Gulvafslibning Stevns

  • Få 3 pragtfulde tilbud på gulvafslibning Stevns
  • Find en fleksibel arbejdsvillig fagmand
  • Spar op til 26 pct på lokale gulv tilbud

Veje i postnummer 4660

Gydevej
Bøgelundsvej
Bækketoftevej
Havrevænget
Mosebuen
Overdrevet
Parkvej
Mosedraget
Fyrvangen
Hybenvænget
Chr. Richtersgade
Højerup Bygade
Holtug Mosevej
Storedalsvej
Rødvigvej
Toxværdtsvej
Jernbanegade
Vindehuse
Kongshøjvej
Bovangen

Få den bedste pris på gulvafslibning i Stevns og 3 tilbud

Her får du nemt, gratis og hurtigt kontakt med billige gulvfirmaer over hele Danmark inklusiv Stevns. Skriv dine krav til din gulvsliberopgave og bliv kontaktet af gulvsliberne fra Stevns med to-tre gode tilbud. Det er absolut gratis og du kan få 15-19 procent i rabat på regningen med 3 fantastiske tilbud.
Et gulvmand fra Stevns kan hjælpe med andet end bare at slibe gulve. Har du brug for hjælp til afslibning af for eksempel egetræs bordplader, så kan du også her få op til tre friske tilbud. Indtast din gulvafslibningsopgave til gulvsliberne på Stevns i skemaet på under 5 minutter og få 3 gode og billige gulvslibertilbud.
Lastfordelende plade/trykfordelende lag: Et lag som i svømmende gulve optager lasten og fordeler den ud over et større område på underliggende lag, f.eks. en spånplade, som fordeler lasten ud over et underliggende isoleringslag.

Hvorfor man bør overlade gulvafslibning til professionelle

Efter kun en times tid er den godt 200 kg tunge maskinpark båret op ad trapperne til den tomme flyttelejlighed. Allerede her ses forskellen på gulvsliberens udstyr. Maskinerne er både flere og tungere, hvor leje-udstyret som regel blot består af en slibemaskine og en kantsliber.
Den professionelle råder desuden over en kæmpe-høvl, hvormed han hurtigt fjerner de øverste 2-3 mm af gulvet og de mange gamle lag lak og fernis. Høvlen kræver gode kræfter. Det roterende skær trækkes baglæns hen over gulvet, og der er mange kræfter løs.
Gulvsliberen er nødt til at spænde maskinen fast om livet med en sele, så kræfterne fordeles over hele kroppen. Gulvet skal slibes mindst fire gange Støjen nærmer sig det uudholdelige og toppen af larmen må fjernes med et kraftigt høreværn.

Find den skarpeste pris her

På Stevns kan du få afslebet dine gulve overalt i kommunen:
  • Højerup
  • Tommestrup
  • Holtug
  • Store Heddinge Rødvig
  • Arnøje

Tilfældige gulvafslibere i postnr. 4660

Thor Gulve ApS
Langemarksvej 3, Frøslev
4660 Store Heddinge
CVR: 29636133
www.thorgulve.dk
Asger Ullerup ApS
Nørrehusvej 37, Frøslev
4660 Store Heddinge
CVR: 21094897
www.facebook.com/asgerullerup
Flemming Schrøder A/S
Rødvigvej 3
4660 Store Heddinge
CVR: 21799386
www.flemmingschroder.dk