Gulvafslibning København

  • Få 3 personlige tilbud på gulvafslibning København
  • Få en pålidelig energisk gulvspecialist
  • Spar hutigt 24 procent på et tiptop gulv tilbud

Vi dækker også disse
veje i København

C.J. Frandsens Vej
Fyrbødervej
Smedetoften
Peter Rørdams Vej
Emdrup Engvej
Vestergårdsvej
Bisiddervej
Musvågevej
Væbnervej
Håndværkerhaven
Gravervænget
Ringduestien
Stenkløvervej
Bakkevej
Blåbærvej
Bispebjergvej
Enemærket
Skovduestien
Filosofvænget
Harespringet

Gulvafslibning København - 3 gratis tilbud på gulvservice

Mangler du en kompetent og billig gulvmand i København? Det kan være træls at få kontakt med en erfaren gulvmand i København. Hvordan kan man vide, om gulvsliberen er dygtig nok til at udføre det gulvafslibningsjob, du skal have udført?
For at du kan være tryg ved, at gulvsliberen du antager, magter at udføre opgaven, bør du indhente flere tilbud på gulvafslibning. Ved at indhente gulvtilbud fra flere gulvafslibning København firmaer, får du et kvalificeret overblik, så du kan have tillid til, at det beløb, I aftaler er passende.
En billig gulvmand kan sagtens være dygtig. Vores gulvpartnere i København er medlem af gulvbrancheorganisationen Danske Gulvafslibere, og er derfor forpligtet til at yde en ekstra høj kvalitet. De er ligeledes en del af garantiordningen, som sikrer kunderne en korrekt og sikkert udført gulvafslibning. Ved eventuel uoverensstemmelse over det udførte arbejde, finder der naturligvis også et klagenævn.

Ludbehandlíng med færdigblandet lud

Nåletræsgulve påføres det færdigblandede produkt, der normalt består af en blanding af lud og hvide pigmenter. Fremgangsmåden skal følge leverandørens brugsanvisning.
Ludprodukterne er stærkt alkaliske og kan forårsage alvorlige ætsninger. Angivne sikkerhedsforskrifter skal følges nøje. Ved sammenblanding af produkter skal Arbejdstilsynets forskrifter følges. Især skal øjne og hud beskyttes mod kontakt med lud.
Løvtræslud er (normalt) ikke baseret på lud men på sure midler f.eks. oxalsyre, som har en blegende effekt. Anvendelsesområdet kan oplyses af leverandøren sammen med anvisninger om korrekt brug. Ligesom for lud- og sæbebehandling vil træets farve ændres til en mere hvidgrå nuance.

Trægulve af eksotiske trætyper

Udover de normale danske gulvtyper kan en erfaren gulvsliber også behandle mere eksotiske trætyper som fx:
  • Merbau
  • Jatoba
  • Teak
  • Mahogni
  • Zebrawood

Aktuel gulvafslibning fra postnummer 2400

Allans Gulvservice
Mågevej 88
2400 København NV
CVR: 17928376
Hjemmeside
Super Gulvservice
Bispeparken 17
2400 København NV
CVR: 37883905
Hjemmeside
B.B. Jørgensen gulvservice
Stærevej 71
2400 København NV
CVR: 35190384
Hjemmeside