Gulvafslibning Vordingborg

  • Få 3 bæredygtige tilbud på gulvafslibning Vordingborg
  • Find en effektiv grundig gulvmand
  • Spar op til 16 % på herlige gulv tilbud

Vi dækker også
postnummer 4760

Elmevej
Birkevej
Amalievej
Hovedakslen
Dalvænget
Aborrevænget
Gartnervej
Badstuegade
Albumvej
Fabriksvej
Ferskenvej
Hasselvænget
Granvænget
Egernvej
Bjørnevænget
Brombærvej
Carit Etlarsvej
Dalkærvej
Berberisvej
Dalstrøget

Gulvafslibning Vordingborg - Få gratis 3 gode tilbud

Her på Gulvafslibningsguide.dk får du nemt 3 positive tilbud på din gulvopgave fra lokale gulvfirmaer i Vordingborg. Indsend din gulvsliberopgave til os og bliv kontaktet af anerkendte gulvafslibningsfirmaer fra Vordingborg, som tilbyder professionel gulvafslibning til en rigtig konkurrencedygtig pris.
Det er ganske gratis at bruge vores online tilbudstjeneste. Hvis du ikke vil bruge de gulvtilbud du får, er du ikke forpligtet til det. Med det rette tilbud kan du få 27-28% i rabat på den afsluttende pris. Udfyld gulvskemaet online på få minutter og oplys, hvad og hvor meget du ønsker at få afslebet.
Skriv også, hvilken efterbehandling, dine gulve skal have (fx olie, lud eller lak). Din gulvsag videresendes til de gulvfirmaer i Vordingborg som vi har vurderet som de bedste til at byde ind på din opgave. Som allerede anført, er det fuldstændig gratis at benytte vores gulvserviceportal, så indsend hellere din opgave i dag.

Først høvles så slibes

På gamle bræddegulve er det ikke nok at slibe. Her skal høvlen gøre det grove opretningsarbejde. Høvlen har en valse med to opspændte knive, som kan fjerne 2-3 mm af gulves overflade.
Med høvlen rettes gulvet af, men først dykkes eller fjernes alle søm fra overfladen, så de ikke trækkes op og ødelægger knivenes skær. Den store gulvflade slibes både på tværs og på langs med groft, mellem og fint slibepapir.
Hvis gulvet er høvlet, køres første gang med slibemaskinen på tværs af brædderne med slibepapir kom 40. Ellers bruges korn 24 eller korn 16 til førstegangsslibning diagonalt på bræddeme, så gulvet udjævnes og evt. bøIger slibes væk.

Få 3 tilbud fra pålidelige firmaer

Gulvsliberfirmaer i Vordingborg sliber over hele byen - og også resten af Sydsjælland og Lolland/Falster for den sags skyld:
  • Stege
  • Møn
  • Viemose
  • Langebæk
  • Klarskov

Certificerede gulvafslibere i postnr. 4760

JB Gulvservice
Smedegade 6
4760 Vordingborg
CVR: 39864592
Sørensens Gulvafslibning
Næstvedvej 280
4760 Vordingborg
CVR: 31848539
www.gulv-sliberen.dk
Garant Vordingborg
Vognmandsmarken 55
4760 Vordingborg
CVR: 25721187
www.garant.nu