Gulvafslibning Mors

  • Få 3 personlige tilbud på gulvafslibning Mors
  • Tilbud på en seriøs certificeret fagmand
  • Spar op til 13 pct på konkrete gulv tilbud

Veje 7900 Mors

Kjeskærvej
Flade Klit
Park Alle
Fjallerslevvej
Frueled
Fuglsøparken
Parkvænget
Griffelvej
Eghøj
Primulavej
Fårtofts Plads
Karetmagervej
Jernbanegade
Fjordvej
Mamrelund
Hammerparken
Engkarsevej
Marktoften
Lundkjærvej
Pilevej

Gulvafslibning på Mors — Spar 34% med 3 tilbud

Få en fantastisk pris på effektiv gulvafslibning på Mors - Bestil 3 tilbud fra lokale anerkendte gulvafslibningsfirmaer. Du kan nemt få 30-35 procent i gulvrabat, når du har 3 fantastiske tilbud at vælge imellem. Ud over almindelige privat- og erhvervsgulvafslibninger, udfører vores samarbejdspartnere i Morsø kommune også afslibning af karme og paneler. Husk at elinstallationen skal være autoriseret og der skal være fri adgang til min. 220v/13A.
Svømmende gulves lyddæmpning er meget afhængig af den korrekte udførelse. For yderligere information om lydisolering, se SBI-anvisníng 172. Her behandles også mulighederne for at forbedre lydisoleringen af gamle etageadskillelser ved udlægning af supplerende gulv ovenpå det eksisterende. De bløde træfiberplader virker både trinlyddæmpende og varmeisolerende.

Træ til gulve: Jatoba (Courbaril) (Hymenaea courbaril)

Jatoba vokser naturligt i Mexico, Centralamerika, Brasilien, Bolivia og Peru. Jatoba bliver op til 30 meter høj med en grenfri stamme op til 24 m og diameter op til 1 m. Kerneveddet er lakserødt til orangebrunt. Splinten er bred, grå til rødlig og skarpt adskilt fra kerneveddet.
Med/modvækst er almindeligt forekommende. Mørke striber og gylden glans forekommer. Densiteten er ca. 30 % højere end bøgens og styrkeegenskaberne svarer til andre meget tunge træarter. Jatoba har stor slidstyrke og vejrbestandig overflade.
Trægulve, der skal anvendes i forbindelse med gulvvarmeanlæg, skal kunne tåle de temperaturer, der kan forventes at optræde i den aktuelle konstruktion. Tilsvarende gælder for materialer i gulvunderlaget, f.eks. spartelmasse og lim, der ligeledes skal kunne tåle de temperaturer, der kan forventes at optræde i forbindelse med gulvvarmeanlæg.

Få 3 dejlige tilbud på gulvafslibning på Mors

Få gratis 3 gulvsliber tilbud uanset hvor i Morsø kommune du er bosiddende:
  • Refshammer
  • Tødsø
  • Ejerslev
  • Skarum
  • Sejerslev

Kreative gulvafslibere fra postnummer 7900

Dani Con
Industrivej 1
7900 Nykøbing M
CVR: 28036426
www.dani-con.dk
Morsø Gulvservice
Vittrupvej 17
7900 Nykøbing M
CVR: 27623778
www.morsogulvservice.dk
Garant Nykøbing Mors
Nørrebro 119
7900 Nykøbing M
CVR: 25172868
www.garant.nu