Gulvafslibning Hvidovre

  • Få 3 fordelagtige tilbud på gulvafslibning Hvidovre
  • Find en kvalitetssikret faguddannet gulvspecialist
  • Spar hutigt 19 % på faste gulv tilbud

Veje i postnummer 2650

Ejby Alle
Grønskifte
Blytækkerporten
Lille Friheden
Gungevej
Agermosen
Oppegårdsvej
Jernholmen
Kalkager
Ladefyldvej
Bytoften
Brøndbyøstervej
Ketteholm
Mandholmen
I C Lembrechts Alle
Avedøre Havnevej
Laurits Olsens Vej
Bendstrupvej
Kanalholmen
Lerbjergvej

Gulvafslibning i Hvidovre. Få 3 tilbud med stor rabat

Har du brug for professionel hjælp til gulvafslibning i Hvidovre, så få 3 topaktuelle tilbud på arbejdet. Vores gulvservicepartnere udfører alt inden for gulvafhøvling, gulvafslibning, efterbehandling og øvrig gulvservice i Hvidovre. Du skal kun bruge ganske få minutter i det nemme gulvskema, hvor du fortæller lidt om gulvopgaven.
Wengé træet har sin naturlige udbredelse i Vestafrika - Cameroun, Gabon og Zaire. Træhøjden er op til 20 m og kævlediameteren op til 1 m. Splintveddet er gråhvidt, mens kerneveddet i frisk tilstand er lyst grønligbrunt for senere i lys og luft at blive chokoladebrunt, brunviolet eller næsten sort.
I direkte sollys gennem længere tid bliver farven lysbrun til gulligbrun. Densiteten er ca. 15 procent højere end egens. Styrkeegenskaberne er ca. 30 procent højere end teakens, dog er hårdheden kun ca. 12 procent højere end for teak. På gulve af Wengé kan der forekomme farvevariationer afhængigt af lysforhold.

Hvor mange arbejdsopgaver kan varetages stående

I 2013 blev der foretaget videooptagelser af gulvslibernes arbejdsprocesser. Formålet var, at kunne vurdere hvor stor en andel af arbejdstiden, der foregik i knæbelastende arbejdsstillinger. Det fandtes på basis af disse observationer, at gulvafsliberne havde knæbelastende arbejdsstillinger (hugsiddende og knæliggende) i 56% af arbejdstiden.
Dette var efter man justerede for den andel af deres arbejdstid, de anvendte i den pågældende arbejdsproces. Det er nu ud fra ovennævnte beskrivelse af værktøj til stående gulvarbejde muligt at varetage en stor del af arbejdsopgaverne stående, herunder spartling, slibning, limning, svejsning, samrnenskæring og afskæring af svejsetråd.
Gulvafsliberne angiver ved interview, at skønsmæssigt 50-60% af de opgaver, hvor der skal spartles, limes og svejses, nu kan foretages stående.

Find professionelle gulvslibere her

I Hvidovre kommune kan du få 3 gulvafslibningstilbud uanset din placering:
  • Avedøre Holme
  • Brostykke
  • Præstemosen
  • Friheden
  • Avedøre

Arbejdsvillige gulvafslibere i postnr. 2650

Plougs Gulvservice
Hvidovregade 33A
2650 Hvidovre
CVR: 29562199
www.plougsgulvservice.dk
Ørn Miljø Ren.dk
Ørn Miljø Ren.dk
2650 Egevolden 6
CVR: 26747961
www.omren.dk
T.T. Gulvservice
Michael Berings Vang 2
2650 Hvidovre
CVR: 22006347
www.ttgulvservice.com