Gulvafslibning Galten

  • Få 3 gedigne tilbud på gulvafslibning Galten
  • Bestil en kreativ reel gulvekspert
  • Spar let 18 procent på et herligt gulv tilbud

Veje i postnummer 8464

Farrevej
Mindevej
Saksen
Østerbro
Einars Lykke
Skivholmevej
Hørslevvej
Gyvelvej
Pebbelgården
HC Ørsteds Alle
Skrænten
Langelinie
Baastrup Lund
Baunevej
Kirkebakken
Nymarksvej
Skovbygårdsvej
Bækken
Tunøvej
Lunden

Galten? Få 3 gratis gulvafslibning tilbud i dag!

Skal du have afslebet dine nedslidte gulve i din bolig i Galten? Så kan vi her og nu tilbyde at skaffe dig 3 hurtige tilbud på opgaven. Udfyld gulvskemaet og seln det ind, så vil du i løbet af et par hverdage få tilsendt 3 konkrete gulvafslibningstilbud fra anerkendte virksomheder i Galten og resten af Midtjylland.
Ved lægning af trægulve er der en række generelle forholdsregler, som altid skal overholdes for at sikre et godt resultat. Det fremgår af tjeklisten, som altid bør gennemgås inden trægulvet lægges.
Krav til trægulve Bygningsreglementet (inkl. Vejledningstekst) indeholder primært en række generelle krav til de samlede konstruktioner, f.eks. lydisolering af etageadskillelser og U-værdikrav til terrændæk. Trægulvene skal derfor bidrage til at disse krav kan overholdes. De specifikke krav til trægulve i reglementet er primært brandkrav til gulvoverflader i flugtveje og gulve i anvendelseskategori 3.

Gangsikkerhed og gangbehagelighed

Gulvet må ikke frembyde fare for at personer kan glide eller snuble ved almindeligt forekommende aktiviteter. For trægulve skal afprøvning af friktion ske med den ønskede overfladebehandling, og helst på et gulv, der svarer til det valgte gulv, og som er taget i brug. Herved opnås størst sikkerhed for, at afprøvningen simulerer fremtidige brugsforhold.
Gulvet skal være så tilpas fjedrende, at det ikke fornemmes ubehageligt hårdt eller blødt ved almindelig brug. Strøgulve opfattes normalt som tilpas fjedrende til at sikre gangbehagelighed.
Også svømmende gulve med elastisk mellemlag kan udføres, så de er behagelige at gå på, men der bør ske en afvejning af elasticiteten, så også den nødvendige styrke og stivhed sikres. Parketgulv klæbet direkte på beton kan være meget stift og hårdt, og er derfor mindre egnet, hvis der forekommer meget stående arbejde.

Brug gode plejeprodukter på dine nye trægulve

Vi anbefaler altid, at du bruger de bedste mærker til vedligeholdelse af dine trægulve fx:
  • Floorcoat Naturolie
  • Faxe Løvtræslud
  • Trip Trap Vinyl- og Laminatsæbe
  • Bona Care Plejeolie
  • Trip Trap Oliepleje

Eksempel på Galten gulvafslibning

Malle´s Gulvmontering
Skjørringvej 18
8464 Galten
CVR: 21453978
Hjemmeside
Bruuns Gulvservice Aps
Ryvej 84
8464 Galten
CVR: 36711558
Hjemmeside
Jysk Gulvbehandling ApS
Skolebakken 27
8464 Galten
CVR: 39460750
Hjemmeside