Gulvafslibning Lemvig

  • Få 3 billige tilbud på gulvafslibning Lemvig
  • Få en kvalitetsbevidst kompetent gulvekspert
  • Spar ca 18 pct på super gulv tilbud

Eksempler på
Lemvig vejnavne

Romledvej
Dalvej
Jevnakervej
Pugholmvej
Odinsvej
Rammekærvej
Basselbjergvej
Bonnesigvej
Banegårdsvej
Kjeldervej
Pindsmarkvej
Bjergvej
Nylindvej
Kirkensgårdvej
Dalgårdvej
Hovedgaden
Højlandvej
Kresten Bjerres Vej
Nørrealle
Kirkevej

Gulvafslibning Lemvig - Få 3 tilbud - Spar nemt 19%

Få gratis og uforpligtende 2-3 skræddersyede tilbud fra gulvfirmaer fra Lemvig på din opgave. Spar tid på at indhente tilbud på gulvafslibning i Lemvig ved at overlade den del af arbejdet til os. Du får kun tilbud på gulvafslibning fra i forvejen godkendte gulvafslibere, så du undgår de knap så dygtige gulvafslibningsfirmaer.
Gulvafsliberne ved, at de er i konkurrence med andre firmaer, så derfor får du 3 yderst attraktive og stærke gulvslibertilbud. Vi samarbejder med en lang række gulvafsligningsfirmaer i Lemvig og kan derfor matche din opgave med de helt rigtige gulvfirmaer - uanset størrelsen på din opgave.
Uanset om du søger en billig gulvmand til en simpel enkeltstående opgave som eksempelvis afslibning af et par vindueskarme eller du har brug for at få afslebet 500 kvadratmeger kontorbygning, så har vi de rigtige kompetente kandidater. Indsend din gulvsliberopgave nu og få de første tilbud senere i dag!

Træ til gulve: Merbau (Intsia bijuga O. Ktze)

Merbau træet er vidt udbredt i Sydøstasien, Thailand, Malaysia og Indonesien. Træet når højder på 45 m med kævlediameter op til 1,2 m. Nysavet merbau har gult til orangebrunt kerneved, som ved lyspâvirkning bliver rødbrunt.
Splintveddet er lysgult. Veddet er ret ensartet med en grov homogen struktur. Gult poreindhold som er vandopløseligt, kan misfarve tekstiler. Jern kan i forbindelse med vådt merbau korrodere og misfarve træet. Merbau er velegnet til gulve pga. gode styrkeegenskaber.
Krav til robusthed må stilles i afhængighed af den forventede anvendelse og udseende. Til udsatte områder, f.eks. gangarealer, vælges normalt de mest robuste/hårde trægulvmaterialer.

Lad godkendte firmaer byde på din opgave

Tilbud på en billig gulvafslibning kan gives overalt i Lemvig kommune:
  • Nejrup
  • Gjelleodde
  • Bovbjerg
  • Dybe
  • Paris

Godkendte gulvafslibere fra postnr. 7620

Garant Lemvig
Fabjergvej 27
7620 Lemvig
CVR: 30149645
www.garant.nu
BL Gulvafslibning I/S
Nørrebjerg 23
7620 Lemvig
CVR: 34759278
www.bl-gulvafslibning.dk
Garant Lemvig
Fabjergvej 27
7620 Lemvig
CVR: 37424293
www.garant.nu/butik/garant-lemvig