Gulvafslibning Frederikshavn

  • Få 3 drøngode tilbud på gulvafslibning Frederikshavn
  • Få en energisk energisk gulvspecialist
  • Spar nemt 13 procent på super gulv tilbud

Vi dækker også disse
veje i Frederikshavn

Midtpunkt
Kærsvinget
Klitlund
Kærbækvej
Lærkevangsvej
Peter Møllers Gade
Mirabellevej
Niels Boels Vej
Højrupsvej
Hornværket
Koktvedvej
Maigårdsvej
Kistehøjvej
Koldinggade
Krogen
Lindegårdsvej
Lammetoften
Lupinstien
Lars Brandstrups Vej
Niels Juels Vej

Gulvafslibning Frederikshavn - Modtag 3 skarpe tilbud

Vi tilbyder dig 3 fordelagtige tilbud på gulvafslibning fra anerkendte gulvafslibningsfirmaer i Frederikshavn. Spar penge og lad os gå i gang med at skaffe tilbud fra lokale gulvfirmaer i Frederikshavn. Du får kun kontakt fra forud godkendte gulvslibere og kan via vores gratis onlinegulvservice hurtigt få 20% i rabat på opgaven.
Fuger i trægulve skal udformes, så de kan optage de bevægelser, der forventes i de aktuelle gulvflader. Elastiske fuger virker som klæbemasse mellem to tilstødende flader/materialer. Bliver bevægelserne mellem fladerne større end forudset på grund af udtørring, kan det medføre utilsigtede revnedannelser.
Her på Gulvafslibningsguide.dk anbefaler vi at lave en gulvvurdering først, for at være 100% sikker på, at dit trægulv tåler at blive afslebet og også tåle den efterfølgende lak-, lud- elleroliebehandling. Gulvmanden tjekker om der er råd og svamp, om gulvet er lagt rigtigt og om der er dybe skader.

Formålet med overfladebehandling

Overfladebehandling af trægulve skal beskytte træet mod slitage, forhindre/begrænse smuds og væskespild i at trænge ned i træet, samt give trægulvet det ønskede udseende. Bræddegulve, særligt i nåletræ, leveres ofte ubehandlet. De skal rengøres og slibes let før overfladebehandling.
Nogle typer af bræddegulve leveres dog overfladebehandlet fra fabrik, f.eks. ludbehandlet, olieret eller lakeret - sidstnævnte dog normalt kun i løvtræ. Parketbrædder og lamelbrædder leveres normalt med færdig overfladebehandling, som det ikke er nødvendigt at efterbehandle efter at gulvet er lagt.
Parketgulve lagt af enkeltstave, højkantparket og klodsegulve skal altid slibes og overfladebehandles efter lægning for at sikre en jævn og ensartet overflade.

Sammenlign hurtigt og gratis dine tilbud

De bedste gulvafslibningsfirmaer fra Frederikshavn kører gerne i hele kommunen:
  • Nordby
  • Ålbæk
  • Jerup
  • Strandby
  • Kvissel

3 gulvafslibere i postnr. 9900

RK Gulve
Ingeborgvej 47
9900 Frederikshavn
CVR: 31455189
www.rkgulve.dk
Jul. Nielsen Entreprise A/S
Grønnegade 7
9900 Frederikshavn
CVR: 14380647
www.jul-nielsen.dk
Hr & Fru Jensen Gulve
Mosevej 3
9900 Frederikshavn
CVR: 34128294
www.hrogfrujensengulve.dk