Gulvafslibning Nyborg

  • Få 3 ypperlige tilbud på gulvafslibning Nyborg
  • Få en kvalitetssikret grundig gulvafsliber
  • Spar nemt 19 pct på udmærkede gulv tilbud

Vi dækker også disse
veje i Nyborg

Birchs Alle
Møllebakken
Lystbådevej
Odensevej
Karseløkken
Baggersgade
Bøjdenvej
Provst Hjortsvej
Høgevej
Gudrunvej
Højagervej
Hyrdegyden
Bystævnet
Kirstensvej
Lundsvej
Kirkegade
Lillemøllevej
Griffensund
Præstevænget
Højhavevej

Gulvafslibning Nyborg? Få 3 gratis tilbud på afslibning

Udfyld onlineskemaet på ca 7½ minut og modtag 3 brugbare pristilbud fra pålidelige gulvafslibere. Vi arbejder udelukkende sammen med udvalgte gulvafslibningsvirksomheder, og altså er du sikret seriøst gulvafslibningsarbejde hver gang. Vore tilknyttede fagfolk er faguddannede og har styr på kvaliten.
På Gulvafslibningsguide.dk kan du gratis sammenligne gulvafslibningsfirmaer online og tjene omkring 28% i rar rabat. Anvend denne 100 pct gratis portal Gulvafslibningsguide.dk nu og spar let ca 28 procent. Få effektiv assistance til løsning af de tiltrængte gulvafslibningsopgaver til yderst gode priser.
På ca 22 timer får du 3 usædvanligt gode tilbud i din postkasse eller på mobilen fra gulvfirmaer i Nyborg, som gerne vil lave din gulvafslibningsopgave. Med 3 ekstraordinære tilbud kan du få op til 34 pct i rabat på prisen. Finder du selv tilbud, kommer du sandsynligvis til at betale en meget højere pris.

Træ til gulve - Forarbejdning og typer

Trægulve blev oprindeligt lavet af brædder, der blev tildannet ved kløvning. Det var et arbejde, som krævede stor erfaring, for at undgå at stammen flækkede skævt. Savning blev dog også anvendt. Ved manuel savning blev stammen lagt på bukke over en savgrav.
Der blev anvendt en bredbladet sav, som blev trukket af én person nede i graven og en anden oppe på stammen. Det var tungt og langsommeligt arbejde, og ofte kunne det tage flere dage at save en enkelt stamme op. I dag sker opskæring og videre forarbejdning maskinelt og med stor præcision.
Det muliggør fremstilling af tynde produkter, som er overfladebehandlet på fabrik og som kan lægges uden efterbehandling. Traditionelt er brædderne savet, de bliver rektangulære, men der fås også produkter i faldende bredde, dvs. hvor stammens naturlige form bliver bibeholdt.

Udfyld kontaktformularen i dag

Gulvsliberfirmaer i Nyborg kommune sliber hele kommunen:
  • Svindinge
  • Lindeskov
  • Ørbæk
  • Refsvindinge
  • Sulkendrup

Udvalgte gulvafslibere fra 5800 Nyborg

N. M. Gulvafslibning
Gl. Vindingevej 288
5800 Nyborg
CVR: 21197580
www.nm-gulv.dk
Dreier & Co
Langelandsvej 28
5800 Nyborg
CVR: 20758775
www.dreierogco.dk
Aunslev Tæppe- og Gulvbelægning
Bystævnet 4, Aunslev
5800 Nyborg
CVR: 18058375
www.aunslevtaepper.dk