Gulvafslibning Skjern

  • Få 3 eftertragtede tilbud på gulvafslibning Skjern
  • Tilbud på en rutineret troværdig gulvekspert
  • Spar ca 11 pct på et solidt gulv tilbud

Eksempler på veje
fra Skjern

Meldgårdvej
Hanningvej
Engvangvej
Mosegårdsvej
Teglbakken
V Finderupvej
Flodgårdsvej
Sæddinghedevej
Damsøvej
Borgergade
Stensædevej
Toldhusvej
Uglevej
Egevænget
Vestervænget
Hjoptarpvej
Anemonevej
Marupvej
Grøndal
Brinkvej

Gulvafslibning Skjern — Få gratis 3 gulvservice tilbud

Behøver du hjælp til at få afslebet en flyttelejlighed, et køkkenbord eller dine vindueskarme? Uanset typen af din gulvsliberopgave, kan du her på Gulvafslibningsguide.dk - gratis og uforpligtende - få 3 skræddersyede tilbud på gulvafslibning fra pålidelige gulvafhøvlingsfirmaer i Skjern.
Når du har sendt din gulvafslibningsopgave ind til os, matcher vi gulvopgaven med gulvafslibningsvirksomhederne i Skjern, og tillader de relevante virksomheder, at byde ind på opgaven. Vi garanterer, at du får supergode gulvtilbud til de dejligste priser. Få 3 tiptop tilbud på gulvafhøvling, gulvafslibning og efterbehandling.
Vil du gerne give dine gamle grimme trægulve et helt nyt look med gulvafhøvling eller gulvafslibning? Så kan vi her på Gulvafslibningsguide.dk hjælpe. Vi har nemlig mere end 5 års erfaring med at håndtere gulvopgaver og kan finde en løsning på alle dine gulvproblemer lige fra gulvafhøvling til gulvservice og gulvpleje.

Træ til gulve: Valnød (Juglans nigra)

Naturligt voksested er det østlige Nordamerika. Plantet i Europa fortrinsvis i parker og haver. Træhøjde op til 25 m og kævlediameter op til 1,5 m. Splinten er smal og farven er hvidlig til gulbrun. Kerneveddet er chokolade- til violetbrun og veddet er meget dekorativt.
Valnød er ca. 20 pct lettere end bøg. Styrkeegenskaber og volumensvind er tilsvarende lave. Valnød er let at bearbejde, lime og overfladebehandle. Igennem tiderne er valnød blevet anvendt til finere møbler, drejerarbejde, musikinstrumenter og geværkolber. Valnød er også velegnet til parketgulve.
Undergulvet skal danne en sammenhængende flade, så det f.eks. kan anvendes som arbejdsgulv og underlag for tynde belægninger. Undergulvet kan være et svømmende gulv, et pladegulv på strøer eller et afretningsgulv af beton. Bemærk at tynde isoleringslag, korksmuldpap o.lign. er mellemlag og ikke vil blive betegnet som undergulv.

Efterbehandling af trægulve er vigtigt

Vores net af samarbejdspartnere tilbyder alle former for efterbehandling af trægulve:
  • Gulvafslibning og afhøvling
  • Vedligeholdelse og reparation af trægulve
  • Vedligeholdelsesaftaler
  • Gulvbehandling med lak, lud og olie
  • Olie og lak løsninger

Tilfældig gulvafslibning fra 6900

Højris Tømrerforretning
Højbyvej 9, Borris
6900 Skjern
CVR: 13327688
Hjemmeside
Bossen Gulve
Rønnevej 5
6900 Tarm
CVR: 29893926
Hjemmeside
H. Juul Mikkelsen A/S
Nykærsvej 14
6900 Skjern
CVR: 19853039
Hjemmeside