Gulvafslibning Haderslev

  • Find 3 fornemme tilbud på gulvafslibning Haderslev
  • Vi finder en topmotiveret fleksibel gulvmand
  • Spar omkring 20 procent på fede gulv tilbud

Postnummer 6100
vejnavne

Kærsangervej
Langdræt
Holmevej
Hårdengvej
Primulavej
Moltrup Landevej
Kløvermarken
Lokesvej
Hoptrup Kirkeby
Møllesvinget
Lærkevej
Langtoften
Lysmosen
Pilumvej
Nørre Vilstrup Bygade
Langgyde
Lundsvej
Hoelgårdvej
Kroghs Kobbel
Lavgade

Gulvafslibning Haderslev - Få 3 tilbud og spar 21 pct

Betal ikke ekstra for en topmotiveret gulvafsliber i 6100 Haderslev. Find pålidelige gulvafslibningsfirmaer her på tilbudsportalen Gulvafslibningsguide.dk. Kvalitetsbevidste gulvafslibere påtager sig f.ex. disse opgaver: opretningsarbejde, gulvbehandling med maling, oliebehandling og voksbehandling.
Tryk på den grønne klap her på siden for at begynde din beskrivelse af gulvserviceopgaven. Når online formulare er udfyldt, sender vi din gulvafslibningsopgave ud til flere lokale seriøse gulvfirmaer i Haderslev. I takt med, at de får kigget din gulvsliberopgave igennem, vender de tilbage til dig med rigtig gode tilbud på gulvopgaven.
Du har nu mulighed for, selv at sammenligne de indkomne forskellige tilbud på gulvafslibning og nemt finde det bedste og billigste gulvslibertilbud. Med Gulvafslibningsguide.dk´s gratis tjeneste bliver det ikke enklere at finde en kompetent og erfaren gulvmand i Haderslev. Opret din gulvsliberopgave nu!

Opbygningen af et parketgulv

Stavene kan være korte eller lange massive stave eller de kan være opbygget som en lamineret konstruktion, feks. med træindlæg i midten og et finerlag i top og bund. Stavene kan lægges med forskellige teknikker, enten som enkeltstave der lægges en for én.
De kan også være sat sammen til brædder på fabrik og lægges i så fald som brædder. Også brædderne har gennemgået en udvikling i forbindelse med den industrielle produktion. Tidligere brugte man normalt kraftige brædder med bredder fra 135-250 mm og tykkelser på 30-42 min.
I dag er normale bredder mellem 75 og 137 mm. Tykkelserne er mellem 20 og 28 nnn til bærende gulve og 10 til 20 mm til svømmende gulve. I de seneste år er der dog sket en tilbagevenden til større dimensioner, således at brædder kan fås med bredder helt op til 450 min.

Lad os gøre det hårde arbejde

Uanset hvor i Haderslev kommune du befinder dig, kan du få 3 attraktive tilbud på gulvafslibning:
  • Hejsager
  • Sønderballe
  • Sønder Vilstrup
  • Marstrup
  • Medsted

Godkendte gulvafslibere fra postnr. 6100

Æ Gulvsliver
Moltrup Bygade 29
6100 Haderslev
CVR: 26697131
www.gulvsliver.dk
Jysk Gulvafslibning
Ribe Landevej 74
6100 Haderslev
CVR: 12900007
www.gulv-slibning.dk
Garant Haderslev
Christian X's Vej 4
6100 Haderslev
CVR: 21500135
www.garant.nu