Gulvafslibning Odsherred

  • Få 3 reelle tilbud på gulvafslibning Odsherred
  • Find en velrenommeret udvalgt gulvspecialist
  • Spar ca 31 % på sikre gulv tilbud

Eksempler på
Odsherred vejnavne

Brunhøj Strandvej
Engbovej
Damengen
Dr Egedesvej
Ahornvej
Hedeboengen
Brombærvej
Brændergården
Bakkekrogen
Dalvang
Blåbærstien
Fyrrelysvej
Granvænget
Burvænget
Fyrrebakken
Havegårdsvej
Bakkefoden
Bøsserup Mark
Grønvej
Engdalsvej

Gulvafslibning Odsherred, billig - 3 fine tilbud

Du leder efter en billig og energisk gulvmand i Odsherred? Led ikke videre! Her på onlineportalen Gulvafslibningsguide.dk påtager vi os - absolut uforpligtende - at finde 3 professionelle gulvfirmaer i Odsherred, der er så klar til at løse din gulvafslibning opgave. Det kan for eksempel være en privatgulvafslibning, en firmagulvafslibning eller lignende.
Du skriver bare i tekstskemaet og forklarer, hvilken slags gulvopgave, du gerne vil have billige og kvalitetssikrede tilbud på. På under 40 timer, modtager du enestående tilbud på gulvafslibning fra 3 bundsolide lokale gulvfirmaer i Odsherred.
Du vælger naturligvis helt selv, hvilket gulvtilbud du vil bruge. Du kan naturligvis også vælge at takke nej til alle de modtagne gulvtilbud. Send din gulvopgave ind i dag og få 3 usandsynligt gode tilbud på gulvafslibning fra vores anerkendte gulvpartnere i Odsherred. Bestil hellere dine personlige tilbud allerede i dag inden du glemmer det.

Brug af stående gulvværktøj

Rasmus er sikkerhedsrepræsentant og arbejder i et større gulvafslibningsfirma med 35 svende. De 24 af disse bruger stående gulvværktøj i større eller mindre omfang. Nogen arbejder næsten kun stående. De resterende påvirkes, men der er altid nogen, der ikke vil.
Der er ikke tale om at nogen giver udtryk for modstand over for de kolleger, der arbejder stående. Desuden hæmmer en forholdsvis stor udskiftning blandt svendene, at alle kommer til at arbejde stående.
Gulvafslibningsfirmaet havde allerede inden kurserne selv uddannet 8 gulvafslibere og købt nyt stående gulvværktøj til disse for at få deres tilbagemelding om anvendeligheden af værktøjet.

Find din effektive gulvmand her

Billig gulvafslibning tilbydes i hele Odsherred kommune:
  • Rask Mølle
  • Hornborg
  • Løsning
  • Stauby
  • Hjortsvang

Troværdige gulvafslibere i postnr. 4500

Tømrermester Tim Nielsen
Østerlyngvej 127
4500 Nykøbing Sjælland
CVR: 26700027
www.tomrertim.dk
Jimmis Gulvservice
Siriusvej 6
4500 Nykøbing Sjælland
CVR: 21962236
www.jimmisgulvservice.dk
Jimmis Gulvservice
Siriusvej 6
4500 Nykøbing Sj
CVR: 38185896
www.jimmisgulvservice.dk