Gulvafslibning Virum

  • Få 3 konkrete tilbud på gulvafslibning Virum
  • Få en engageret reel gulvmand
  • Spar ca 21 procent på et prisbilligt gulv tilbud

Postnummer 2830
vejnavne

Johan Jepsens Vej
Geelskovparken
Bynkevang
Agernvej
Bisp Urnes Vej
Hjertebjergvej
Gammel Kaplevej
Kildevældsvej
Askebyvej
Birkely
Kirsebærbakken
Frenderupvej
Baneledet
Bispebakken
Brede
Ingvar Hjorts Vej
Askimvej
Furesølund
Bøgevang
Kaplevej

Gulvafslibning Virum? Spar 22% med 3 gratis tilbud

Modtag absolut gratis 3 fortræffelige tilbud på bundsolid gulvafslibning fra lokale autoriserede gulvafslibningsfirmaer fra Virum. Vi matcher din gulvopgave med de allerbedste fagfolk, så du får ordnet dine trægulve både professionelt og billigt.
Du kan få 3 personlige gulvtilbud på alle slags gulvslibe opgaver som eksempelvis gulvafslibning, gulvafhøvling, afslibning af trapper, afslibning af køkkenborder, afslibning af dørpaneler, m.m. Når du har modtaget dine tilbud, kan du sammenligne de forskellige tilbud og på denne måde nemt og hurtigt finde frem til det gulvfirma, som kan tilbyde dig den bedste og billigste gulvafslibning.
Strøer lægges på opklodsninger og plastkiler eller på opklodsninger med brikker af blødt materiale. De trinlyddæmpende egenskaber afhænger af opklodsningernes hårdhed og det er derfor nødvendigt at indhente oplysninger hos leverandøren om trinlyddæmpningen.

Positive erfaringer med stående gulvarbejde

De positive erfaringer med stående arbejde kan have afsmittende virkninger over for andre faggrupper. Tempoet er lige så forjaget som før. Hvis trætheden skal ned, skal tempoet ned. Mener ikke, at superbrugere på arbejdspladsen ville fremskynde denne proces.
Nævner desuden, at der er ansat nye svende, som tidligere har arbejdet i mindre gulvafslibningsfirmaer, som gerne vil lære at arbejde stående. Mener ikke, at det kan skabe gnidninger i firmaet, at nogle arbejder stående og andre knæliggende.
Har fået mere ondt i knæene efter brug af stående værktøj. Mener. at det skyldes vrid i benene, når han arbejder stående. Vil geme have et opfølgningskursus ca. 3 måneder efter kurset, hvor man får checket, om man bruger den rigtige arbejdsmetode og har de rigtige arbejdsstillinger.

Behandling af dit trægulv

Liste med eksempler på nogle af de forskelligartede områder, som en moderne gulvsliber i Virum arbejder med:
  • Gulvpolering
  • Gulvservice
  • lakbehandling
  • Oliebehandling
  • Voksbehandling

Eksempler på lokal gulvafslibning i 2830 Virum

Copenhagen Floor ApS
Frederiksdalsvej 8E
2830 Virum
CVR: 36891661
Hjemmeside
Fercom ApS
Virumvej 90 A
2830 Virum
CVR: 20025573
Hjemmeside
Mestertømreren
Kongevejen 128 A
2830 Virum
CVR: 32219071
Hjemmeside