Gulvafslibning Hellerup

  • Få 3 bekvemme tilbud på gulvafslibning Hellerup
  • Få en erfaren udvalgt gulvafsliber
  • Spar ca 10 % på hammerfede gulv tilbud

Lokale vejnavne
Hellerup

Blidahpark
Dyssebakken
Fristedet
Heslehøj Alle
Maglemosevej
Henningsens Alle
Grants Alle
Lyngbyvej
Bregnegårdsvej
Gjørlingsvej
Morgenvej
Godhavnsvej
Dagvej
Lundely
Gersonsvej
Duntzfelts Alle
Bernstorffsvej
Hellerupgårdvej
Egetoften
Almevej

Gulvafslibning Hellerup. Effektiv og billig afslibning

Har du brug for gulvafslibning Hellerup så har du nu valgt det rigtige sted. På Gulvafslibningsguide.dk tilbyder vi at skaffe 3 kontante tilbud på gulvafslibning Hellerup - gratis og uforpligtende. I vores netværk har vi udelukkende professionelle gulvslibere, der tilbyder god og billigt kvalitetsgulvafslibning.
Vores gratis service betyder, at du her hos os kan indhente et 100% uforpligtende gulvtilbud på en professionel gulvafslibning i Hellerup. Med 3 solide gulvtilbud i hånden kan du nemt spare over 15% på gulvregningen. Hvis du har spørgsmål om gulvafslibningen, så indsend dem sammen med din opgavebeskrivelse.
Få slebet/høvlet dine gulve punktligt og professionelt, så du ikke skal tænke mere på det. 3 gratis tilbud på seriøs gulvafslibning fra pålidelige gulvfirmaer i Hellerup er kun et klik væk. Indsend din gulvsag i dag, så du kan få ordnet dine slidte trægulve i løbet af nogle få dage - endda med rabat (25%).

Kommentarer fra en ældre gulvafsliber

Svend Aage har været inden for gulvsliberfaget i mange år og er tæt på pensionsalderen. Han sidder i et fagligt udvalg på en teknisk skole og deltog i et af de regionale møder. Den manglende brug af stående værktøj før og efter kurset skyldes at gulvafslibningsfirmaet er meget lille.
Derudover er opgaverne også små (køkkener og mange badeværelser). Desuden spiller det en rolle at mesteren er skeptisk overfor stående værktøj. Han er skeptisk overfor alt. Han vil sikkert være skeptisk indtil jeg begynder at bruge stående værktøj.
Fremhæver, at han ud fra et helbredsmæssigt synspunkt har mest brug for at svejse stående. Har trods sin alder ikke egentlige gener, men synes det er hårdt for helbredet at arbejde i små badeværelser. Har overvejet at skifte arbejde, fordi der er så mange små opgaver.

Gulvslibere sliber andet end gulve

Eksempler på arbejdsopgaver for faglærde gulvslibere i Hellerup:
  • Bordplader
  • Pejsestuer
  • Dørtrin
  • Aftagning af linoleum
  • Paneler

Her er de bedste gulvafslibere

JP Gulvservice
Dyssegårdsvej 36
2900 Hellerup
CVR: 17153404
www.jp-gulvservice.dk
Tømrermester Michael Bach Sørensen
Charlottenlundvej 4
2900 Hellerup
CVR: 33952333
www.hegelund-christensen.dk
CLP Scandinavia ApS
Strandvejen 203
2900 Hellerup
CVR: 15855002