Gulvafslibning Nakskov

  • Få 3 økonomiske tilbud på gulvafslibning Nakskov
  • Vi finder en fleksibel faglærd gulvmand
  • Spar hutigt 16 pct på fair gulv tilbud

Nakskov
vejnavne eksempler

Gustav Wiedsvej
Niels Nielsensgade
Præstestræde
Arvelundsvej
Toftevej
Harefod
Tømmergade
Badstuestræde
Boltengevej
Helgenæsvej
Vestenskovvej
Lindevej
Stubbegårdsvænget
Rosenvænget
Abildtorpegård
Jødevej
Kornvænget
Marius Nielsens Allé
Havrevænget
Nørrevold

Gulvafslibning Nakskov - Afslibning - 3 tilbud

Lollands perle Nakskov er selvfølgelig også dækket af vores gratis gulvtjeneste, som sætter din gulvafslibningsopgave i udbud. Det sikrer, at du får 3 herlige tilbud på den bedste løsning på dine problemer med dine trægulve. Til en kanon pris! Vores net af anerkendte gulvsliberfirmaer tilbyder gulvservice af alle slags i Nakskov.
Eksempel på gulvlægning: I en kontorbygning ønskes 22 mm massiv stavparket udlagt som strøgulv på betondæk. Der vælges strølag, metode 1 med kantstrøer. Den normale understøtningsafstand er 530 mm, så strøafstanden skal være højst 530 mm, ved væggene dog 400 mm. Som strøer anvendes C18-lægter 70 x 45 mm på højkant.
Den normale opklodsningsafstand er 870 mm. Opklodsningsafstanden mellem 1. og 2. opklodsning kan øges til 600 mm (idet 70 % af 870 mm er 610 mm). Er undersiden af tynd krydsfiner medregnes kun tykkelsen af finerlagene i længderetningen.

Forskel på sandpapir og slibepapir

På parketgulve, hvor det ofte kun er lakken, der skal fjernes, slibes altid på langs af brædderne. Næsten alle slibemaskiner kræver 16 ampere sikringer, fordi de bruger meget strøm i start-øjeblikket. Bær altid ledningen over skulderen, så den ikke bliver kørt over.
Er der forskel på sandpapir og slibepapir? Hvilken type er bedst til grovslibning, og hvad er bedst til mellem- eller finslibning? Sandpapiret er en af de ældste former for slibepapir, vi kender. Det består af et tykt stykke papir med lim, mens en håndfuld fint knuste flintesten udgør slibemidlet.
Sandpapiret er også den groveste type slibepapir, og det ridser ofte mere end det sliber. Det er kun rigtig godt til grove træ-arbejder og spartlede flader. På de øvrige typer slibepapir består slibemidlet af silicium-karbid eller aluminiums-oxid.

Benyt kun anerkendte plejemidler til dine gulve

De bedste plejemidler på markedet til dine nye gulve er f.eks. disse:
  • Huma Gulvsæbe
  • Floorcoat Hvid Sæbe
  • Trip Trap Natursæbe
  • Moland lakpleje
  • Taski Vaskeplejemiddel

Eksempler på gulvafslibere i 4900 Nakskov

MT Gulvservice
Svingelsvej 77
4900 Nakskov
CVR: 26425441
Tlf. 40326425
Thomas Bygeservice
Strandfogedvej 9
4900 Nakskov
CVR: 29534071
www.tbyg-lolland.dk
D.S Gulvmontering
Maglehøjvej 160
4900 Nakskov
CVR: 21148490
www.ds-gulve.dk