Gulvafslibning Hvidovre

  • Få 3 favorable tilbud på gulvafslibning Hvidovre
  • Tilbud på en rutineret erfaren gulvspecialist
  • Spar ca 28 pct på et udmærket gulv tilbud

Eksempler på
vejnavne Hvidovre

Fagerstedvej
Engstykkevej
Ketilstorp Alle
Brobyvej
Hvidovre Strandvej
Allingvej
Krogstens Alle
Alarmpladsen
Dansvej
Høvedstensvej
Parallelvej
Dryadevej
Barløsevej
Lodsvej
Neergårds Alle
Bytoften
Frydenhøjstien
Nymarksvej
Grønholtvej
Femagervej

Gulvafslibning i Hvidovre. Få 3 tilbud med stor rabat

Har du brug for professionel hjælp til gulvafslibning i Hvidovre, så få 3 topaktuelle tilbud på arbejdet. Vores gulvservicepartnere udfører alt inden for gulvafhøvling, gulvafslibning, efterbehandling og øvrig gulvservice i Hvidovre. Du skal kun bruge ganske få minutter i det nemme gulvskema, hvor du fortæller lidt om gulvopgaven.
Wengé træet har sin naturlige udbredelse i Vestafrika - Cameroun, Gabon og Zaire. Træhøjden er op til 20 m og kævlediameteren op til 1 m. Splintveddet er gråhvidt, mens kerneveddet i frisk tilstand er lyst grønligbrunt for senere i lys og luft at blive chokoladebrunt, brunviolet eller næsten sort.
I direkte sollys gennem længere tid bliver farven lysbrun til gulligbrun. Densiteten er ca. 15 procent højere end egens. Styrkeegenskaberne er ca. 30 procent højere end teakens, dog er hårdheden kun ca. 12 procent højere end for teak. På gulve af Wengé kan der forekomme farvevariationer afhængigt af lysforhold.

Hvor mange arbejdsopgaver kan varetages stående

I 2013 blev der foretaget videooptagelser af gulvslibernes arbejdsprocesser. Formålet var, at kunne vurdere hvor stor en andel af arbejdstiden, der foregik i knæbelastende arbejdsstillinger. Det fandtes på basis af disse observationer, at gulvafsliberne havde knæbelastende arbejdsstillinger (hugsiddende og knæliggende) i 56% af arbejdstiden.
Dette var efter man justerede for den andel af deres arbejdstid, de anvendte i den pågældende arbejdsproces. Det er nu ud fra ovennævnte beskrivelse af værktøj til stående gulvarbejde muligt at varetage en stor del af arbejdsopgaverne stående, herunder spartling, slibning, limning, svejsning, samrnenskæring og afskæring af svejsetråd.
Gulvafsliberne angiver ved interview, at skønsmæssigt 50-60% af de opgaver, hvor der skal spartles, limes og svejses, nu kan foretages stående.

Find professionelle gulvslibere her

I Hvidovre kommune kan du få 3 gulvafslibningstilbud uanset din placering:
  • Avedøre Holme
  • Brostykke
  • Præstemosen
  • Friheden
  • Avedøre

Tilfældig gulvafslibning fra 2650

Evigglade Gulve ApS
Helenas Alle 51
2650 Hvidovre
CVR: 29529345
Hjemmeside
Frederiksbergs Gulvservice ApS
Schradersvej 15
2650 Hvidovre
CVR: 38731807
Hjemmeside
Center Gulve
Holmelundsvej 10
2650 Hvidovre
CVR: 54481268
Hjemmeside