Gulvafslibning Gentofte

  • Få 3 prima tilbud på gulvafslibning Gentofte
  • Få en kompetent lokal fagmand
  • Spar omkring 12 procent på gennemarbejdede gulv tilbud

Vi dækker også
postnummer 2820

Markvangen
Violvej
Solbakkevej
Smakkekrogen
Sønderbakken
Stolbergvej
Knæbjerget
Nybrovej
Smakkegårdsvej
Løvenborg Alle
Plantagevej
Søbredden
Tuborg Haveby
Jægersvinget
Vemmetofte Alle
Soltoften
Mesterlodden
Søndersøvej
Ibstrupvænget
Ledreborg Alle

Gulvafslibning Gentofte. Få 3 gode og gratis tilbud

Modtag 2-3 attraktive tilbud på professionel gulvafslibning i Gentofte. Få og til 20 procent i rabat og spar samtidig tid. Vi finder den helt rigtige gulvmand til din gulvopgave. Indsend din gulvsliberopgave nu og få 3 enestående tilbud på gulvafslibning fra erfarne gulvfirmaer i Gentofte inden for 2-3 arbejdsdage.
Gulvbranchens Samarbejds- og Oplysningsråd også kaldet GSO. Er gulvbranehens samarbejdsorgan, som samler oplysninger om alle gulvbelægningernes egenskaber og vedligehold. Det er en af GSO's opgaver at drive oplysnings- og informationsopgaver overfor arbejdsmarkedet. GSO udarbejder varefakta på de forskellige gulvmaterialer.
Information om Gran: Gran er et nåletræ, der er lyst til svagt gulligt tiden lugt. En meget let træsort, ikke slidstærk, så den bruges mest til pakkeemballage, kasser og tændstikker og sjældent til gulvbelægning.

Gulvslibere på kusus i anvendelse af nye maskiner

Christian er overmontør. Har efter kurset arbejdet stående ved spartling og slibning. Arbejder endvidere med stående værktøj ved afskæring af svejsetråd første gang, men ikke til anden afskæring og finish da kvaliteten ikke opleves at være tilstrækkelig god.
Arbejder ikke stående med svejsning. Giver udtryk for usikkerhed om, man kan slibe stående. Mener, at brug af stående værktøj forudsætter rumstørrelse på 15-20 m2. Skulle vænne sig til at bruge stående værktøj, men havde ikke brug for yderligere instruktion i selve anvendelsen.
Giver udtryk for, at det vil fremme brugen af stående værktøj, at det går hurtigere med at spartle og slibe. Men der kræver et areal på mindst 50 m2 før det kan betale sig på akkorden. Oplever generelt, at værktøjet er let at anvende.

Betal mindre for en dygtig håndværker

Få tilbud på gulvafslibning uanset hvor i Gentofte kommune du bor:
  • Snogegård
  • Kildeskov
  • Vangede
  • Nybro
  • Jægersborg

Gulvafslibere Gentofte eksempel:

Visti & Sommers Gulvservice ApS
Kongelysvej 23
2820 Gentofte
CVR: 31861489
www.vsgulvservice.dk
Dannebergs Gulvservice
Søgårdsvej 6B
2820 Gentofte
CVR: 26285003
www.dannebergs.dk
Kgs. Lyngby Tømrer- & Snedkerfirma A/S
Nybrovej 93
2820 Gentofte
CVR: 26042283
www.klts.dk