Gulvafslibning Haderslev

  • Få 3 aktuelle tilbud på gulvafslibning Haderslev
  • Vi finder en lokal pålidelig gulvmand
  • Spar ca 16 pct på et seriøst gulv tilbud

6100 Haderslev
vejnavne

Kildager
Kløvervej
Løkkeled
Hårdengvej
Kelstrup Høje
Ottanggårdvej
Kløvervænget
Kanekærvej
Lysmosen
Keldetvej
Hulvejen
Knavvej
Posthussvinget
Lavninggyde
Porsevej
Nederbyvænget
Langelandsvej
P.A. Madvigs Vej
Povlsgårdvej
Køllesvinget

Gulvafslibning Haderslev - Få 3 tilbud og spar 21 pct

Få 3 gratis tilbud fra flere dygtige gulvfirmaer i Haderslev og spar op til 28 procent. Alle de tilbud på gulvafslibning som du modtager igennem vores gratis gulvfirma formidlingsservice er helt uforpligtende. Du behøver ikke at acceptere nogen af dem - valget er dit alene.
Tryk på den grønne klap her på siden for at begynde din beskrivelse af gulvserviceopgaven. Når online formulare er udfyldt, sender vi din gulvafslibningsopgave ud til flere lokale seriøse gulvfirmaer i Haderslev. I takt med, at de får kigget din gulvsliberopgave igennem, vender de tilbage til dig med rigtig gode tilbud på gulvopgaven.
Du har nu mulighed for, selv at sammenligne de indkomne forskellige tilbud på gulvafslibning og nemt finde det bedste og billigste gulvslibertilbud. Med Gulvafslibningsguide.dk´s gratis tjeneste bliver det ikke enklere at finde en kompetent og erfaren gulvmand i Haderslev. Opret din gulvsliberopgave til gulvfirmaer i Haderslev nu!

Opbygningen af et parketgulv

Stavene kan være korte eller lange massive stave eller de kan være opbygget som en lamineret konstruktion, feks. med træindlæg i midten og et finerlag i top og bund. Stavene kan lægges med forskellige teknikker, enten som enkeltstave der lægges en for én.
De kan også være sat sammen til brædder på fabrik og lægges i så fald som brædder. Også brædderne har gennemgået en udvikling i forbindelse med den industrielle produktion. Tidligere brugte man normalt kraftige brædder med bredder fra 135-250 mm og tykkelser på 30-42 min.
I dag er normale bredder mellem 75 og 137 mm. Tykkelserne er mellem 20 og 28 nnn til bærende gulve og 10 til 20 mm til svømmende gulve. I de seneste år er der dog sket en tilbagevenden til større dimensioner, således at brædder kan fås med bredder helt op til 450 min.

Lad os gøre det hårde arbejde

Uanset hvor i Haderslev kommune du befinder dig, kan du få 3 attraktive tilbud på gulvafslibning:
  • Hejsager
  • Sønderballe
  • Sønder Vilstrup
  • Marstrup
  • Medsted

Aktuel gulvafslibning fra 6100

Æ Gulvsliver
Moltrup Bygade 29
6100 Haderslev
CVR: 26697131
Hjemmeside
Jysk Gulvafslibning
Ribe Landevej 74
6100 Haderslev
CVR: 12900007
Hjemmeside
Garant Haderslev
Christian X's Vej 4
6100 Haderslev
CVR: 21500135
Hjemmeside