Gulvafslibning Skive

  • Få 3 solide tilbud på gulvafslibning Skive
  • Vi finder en engageret reel gulvspecialist
  • Spar ca 26 % på et strålende gulv tilbud

Vejnavne i
postnummer 7800

Skovvænget
Strømmen
Brårupvej
Violvej
Brårupgade
Nørre Alle
Galgebakken
Karolinegade
Bundgårdsvej
Thomsensgade
Frugtparken
Engvang
Ågade
Plantagevej
Gyden
Lisedalvej
Flæskærvej
Fjordglimt
Furvej
Tværbakken

Gulvafslibning Skive - Her får du 3 konkrete tilbud

Her på siden kan vi skaffe dig et rigtig attraktivt tilbud på din kommende gulvsliberopgave. Vi sender dig tre 100% gratis og uforpligtende tilbud på gulvslibning som du i ro og mag kan studere. Før vi kan levere konkrete tilbud, behøver vores samarbejdspartnere i Skive dog at få lidt mere at vide om opgaven.
De aktuelle gulvfirmaer i Skive vil henvende sig til dig snarest muligt for at aftale en dag, hvor I kan gå opgaven igennem. Når der skal afslibes mange kvadratmeter, rekommanderer vi, at du får en professionel sparring og gennemgang af dit behov for gulvafslibning.
Søger du en erfaren og troværdig gulvmand i Skive, der arbejder seriøst i forhold til dine ønsker og krav? Så benyt websiden Gulvafslibningsguide.dk. Her får du 3 tilbud - gratis og uforpligtende - på gulvafslibning i Skive. Uanset om du som privat eller firma har brug for hjælp, står vores tilknyttede partnere til rådighed.

Træ til gulve: Kempas (Koompassia malaccensis Maing)

Kempas har sin største udbredelse i lavlandsskovene på den malaysiske halvø. Det er et stort træ med en stammediameter på 1,8 til 2,1 meter. Veddet er ret ensartet med en smal bleggullig splint. Kerneveddet er i frisk tilstand lyserødt, men bliver mørkere ved lyspåvirkning.
Ud over at veddet har med/modvækst kan det indeholde et celleløst hornagtigt lag mellem vækstzonerne, hvilket generer tørring og forarbejdning. Med en densitet på omkring 950 kg/m3 er det en meget tung træart.
Som følge heraf er styrkeegenskaber og svind betydeligt højere end for de fleste andre træarter. Middelsvindet er ca. 0,3 cm for hver 1% træet tørrer, hvilket svarer til bøgens svind. Kempas er velegnet til parketgulve pga. gode styrkeegenskaber. Fugtigt træ misfarves af jern.

Vi finder de bedste gulvslibere i Skive til dig

Få op til 3 tilbud på billig gulvafslibning overalt i Skive kommune:
  • Højslev
  • Dommerby
  • Håsum
  • Ramsing
  • Spøttrup

Eksempel på gulvafslibning Skive

HB Gulve ApS
Ballingvej 42
7800 Skive
CVR: 30536134
Hjemmeside
TBS A/S
​Rævevej 5
7800 Skive
CVR: 89136210
Hjemmeside
BT Gulve Skive
Elskjærbakken 4
7800 Skive
CVR: 28703481
Hjemmeside