Gulvafslibning Sønderjylland

  • Få 3 flotte tilbud på gulvafslibning Sønderjylland
  • Vi finder en effektiv velegnet gulvekspert
  • Spar ca 28 pct på et gennemarbejdet gulv tilbud

Eksempler på
6640 vejnavne

Storegade
Poppelvænget
Bakken
Vingen
Møllevang
Egholtvej
Højvang
Kastanie Alle
Åparken
Dollerup Engsø
Energivej
Kobbelvænget
Herredsvejen
Frederiksberggade
Slugten
Petersminde
Egevænget
Udsigten
Granitvænget
Vranderupvej

Spar penge på gulvafslibning i Sønderjylland

Mangler du en dygtig og billig gulvmand i Sønderjylland, kan vi hjælpe dig. Her på Gulvafslibningsguide.dk kan du gratis og uforpligtende få 3 tilbud fra professionelle gulvfirmaer i Sønderjylland, der gerne vil løse din gulvsliberopgave for dig - uanset hvor i Sønderjylland du bor.
Vores vigtigste mission er at stille dig som forbruger bedst muligt, når du skal finde et pålideligt og dygtigt gulvafslibning Sønderjylland firma. Vores tjeneste tilbyder at skaffe 3 attraktive og konkrete tilbud på gulvafslibning, der matcher dine ønsker så godt som muligt.
Ved at benytte Gulvafslibningsguide.dk, kommer du udelukkende til at stå med gode tilbud i hånden fra gulvfirmaer i Sønderjylland, der kan tilbyde præcis den type gulvservice, du efterspørger. Brug et par minutter på at udfylde formularen - så finder vi 3 lokale kompetente gulvfirmaer til dig i løbet af 2-3 dage.

Træ til gulve: Ask (Fraxinus excelsior)

Asketræet vokser naturligt i Europa fra Pyrenæerne i syd til Trondheim i nord og langt inde i Rusland. Træhøjden er op til 40 m og diameteren op til 1 m. Askeved er gullighvidt, og når falsk kerne forekommer er denne gulbrun til snavset gråbrun.
Flere styrkeegenskaber er højere end bøgens. Hårdheden svarer stort set til egens. Ask er velegnet til parketgulv på grund af gode styrkeegenskaber, homogenitet og bearbejdningsegenskaber.
Eg er en træsort, der i farve spænder fra lys til grågul og til svag brunlig med grove porer med meget karakteristiske marvstråler. Egetræ er en af de mest holdbare og stærke træsorter, er særdeles modstandsdygtigt og derfor velegnet til møbler og inventar af enhver art- dog ikke til køkkenborde. Det skyldes egens naturlige indhold af garvesyre, som bevirker, at køkkenbordet vil sortfarves ved påvirkning af vand.

Få tjekket dit gulv inden gulvsliberen går i gang

Før en større gulvafhøvling kan påbegyndes bør det tjekkes, hvorvidt gulvet overhovedet kan tåle en afhøvling. Der bør derfor foretages et gulvtjek for at tjekke flere forskellige gulvtekniske ting som f.eks.:
  • Misfarvninger
  • Mørhed
  • Undergulv
  • Nuværende overflade
  • Råd og svamp

Eksempler på Sønderjylland gulvafslibning

Piihl & Søn ApS
Højtoften 13
6640 Lunderskov
CVR: 30560345
Hjemmeside
Tømmerfirma Lasse Krogh
Dollerup Høj 15
6640 Lunderskov
CVR: 31835178
Hjemmeside
Christiansen Snedker og Tømrer
Gelballevej 35
6640 Lunderskov
CVR: 35625267
Hjemmeside