Gulvafslibning Herning

  • Få 3 suveræne tilbud på gulvafslibning Herning
  • Få en effektiv seriøs gulvafsliber
  • Spar op til 20 % på ypperlige gulv tilbud

Herning
vejnavne eksempler

Stormgade
Sandvigvej
Silkeborgvej
Skovbjergvej
Østerlindparken
Tanderup Mark
Storåvej
Skærgårdvej
Vildbjergvænget
Theresavej
Stenbjergparken
Solvænget
Tjørring Vænget
Søndermarken
Vejlevej
Slumstrupvej
Sahlholdtvej
Skolebakken
Tværtoften
Tjørnevej

Få 3 rare tilbud på gulvafslibning i Herning

Har du behov for en lille eller en stor gulvafslibning i Herning? Uanset om du søger hjælp til en lille eller en stor gulvsliberopgave, kan du få bistand fra en professionel og billig gulvmand i Herning med mange års erfaring.
Indsend din gulvsliberopgave til os, så påtager vi os, at finde de bedst egnede gulvfirmaer i Herning til at løse din opgave, så du får et tilfredsstillende resultat på din gulvsliberopgave. Det er fuldstændigt gratis at oprette og indsende en gulvsliberopgave her på siden. Du taler selv pris og tilbud med de gulvfirmaer fra Herning, som henvender sig. Du får maks tre tilbud og dermed vil du undgå at blive kimet ned af 15 sultne gulvsliberfirmaer. Med maksimalt tre tilbud på gulvafslibning kan du bevare overblikket over opgaven. Spar mindst 42% ved at benytte vores gratis online service.

Trægulves planhed og vandrethed

Det færdige gulv skal være så plant, at personophold og møblering kan ske uden gener. For trægulve vil der normalt være et krav om, at planheden ligger inden for en tolerance på plus/minus 2 mm på 2 m og plus/minus 0,6 mm på 0,25 m. Det tilstræbes tillige, at gulvet udføres vandret.
Ligesom for planhed må der forventes mindre afvigelser på grund af de tolerancer, som det i praksis er muligt at arbejde indenfor. For trægulve vil det som regel være realistisk at afvigelsen fra vandret ligger inden for plus/minus 10 mm på 6 m.
Max. effekt for elvarmesystemer bør aldrig være over 100 W/m2. Til forskel fra vandbårne varmeanlæg afgiver nogle el-baserede systemer en fast effekt. Det betyder, at der kan forekomme meget høje temperaturer under tykke tæpper, møbler mv.

Her får du 3 tilbud fra lokale firmaer

Professionelle gulvafslibningsfirmaer i Herning kommune dækker ikke bare selve Herning men hele kommunen fx:
  • Gødstrup
  • Gjellerup
  • Hammerum
  • Kølkær
  • Søby

Gulvafslibere Herning eksempel:

Herning Gulvafslibning ApS
Mørupvej 44
7400 Herning
CVR: 18930102
Tlf. 97168191
Garant Herning
Industrivej Syd 1
7400 Herning
CVR: 25475518
www.garant.nu
Tømrermester Søren Brødsgaard ApS
Tingvej 8
7400 Herning
CVR: 28711913
Tlf. 27219744