Gulvafslibning Espergærde

  • Få 3 fine tilbud på gulvafslibning Espergærde
  • Tilbud på en engageret troværdig fagmand
  • Spar op til 13 procent på et rart gulv tilbud

Vejnavne i
postnummer 3060

Krogen
Lindevej
Birkevænget
Hyacintvej
Granvej
Bakkegårdsvej
Dyremosevej
Hvedemarken
Kastanie Alle
Gl Brovej
Højvangen
Mindevej
Hornbækvej
Egegårdsvej
Nøddevej
Kelleris Vang
Bakkedraget
Fuglevangsvej
Gammel Strandvej
Bjergvangen

Gulvafslibning i høj kvalitet med 3 tilbud i Espergærde

Med næsten 30 års erfaring med gulvafslibninger overalt i Danmark er vores samarbejdspartnere i Espergærde godt rustede til at servicere dig eller din virksomhed. Gulvafsliberne kan slibe alle typer af trægulve lige fra bøgetræsplanker til sildebensparket.
Du har måske set, at man i Silvan og andre byggemarkedet kan leje en gulvslibermaskine og det lyder måske fristende selv at gå i gang med at slibe gulvene. Dette vil vi gerne fraråde, da vi har set alt for mange beskadigede gulve efter "amatører" har været i gang. Der er jo en grund til, at man står 2 år i lære som gulvsliber.
Det kræver flere års øvelse og erfaring at slibe et trægulv på den korrekte måde. Overlad dine gulve til professionelle håndværkere - for din egen (og dine gulves) skyld. Start med at få 3 tilbud - gratis og uforpligtende - på din gulvafslibning i Espergærde.

En stigning i brugen af stående værktøj

Michael arbejder delvis som mester og har en del skrivebordsarbejde. Der er efter kurset sket en stigning i brugen af stående værktøj i hele firmaet. Der er foretaget en fælles beslutning om at stående værktøj skal bruges til alle de arbejdsprocesser, hvor det er muligt.
F.eks. aftalte man inden påbegyndelse af en gulvlægningsopgave i store rum, at ingen på noget tidspunkt lagde sig på knæ. Værktøjet bruges til alle opgaver vedrørende spartling og slibning undtagen i helt små rum ( 4 kvm).
Man har påbegyndt brug af stående værktøj til både afslibning og afhøvling. Svendene var i tvivl, om de kunne styre del, men det var ok. Til afdækning med tape bruges i vidt omfang stående værktøj. Der bruges automatiske slibemaskiner.

Gulvslibere kan slibe andet end gulve

Godkendte gulvsliberes arbejdsområder spænder vidt:
  • Soveværelser
  • Stuer
  • Pejsestuer
  • Paneler
  • Bordplader

Gulvafslibning Espergærde eksempler:

Bertelsens Tømrerfirma ApS
Hovvej 28
3060 Espergærde
CVR: 30800915
Hjemmeside
Tømrermester Lennarth Barfod
Grydemosevej 47
3060 Espergærde
CVR: 33807953
Hjemmeside
Tømrer/snedkermester Anders Drejer
Egevangsvej 5
3060 Espergærde
CVR: 25064097
Hjemmeside