Gulvafslibning Virum

  • Få 3 seriøse tilbud på gulvafslibning Virum
  • Bestil en fleksibel bundsolid gulvspecialist
  • Spar ca 10 % på reelle gulv tilbud

2830 Virum
vejnavne

Kollelevbakken
Frugthegnet
Klavs Nebs Vej
Bygdevej
Ingvar Hjorts Vej
Birkholmsvej
Askebyvej
Furesøhøj
Agernvej
Kratholmsvej
Askevænget
Kaplevej
Byagervej
Løvsvinget
Mosebakken
Furesølund
Hummeltoften
Furesø Parkvej
Ligustervænget
Bernhard Olsens Vej

Gulvafslibning Virum? Spar 22% med 3 gratis tilbud

Modtag absolut gratis 3 fortræffelige tilbud på bundsolid gulvafslibning fra lokale autoriserede gulvafslibningsfirmaer fra Virum. Vi matcher din gulvopgave med de allerbedste fagfolk, så du får ordnet dine trægulve både professionelt og billigt.
Du kan få 3 personlige gulvtilbud på alle slags gulvslibe opgaver som eksempelvis gulvafslibning, gulvafhøvling, afslibning af trapper, afslibning af køkkenborder, afslibning af dørpaneler, m.m. Når du har modtaget dine tilbud, kan du sammenligne de forskellige tilbud og på denne måde nemt og hurtigt finde frem til det gulvfirma, som kan tilbyde dig den bedste og billigste gulvafslibning.
Strøer lægges på opklodsninger og plastkiler eller på opklodsninger med brikker af blødt materiale. De trinlyddæmpende egenskaber afhænger af opklodsningernes hårdhed og det er derfor nødvendigt at indhente oplysninger hos leverandøren om trinlyddæmpningen.

Positive erfaringer med stående gulvarbejde

De positive erfaringer med stående arbejde kan have afsmittende virkninger over for andre faggrupper. Tempoet er lige så forjaget som før. Hvis trætheden skal ned, skal tempoet ned. Mener ikke, at superbrugere på arbejdspladsen ville fremskynde denne proces.
Nævner desuden, at der er ansat nye svende, som tidligere har arbejdet i mindre gulvafslibningsfirmaer, som gerne vil lære at arbejde stående. Mener ikke, at det kan skabe gnidninger i firmaet, at nogle arbejder stående og andre knæliggende.
Har fået mere ondt i knæene efter brug af stående værktøj. Mener. at det skyldes vrid i benene, når han arbejder stående. Vil geme have et opfølgningskursus ca. 3 måneder efter kurset, hvor man får checket, om man bruger den rigtige arbejdsmetode og har de rigtige arbejdsstillinger.

Behandling af dit trægulv

Liste med eksempler på nogle af de forskelligartede områder, som en moderne gulvsliber i Virum arbejder med:
  • Gulvpolering
  • Gulvservice
  • lakbehandling
  • Oliebehandling
  • Voksbehandling

Tilfældige gulvafslibere fra postnummer 2830

Fercom ApS
Virumvej 90 A
2830 Virum
CVR: 20025573
www.fercom.dk
Copenhagen Floor ApS
Frederiksdalsvej 8E
2830 Virum
CVR: 36891661
www.copenhagenfloor.dk
Mestertømreren
Kongevejen 128 A
2830 Virum
CVR: 32219071
Tlf. 26118057