tommelfingerregel siger cirka 7–8 år for 2 lag lak. Bruges der en 2-komponent lak, er levetiden endnu længere.

 ⭐  

Stiger prisen, inden gulvafslibningsarbejdet er slut?

Aldrig! De accepterede gulvafslibningstilbud er decideret faste, således at alle parter er hundrede procent enige om, hvad der er aftalt af opgaver og hvad det koster.

 ⭐  

Hvad er ulempen i forbindelse med lakerede trægulve?

 • Det tager 5-7 døgn, før lakken er helt tør og gulvet må benyttes normalt.
 • Når først lakken er slidt igennem på et område, kan du blive nødt til at slibe og lakere hele gulvet om.
 • På lakerede trægulve er ridser til tider mere synlige end på for eksempel olierede gulve.

⭐ På kun ganske få dage, får du 3 tilbud

Gulvafslibningsguide.dk har ikke monopol på 3 tilbud, men vi er blandt de ældste, og vi sørger meget gerne for at opsnuse 3 knaldgode tilbud fra gulvafslibningsfirmaer med knaldgode løsninger. Her kan du enkelt sammenligne priser og tilbud på smukt gulvafsliberarbejde, og husk at disse gulvafslibningsfirmaer arbejder med gulvafsliberopgaver hele året. Sådan undgår man at betale overpris for din gulvafsliberopgave, for statistisk set kan man få henved 20% i rabat.
Vil du gerne spare penge på ludbehandling, så påtager vi os rigtig gerne, at opspore to-tre respektable gulvafsliberfirmaer. Nye muligheder med store økonomiske fordele - Du fortæller blot om opgaven i sagsformularen. Det tager få minutter at bestille 2-3 gratis gulvafslibertilbud og på Frederiksberg brænder fagfolk efter at vedligeholde gulvet.
Du kommer trygt i mål med blandt andet gulvrenovering. Enhver type af gulvafsliberprojekter udføres blandt andet lakering så drag fordel af vores smarte værktøj allerede i dag, det kommer du ikke til at fortryde. Vi indestår for, at samtlige vore tilknyttede firmaer lever op til de indgåede aftaler og giver arbejde af højeste kvalitet, og vores personale følger selvsagt op på løsningen af den afleverede opgave.Lud- og sæbebehandling

Ludbehandling består i en behandling af nåletræsgulve f.eks. fyr og gran, med lud dvs. en stærkt alkulisk opløsning, der åbner træets porer. Ludbehandling er et forrarbejde, der ikke i sig selv beskytter mod slid eller tilsmudsning men reducerer træets naturlige gulning.
Ludbehandling giver træet en karakteristisk hvidgrå farve, der yderligere kan gøres lysere ved tilsætning af hvide pigmenter til luden. Ved ludbehandling kan der i enkelte tilfælde ske sporadisk brunfarvning af træet.

Sæbebehandling til både nåletræsgulve og løvtræsgulve
Traditionelt anvendes sæbe til efterfølgende overfladebehandling men også olie eller lak kan anvendes. Sæbebehandling kan anvendes på både nåletræsgulve og lyse løvtræsgulve. Ved valg af efterbehandling bør man tage hensyn til gulvets brug og belastning. Hvis gulvet udsættes for hyppig slitage, som f.eks. i kommercielle områder eller hjem med børn og kæledyr, kan en holdbar og beskyttende lak være at foretrække for at forlænge gulvets levetid. Oliebehandling kan til gengæld give en mere naturlig følelse og patina til trægulvet, men kræver muligvis mere regelmæssig vedligeholdelse for at bevare dets udseende og beskyttelse mod slid.

Trægulve i vådrum

Trægulve i vådrum må kun anvendes:
 • Hvis de monteres ovenpå et færdigt, lovligt og dermed vandtæt gulv, dvs. inklusive gulvbelægning af pvc eller fliser.
 • I de områder af rummet, hvor der ikke er jævnlig vandpåvirkning.
 • Under forudsætning af, at trægulvet kan fjernes igen, uden at vådrummets konstruktioner skades.

Der må ikke udføres rørgennemføringer i trægulvet, og det må ikke forsynes med gulvafløb. Trægulvet behandles og vedligeholdes iht. leverandørens anvisninger. Da der ved brug af trægulve i vådrum er forhøjet risiko for, at der opstår dårlig lugt, angreb af skimmelsvampe mv., anbefales det:
 • Omgående at fjerne frit vand fra gulvoverfladen
 • At der ofres særlig opmærksomhed på tegn eller symptomer, som kan indikere vandindtrængning, fugt eller tilstedeværelse af skimmelsvampe.


 ⭐  

Siden slutningen af 2018 og frem til den 27. maj 2024, har vi faciliteret i snit 27.000 afsluttede gulvafslibningopgaver.
Utrættelige gulvafslibningsfirmaer på postnr. 2000

Kaliber 1

Godthåbsvej 73
2000 Frederiksberg
CVR: 21110043
www.kaliber1.dk

Lasse Jensen Entreprise ApS

Sløjfen 14
2000 Frederiksberg
CVR: 32357016
www.ljentreprise.dk

L-H Gulvservice

Kingosgade 15
2000 Frederiksberg
CVR: 32993834
Tlf. 20991723

Combi Gulvservice

Aksel Møllers Have 3
2000 Frederiksberg
CVR: 16468282
Tlf. 40202450

Haslund Gulve

Harsdorffsvej 10 A
2000 Frederiksberg C
CVR: 43458140
Tlf. 26150284

Frb. Gulve ApS

Finsensvej 37 F
2000 Frederiksberg C
CVR: 39757044
www.frbgulve.dk

AH Gulvservice ApS

Kong Georgs Vej 116
2000 Frederiksberg C
CVR: 42715689
www.ah-gulvservice.dk

RI Gulvafslibning

Nordre Fasanvej 81
2000 Frederiksberg C
CVR: 43694375
Tlf. 52646500

P.P. Gulvservice

Duevej 18
2000 Frederiksberg C
CVR: 25843630
Tlf. 38288909