Gulvafslibning Hellerup

  • Få 3 tiptop tilbud på gulvafslibning Hellerup
  • Få en pålidelig rutineret gulvspecialist
  • Spar let 20 pct på et eftertragtet gulv tilbud

Vejnavne i
postnummer 2900

Kildegårdsvænget
Kirkehøj
Holck Winterfeldts Alle
Edlevej
Bekkasinvej
Bryggertorvet
Kodansvej
Henningsens Alle
Lundedalsvej
Frederikkevej
Lundegårdsvej
Gentofte Hospitalsvej
Nerievej
Maglegård Skolevej
Fragariavej
Bengtasvej
Løvsangervej
Kaas Alle
Bøgevej
Frimodtsvej

Gulvafslibning Hellerup. Effektiv og billig afslibning

Har du brug for gulvafslibning Hellerup så har du nu valgt det rigtige sted. På Gulvafslibningsguide.dk tilbyder vi at skaffe 3 kontante tilbud på gulvafslibning Hellerup - gratis og uforpligtende. I vores netværk har vi udelukkende professionelle gulvslibere, der tilbyder god og billigt kvalitetsgulvafslibning.
Vores gratis service betyder, at du her hos os kan indhente et 100% uforpligtende gulvtilbud på en professionel gulvafslibning i Hellerup. Med 3 solide gulvtilbud i hånden kan du nemt spare over 15% på gulvregningen. Hvis du har spørgsmål om gulvafslibningen, så indsend dem sammen med din opgavebeskrivelse.
Få slebet/høvlet dine gulve punktligt og professionelt, så du ikke skal tænke mere på det. 3 gratis tilbud på seriøs gulvafslibning fra pålidelige gulvfirmaer i Hellerup er kun et klik væk. Indsend din gulvsag i dag, så du kan få ordnet dine slidte trægulve i løbet af nogle få dage - endda med rabat (25%).

Kommentarer fra en ældre gulvafsliber

Svend Aage har været inden for gulvsliberfaget i mange år og er tæt på pensionsalderen. Han sidder i et fagligt udvalg på en teknisk skole og deltog i et af de regionale møder. Den manglende brug af stående værktøj før og efter kurset skyldes at gulvafslibningsfirmaet er meget lille.
Derudover er opgaverne også små (køkkener og mange badeværelser). Desuden spiller det en rolle at mesteren er skeptisk overfor stående værktøj. Han er skeptisk overfor alt. Han vil sikkert være skeptisk indtil jeg begynder at bruge stående værktøj.
Fremhæver, at han ud fra et helbredsmæssigt synspunkt har mest brug for at svejse stående. Har trods sin alder ikke egentlige gener, men synes det er hårdt for helbredet at arbejde i små badeværelser. Har overvejet at skifte arbejde, fordi der er så mange små opgaver.

Gulvslibere sliber andet end gulve

Eksempler på arbejdsopgaver for faglærde gulvslibere i Hellerup:
  • Bordplader
  • Pejsestuer
  • Dørtrin
  • Aftagning af linoleum
  • Paneler

Eksempel på gulvafslibning Hellerup

JP Gulvservice
Dyssegårdsvej 36
2900 Hellerup
CVR: 17153404
Hjemmeside
Tømrermester Michael Bach Sørensen
Charlottenlundvej 4
2900 Hellerup
CVR: 33952333
Hjemmeside
CLP Scandinavia ApS
Strandvejen 203
2900 Hellerup
CVR: 15855002
Hjemmeside