Gulvafslibning Munkebo

  • Få 3 ekstraordinære tilbud på gulvafslibning Munkebo
  • Vi finder en rutineret lokal fagmand
  • Spar hutigt 18 % på et bæredygtigt gulv tilbud

Veje i postnummer 5330

Svishaven
Strandløkken
Højen
Lindø Østvej
Dræby Fedvej
Lindhøjvænget
Udsigten
Strandlystvej
Skråningen
Diget
Mosekrogen
Elmevænget
Mølkæret
Dræbyvej
Fyrrehøjen
Noret
Bellisvænget
Kjærsgårdsvej
Krabbegårdsvej
Møllevejen

Spar 22% på gulvafslibning i Munkebo med 3 tilbud

Her bestiller du nemt og hurtigt tre konkrete tilbud fra godkendte gulvfirmaer i Munkebo. Spar tid og penge og lad os gøre arbejdet med at indhente tilbud på gulvafslibning fra certificerede gulvfirmaer i Munkebo - eller andre steder på Fyn. Du får udelukkende tilbud fra i forvejen godkendte gulvslibere, så du undgår dyre overraskelser.
Vores tilknyttede gulvfirmaer omfatter flere hundrede gulvfirmaer landet over. Dette betyder, at vi kan imødekomme alle typer af gulvafslibningsopgaver - uanset om det er en simpel opgave som for eks. bare en fyrretræsbordplade eller det er en hel villa i Munkebo, så har vi firmaerne.
Gulvvarmeplader af 22 mm spånplade med præfabrikerede spor for nedlægning af varmefordelingsplader og varmeslanger kan lægges direkte på strøer eller træbjælkelag. Den nødvendige stivhed og bæreevne opnås først, når trægulv eller eventuelt undergulv er udlagt.

Sammenskæring af gulvbelægninger

Sammenskæring af belægninger foregår ved at to stykker gulvbelægninger lægges ovenpå hinanden med et mindre overlæg (nogle cm). Der foretages herefter ridsning med en ridseko og efterfølgende skæres i ridsen.
Der skæres gennem det øverste lag belægning, som således kommer til at passe nøjagtigt ind i hinanden. Der kan foretages sammenskæring af samlinger i linoleum stående med anvendelse af teleskopskaft og opskærer.
Det er dog en forudsætning, at samlingen fortsat er forridset. Det anbefales at der anvendes en bestemt klinge (Stanley 1996), da den passer til de stifter, der er på opskæreren.

5 tegn på at du har brug for en gulvafhøvling

Gulvafhøvling kan med fordel foretages på gulve, der ikke kan bearbejdes med en gulvafslibning som for eksempel gulvflader med:
  • Tæpperester
  • Limrester
  • Maling
  • Fernis
  • Spartelmasse

Eksempel på lokal gulvafslibning Munkebo

Tømrermester Kristian Tvergaard
Lykkesminde 7
5330 Munkebo
CVR: 31889553
Hjemmeside
Total Gulvslibning
Overdrevet 2
5330 Munkebo
CVR: 33108524
Hjemmeside
CP Byg ApS
Flintager 10
5330 Munkebo
CVR: 30610903
Hjemmeside