Gulvafslibning Nyborg

  • Få 3 sikre tilbud på gulvafslibning Nyborg
  • Bestil en kvalitetsbevidst bundsolid fagmand
  • Spar hutigt 11 pct på et strålende gulv tilbud

Postnummer 5800
vejnavne

Kohavevænget
Dronningensvej
Egevænget
Birkevej
Brændeskovvej
Glacisstien
Havfruevænget
Jasminvænget
Møllebakken
Kirkegade
Nymarksvej
Banegårdsalleen
Pilevadvej
Helgetoftevej
Liljevej
Hjortevænget
Nordenhusevej
Højagervej
Alleen
Lindealleen

Gulvafslibning Nyborg? Få 3 gratis tilbud på afslibning

På ca 22 timer får du 3 usædvanligt gode tilbud i din postkasse eller på mobilen fra gulvfirmaer i Nyborg, som gerne vil lave din gulvafslibningsopgave. Med 3 ekstraordinære tilbud kan du få op til 34 pct i rabat på prisen. Finder du selv tilbud, kommer du sandsynligvis til at betale en meget højere pris.
Sømning og skruning: Alle trægulve med fer og not kan sømmes eller skrues til et sømbart underlag, f.eks. et undergulv af spånplader eller et trægulv. Sømning vil normalt være maskinsømning. Søm- og skruedimensionen afpasses efter bræddetykkelsen. Er undergulvet af spånplader, fastgøres brædderne med skruer.
Fastgørelsen sker normalt fordækt, dvs. ved at sømme eller skrue skråt fra ferens overside. På undergulve af beton kan fastgørelsen ske ved at skrue direkte ned i betonen. Når brættet er på plads, limes den afskårne klods fast, og der dækkes med en rørroset.

Træ til gulve - Forarbejdning og typer

Trægulve blev oprindeligt lavet af brædder, der blev tildannet ved kløvning. Det var et arbejde, som krævede stor erfaring, for at undgå at stammen flækkede skævt. Savning blev dog også anvendt. Ved manuel savning blev stammen lagt på bukke over en savgrav.
Der blev anvendt en bredbladet sav, som blev trukket af én person nede i graven og en anden oppe på stammen. Det var tungt og langsommeligt arbejde, og ofte kunne det tage flere dage at save en enkelt stamme op. I dag sker opskæring og videre forarbejdning maskinelt og med stor præcision.
Det muliggør fremstilling af tynde produkter, som er overfladebehandlet på fabrik og som kan lægges uden efterbehandling. Traditionelt er brædderne savet, de bliver rektangulære, men der fås også produkter i faldende bredde, dvs. hvor stammens naturlige form bliver bibeholdt.

Udfyld kontaktformularen i dag

Gulvsliberfirmaer i Nyborg kommune sliber hele kommunen:
  • Svindinge
  • Lindeskov
  • Ørbæk
  • Refsvindinge
  • Sulkendrup

Nyborg gulvafslibning eksempel:

Aunslev Tæppe- og Gulvbelægning
Bystævnet 4, Aunslev
5800 Nyborg
CVR: 18058375
Hjemmeside
N. M. Gulvafslibning
Gl. Vindingevej 288
5800 Nyborg
CVR: 21197580
Hjemmeside
Dreier & Co
Langelandsvej 28
5800 Nyborg
CVR: 20758775
Hjemmeside