Gulvafslibning Skive

  • Få 3 optimale tilbud på gulvafslibning Skive
  • Tilbud på en troværdig fleksibel gulvspecialist
  • Spar hutigt 28 procent på et bæredygtigt gulv tilbud

Eksempler på
7800 vejnavne

Fjordvej
Gammel Rønbjerg Vej
Kirke Alle
Nygade
Mælkevejen
Islandsvej
Sverrigsvej
Oddervej
Brøndumvej
Skjoldborgs Vej
Kirsebærvej
Klitrosevej
Henrik Lunds Vej
Årsdalevej
Godthåbsvej
Mejsevej
Hedevænget
Norgaardsvej
Elsdyrvej
Rønnevej

Gulvafslibning Skive - Her får du 3 konkrete tilbud

Her på siden kan vi skaffe dig et rigtig attraktivt tilbud på din kommende gulvsliberopgave. Vi sender dig tre 100% gratis og uforpligtende tilbud på gulvslibning som du i ro og mag kan studere. Før vi kan levere konkrete tilbud, behøver vores samarbejdspartnere i Skive dog at få lidt mere at vide om opgaven.
De aktuelle gulvfirmaer i Skive vil henvende sig til dig snarest muligt for at aftale en dag, hvor I kan gå opgaven igennem. Når der skal afslibes mange kvadratmeter, rekommanderer vi, at du får en professionel sparring og gennemgang af dit behov for gulvafslibning.
Søger du en erfaren og troværdig gulvmand i Skive, der arbejder seriøst i forhold til dine ønsker og krav? Så benyt websiden Gulvafslibningsguide.dk. Her får du 3 tilbud - gratis og uforpligtende - på gulvafslibning i Skive. Uanset om du som privat eller firma har brug for hjælp, står vores tilknyttede partnere til rådighed.

Træ til gulve: Kempas (Koompassia malaccensis Maing)

Kempas har sin største udbredelse i lavlandsskovene på den malaysiske halvø. Det er et stort træ med en stammediameter på 1,8 til 2,1 meter. Veddet er ret ensartet med en smal bleggullig splint. Kerneveddet er i frisk tilstand lyserødt, men bliver mørkere ved lyspåvirkning.
Ud over at veddet har med/modvækst kan det indeholde et celleløst hornagtigt lag mellem vækstzonerne, hvilket generer tørring og forarbejdning. Med en densitet på omkring 950 kg/m3 er det en meget tung træart.
Som følge heraf er styrkeegenskaber og svind betydeligt højere end for de fleste andre træarter. Middelsvindet er ca. 0,3 cm for hver 1% træet tørrer, hvilket svarer til bøgens svind. Kempas er velegnet til parketgulve pga. gode styrkeegenskaber. Fugtigt træ misfarves af jern.

Vi finder de bedste gulvslibere i Skive til dig

Få op til 3 tilbud på billig gulvafslibning overalt i Skive kommune:
  • Højslev
  • Dommerby
  • Håsum
  • Ramsing
  • Spøttrup

Skive gulvafslibning eksempel:

HB Gulve ApS
Ballingvej 42
7800 Skive
CVR: 30536134
Hjemmeside
Garant Skive
Katkjærvej 1
7800 Skive
CVR: 28856830
Hjemmeside
TBS A/S
​Rævevej 5
7800 Skive
CVR: 89136210
Hjemmeside