Gulvafslibning Struer

  • Få 3 eventyrlige tilbud på gulvafslibning Struer
  • Tilbud på en kvalitetssikret kvalitetssikret fagmand
  • Spar ca 16 % på økonomiske gulv tilbud

Eksempler på
vejnavne Struer

Kløvenhøj
Parkvænget
Holstebrovej
Skt Olai Bakke
Tårngade
Jyllandsgade
Mundbergs Alle
Jernbanestien
Kirkegade
Vestervold
Reberbanen
Kjeldsmarkvej
Lille Ørskovvej
Resenborgvej
Hybenvej
Pallisgårdvej
Tjørnevænget
Solgyden
Præstegård Plantage
Stadion Alle

Gulvafslibning Struer - Spar 24% med 3 gratis tilbud

Gulvafslibningsguide.dk er en gratis innovativ online gulvservice, som tilbyder at skaffe tilbud på gedigen gulvafslibning i Struer. Hvis du sender din gulvopgave ind til os, så får du hurtigt 3 gennemarbejdede gulvafslibningstilbud den modsatte vej. Du vælger selv dit tilbud og kan få mindst 15 procent i god gulvrabat.
Du har opdaget gulvslibersiden Gulvafslibningsguide.dk - portalen hvor man i dag kan indhente 2-3 lokale gulvslibertilbud. Tilbudsportalen Gulvafslibningsguide.dk er en både nem og nyskabende web gulvsliberservice, der lover at indhente ekstraordinære tilbud på gulvsliberarbejde.
Modtag 3 ekstremt gode gulvslibertilbud på fx reparation af trægulve, lakering med halvblank lak, gulvbehandling med maling eller gulvservice. Styr uden om uegnede firmaer - Anvend vores pålidelige service i dag. På 2-3 arbejdsdage kontakter de tre bedst egnede gulvslibervirksomheder dig med deres sammenlignelige pristilbud.

Trægulves brandtekniske egenskaber

Ifølge bygningsreglementet skal gulvbelægninger udføres, så de ikke bidrager væsentligt til brand- og røgudvikling i den tid, som personer, der opholder sig i rummet, skal bruge til at forlade det. Tilsvarende krav gælder for flugtveje.
For gulve i anvendelsesklasse 3 og for flugtveje i anvendelsesklasse 1-6 er kravet i bygningsreglementet gulvbelægning klasse Dfl. I henhold til Brandteknisk Vejledning 30, Brandrekniske eksempler er brandmæssigt egnede gulvbelægning af træ følgende klasse G gulvbelægninger, såfremt de er fastgjort som beskrevet af producenten.
Tilsvarende opfylder trægulve i Appendiks ll alle ydeevnekrav mht. reaktion ved brand uden behov for yderligere prøvning i henhold til det europæiske brandklassifikationssystem. Bemærk at tabellens fodnoter også skal være opfyldt.

Vi matcher din opgave med firmaerne

Eksempler på byer i Struer kommune hvori du kan bestille 3 gulvslibertilbud:
  • Søndbjerg
  • Lyngs
  • Thyholm
  • Venø
  • Hjerm

Tre gulvafslibere i 7600 Struer

Johns Tømrerfirma
Damgårdsvej 12
7600 Struer
CVR: 26502543
www.johnstoemrerfirma.dk
Tømrefirmaet Struer A/S
Damgårdsvej 10
7600 Struer
CVR: 29223238
www.toemrerfirmaetstruer.dk
Lars Højris Tømrerfirma
Farvervej 5
7600 Struer
CVR: 30339568
www.larshojris.dk