Tilbud gulvsliber Furesø

Gulvsliber Furesø - modtag 3 brugbare gulvtilbud
Indsend tekstskemaet, få rabat: 34 %
Billig gulvsliber - Gratis tilbud - få dem her

Få 3 gratis tilbud på gulvsliber Furesø - Opret din opgave

Lakering er den mest anvendte behandling til både trægulve og parketgulve. Et lakeret trægulv giver en hård og slidstærk overflade, som ikke behøver særlig meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele lokalet et pift og kan findes både i private hjem, på kontorer og i offentlige domiciler.
Alle indendørs sportsbaner med trægulv har som regel også lakerede trægulve. Minusset ved et lakeret trægulv er, at det kan være træls at reparere en skade uden at reparationen kan ses bagefter på grund af forskelle i farvenuancer.
En gulvsliber bruger professionelt gulvsliberudstyr med støvopsamling. Denne type udstyr opsamler op til 85% af det savsmuld, der kommer ved en gulvafslibning. Hold dog alligevel alle døre lukkede og dæk eventuelt over med plastik, såfremt der er større åbninger.

Efteruddannelse i gulvbranchen

Der blev uddannet 10 superbrugere på et 2-ugers kursus, så de efterfølgende kunne uddanne deres kolleger i anvendelse af gulvværktøjet. Der har været afholdt 47 lokale 2-dages kurser med i alt 292 deltagere mellem oktober 2012 og juni 2013.
Samtlige gulvslibere, der deltog i kurserne, fik udleveret et spørgeskema i forbindelse med deres deltagelse på kurset og har efterfølgende modtaget et opfølgende spørgeskema ca. 3 måneder efter deres kursusdeltagelse.
Der har været foretaget interviews af udvalgte gulvslibere, superbrugere og deres gulvmestre. Der har været foretaget et kvalitets- og tidsstudium, med den hensigt at vurdere kvalitet og effektivitet af arbejdet foretaget hhv. traditionelt og stående.

Arbejdsmiljøet og gulvfaget

Der sås en lidt faldende forekomst af bevægeapparatproblemer sammenlignet med de tidligere undersøgelser. Den faldende tendens gjaldt i mindre grad for gener i knæene. Desuden sås et markant fald i forekomst af psykiske stressreaktioner.
Der rapporteredes om positive erfaringer med brug af stående værktøj især i form af, at arbejdet går hurtigere, værktøjet er let at bruge, og man oplever faldende helbredsgener.
Det fremgår af spørgeskema besvarelserne fra opfølgningsundersøgelsen 3 måneder efter kurset, at der nu er 86%, der har anvendt det stående værktøj mod 48% før kurset. Der er især sket en stigning blandt gulvslibere, der har anvendt værktøjet ugentligt fra 7% til 32% og en stigning fra 3% til 10%, der har anvendt det dagligt.

Indhent 2-3 tilbud på gulvsliber Furesø med 11 procent i rabat

Det er hurtigt og let at få drøngode tilbud på denne gulvsliberportal og gulvsliberfirmaerne laver alle typer af gulvsliberopgaver i hele Furesø. Af og til har man ikke tiden til selv at klare en gulvslibning - Vi foreslår, at man i stedet bestiller tre sammenlignelige gulvslibertilbud. En rutineret gulvsliber kan lave en gulvslibning i Furesø.
Alle vegne i Furesø kommune kan vi tilbyde 3 gulvsliber tilbud fx:
  • Furesøgårdsvej
  • Kirke Værløse
  • Bistrupvej
  • Høveltevej
Beskriv gulvsliberopgaven i gulvsliberskemaet (det gør du på mindre end 7 minutter). Vi vil garantere at indhente gratis 3 ideelle tilbud på din gulvsliberopgave i Furesø ved solide gulvsliberfirmaer.
Få en gulvsliber, der vil efterbehandle her på sitet. Billige og faguddannede specialister vil være parate til at levere tilbud på din opgave. I løbet af ret kort tid modtager du gratis 3 fede tilbud på flot gulvsliberarbejde.

Erfarne Gulvsliberfirmaer i postnr. 3540


Tømrermester Niels Andreasen

Uggeløsevej 2, Uvelse
3540 Lynge
CVR: 19867935

Max Gulvservice ApS

Uggeløse Bygade 124
3540 Lynge
CVR: 38055879

Allerød Bygge Central ApS

Lyngevej 230
3540 Lynge
CVR: 18877740

Tilbud gulvsliber Furesø