Gulvafslibning Humlebæk

  • Få 3 rare tilbud på gulvafslibning Humlebæk
  • Få en potentiel bundsolid gulvekspert
  • Spar omkring 19 procent på et udmærket gulv tilbud

Lokale vejnavne
Humlebæk

Lille Mosevej
Baunebjergvej
Jacobsmindevej
Oscar Brunsvej
Laveskov Alle
Birkevænget
Gl Strandvej
Holtedam
Havnevej
Bogårdsvej
Fasanstien
Krogerupvej
Hal Kochs Vej
Stillekrog
Jernbane Alle
Skovvej
Krogerupstien
Strandmarken
Daugløkke Ege
Skeltoftevej

Gulvafslibning Humlebæk - Få straks 3 konkrete tilbud

Har du en gulvsliberopgave i Humlebæk, du skal have hjælp til, så kan du her gratis og uforpligtende få 3 tilbud på gulvafslibning i netop Humlebæk. Vores fleksible gulvsamarbejdspartnere løser såvel de almindelige opgaver og mere specielle gulvopgaver på f.eks. parketgulv og lign.
Vi vil påtage os at skaffe 3 velegnede gulvfirmaer til dig, uanset typen af gulvservice. Benyt dig af gulvsliberenes rådgivning og professionelle faglighed, når du skal i gang med at få afslebet dine gulve. Gulvsliberne i Humlebæk rådgiver gerne om netop denne type gulvafslibning opgaver.
Vores samarbejdspartnere har gulvslibere, kantslibere, gulvhøvlere, polermaskiner, håndværktøj og materialer der klarer alle typer af opgaver. Så de er 100% velforberedt og klar til at udføre alle slags gulvafslibningsopgaver - store som små. Indtast din gulvopgave på kun 4½ minut!

Gulvsliber Lennart fortæller om nye maskiner

Lennart er blev bakket op af sin mester. Bemærker at denne formentlig også vil spare noget i forbindelse med dalende sygefravær. Har oplevet en negativ holdning fra en kollega, der opgav at bruge stående værktøj efter kurset.
Oplevede i en periode øgede gener fra benene fordi man går meget mere, når man bruger værktøjet. Geneme aftog igen, og Jens regner med, at de helt forsvinder ved yderligere træning. Har uændret besvær fra knæene, som han tror vil være vedvarende grundet de mange år i gulvsliberfaget.
Oplever måske lidt stigende besvær i skuldre og nakke. Er samlet positiv over for brug af stående værktøj, fordi risikoen for nedslidning mindskes. Det vil øge hans muligheder for at blive i gulvsliberfaget i mange år endnu.

Brug de bedste plejeprodukter

Det bedste slutresultat opnås, når man bruger de bedste gulvplejematerialer. Her er en kort liste med nogle eksempler på professionelle plejemidler som vores gulvpartnere benytter:
  • Floorcoat Hvidolie
  • Probat træsæbe Hvid
  • Moland Nåletræslud
  • Faxe Træolie
  • Faxe GOlak Hvidunder

Aktuel gulvafslibning fra postnummer 3050

Snedkermester Rasmus Riis
Ole Kielbergs vej 2
3050 Humlebæk
CVR: 26237971
Hjemmeside
Perfekte Gulve
Teglgårdsvej 215 A
3050 Humlebæk
CVR: 29295794
Hjemmeside
Tømrermester Lars Peter Brodt
Boserupvej 311
3050 Humlebæk
CVR: 29965285
Hjemmeside