Gulvafslibning København

  • Få 3 uimodståelige tilbud på gulvafslibning København
  • Få en grundig godkendt gulvekspert
  • Spar nemt 14 procent på et kontant gulv tilbud

Veje i postnummer 2400

Morbærvej
Tornsangervej
Rødkilde Plads
Rødkildevej
Trekløvervej
Filosofvænget
Svendelodden
Blåbærvej
Bogfinkevej
Enemærket
Henriksvej
Vestergårdsporten
Lærkebakken
Kærsangervej
Sadelmagervej
Grønnemose Allé
Støvnæs Allé
Ringertoften
Drejervej
Efterslægtsvej

Gulvafslibning København - 3 gratis tilbud på gulvservice

Mangler du en kompetent og billig gulvmand i København? Det kan være træls at få kontakt med en erfaren gulvmand i København. Hvordan kan man vide, om gulvsliberen er dygtig nok til at udføre det gulvafslibningsjob, du skal have udført?
For at du kan være tryg ved, at gulvsliberen du antager, magter at udføre opgaven, bør du indhente flere tilbud på gulvafslibning. Ved at indhente gulvtilbud fra flere gulvafslibning København firmaer, får du et kvalificeret overblik, så du kan have tillid til, at det beløb, I aftaler er passende.
En billig gulvmand kan sagtens være dygtig. Vores gulvpartnere i København er medlem af gulvbrancheorganisationen Danske Gulvafslibere, og er derfor forpligtet til at yde en ekstra høj kvalitet. De er ligeledes en del af garantiordningen, som sikrer kunderne en korrekt og sikkert udført gulvafslibning. Ved eventuel uoverensstemmelse over det udførte arbejde, finder der naturligvis også et klagenævn.

Ludbehandlíng med færdigblandet lud

Nåletræsgulve påføres det færdigblandede produkt, der normalt består af en blanding af lud og hvide pigmenter. Fremgangsmåden skal følge leverandørens brugsanvisning.
Ludprodukterne er stærkt alkaliske og kan forårsage alvorlige ætsninger. Angivne sikkerhedsforskrifter skal følges nøje. Ved sammenblanding af produkter skal Arbejdstilsynets forskrifter følges. Især skal øjne og hud beskyttes mod kontakt med lud.
Løvtræslud er (normalt) ikke baseret på lud men på sure midler f.eks. oxalsyre, som har en blegende effekt. Anvendelsesområdet kan oplyses af leverandøren sammen med anvisninger om korrekt brug. Ligesom for lud- og sæbebehandling vil træets farve ændres til en mere hvidgrå nuance.

Trægulve af eksotiske trætyper

Udover de normale danske gulvtyper kan en erfaren gulvsliber også behandle mere eksotiske trætyper som fx:
  • Merbau
  • Jatoba
  • Teak
  • Mahogni
  • Zebrawood

Aktuel gulvafslibning fra 2400

M&T Gulvservice
Skindergade 15
2400 København
CVR: 28393040
Hjemmeside
Trianglen Gulvservice
Møntmestervej 36
2400 København NV
CVR: 25167724
Hjemmeside
BMR gulvservice
Hulgårdsvej 144
2400 København NV
CVR: 35332804
Hjemmeside