Gulvafslibning Middelfart

  • Få 3 fine tilbud på gulvafslibning Middelfart
  • Bestil en velegnet potentiel fagmand
  • Spar ca 28 procent på et perfekt gulv tilbud

Veje i postnummer 5500

Norgesvej
Rosenstien-Hf Hyllehøj
Odinsvej
Stutterivej
Toftegårdvej
Øster Alle
Skærbæksmøllevej
Karlskovvej
Idrætsvej
Lærkevej
Strandparken
Niels Hansens Vej
Skolevej
Ludvig Storms Vej
Toppen
Tranebærkvisten
Scharlingsvej
Lupinvej
Mølleløkken
Langtvedvej

Spar 24% på gulvafslibning i Middelfart. Modtag 3 tilbud

Vi sørger for, at skaffe dig de 3 fedeste tilbud i Middelfart på gulvafslibning. Vores gratis onlinegulvservice bringer dig hurtigt i kontakt med gulvafslibningsfirmaer i og i nærheden af Middelfart. Få en billig og rask løsning på dine gulvproblemer med 3 rare gulvtilbud fra anerkendte gulvmænd. Så sparer du nemt 25-28 % på prisen.
Parketgulve udført af enkeltstave kan lægges i mange forskellige mønstre, f.eks. sildeben, hollandsk mønster og fletmønster. Mønsterlægning er mere kompliceret. Starten af mønsterlægningen kræver særlig stor påpasselighed, fordi resten af lægningen afhænger af, at de første stave ligger helt korrekt.
Til mønstergulve kan der leveres højre og venstre stave samt specialelementer, f.eks. firkanter og smalle lister i forskellige træarter. Ved de mere komplicerede mønstre, skal der tildannes specielle passtykker på stedet, hvilket kræver stor håndværksmæssig kunnen og specialværktøj.

Klassiske plankegulve er meget robuste

De massive gulve har længst levetid. Når gulvet er limet til underlaget, kan der afslibes op til otte millimeter, inden man når ned til fer og not i samlingerne. De klassiske plankegulve er meget robuste. De massive planker kan afslibes adskillige gange, så overfladiske skader og gammel fernis eller maling kan fjernes.
I den eksklusive ende findes desuden de massive parketgulve, stavparket, som kan lægges i forskellige mønstre og træsorter. Lamelopbyggede gulve er populære og stabile, men ulempen er, at - alt efter kvalitet - så kan slidlaget være meget tynd. Det kan svinge mellem to og fem millimeter. Når man ved, at en afslibning i snit fjerner ca.1/2 millimeter, så er det klart, at denne type gulve har en kortere levetid.

Modtag 3 kvalitetstilbud i dag

Her er eksempler på, hvor du kan få tilbud på gulvafslibning i Middelfart kommune:
  • Fjeldsted
  • Gamborg
  • Tanderup
  • Hygild
  • Gelsted

Middelfart gulvafslibning eksempler:

Snoghøjs Tæpper - Gulvmontering
Julievej 27
5500 Middelfart
CVR: 27676677
Hjemmeside
M2 Gulve
Fredenslundsvej 2
5500 Middelfart
CVR: 28436084
Hjemmeside
Thrysøe Gulvservice
Sønder Allé 72
5500 Middelfart
CVR: 30402103
Hjemmeside