Tilbud gulvsliber Furesø

  • Gulvsliber Furesø - indhent 3 gode gulv tilbud
  • Udfyld webformularen, spar ca 28 procent
  • Billig gulvsliber - Gratis tilbud på håndværkere

Vejnavne i
postnummer 3540

Birkekrogen
Langkæret
Baunesvinget
Hillerødvej
Gjerdesager
Stensøvej
Gl Vassingerødvej
Hvedemarken
Højrisvej
Røglevej
Bøgebakken
Folebjerggårdsvej
Rønnebakken
Mosegårdsvej
Æblebakken
Kollerødvej
Kastaniebakken
Ringbjerget
Moselundsvej
Sandkildevej

Få 3 gratis tilbud på gulvsliber Furesø - Opret din opgave

Lakering er den mest anvendte behandling til både trægulve og parketgulve. Et lakeret trægulv giver en hård og slidstærk overflade, som ikke behøver særlig meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele lokalet et pift og kan findes både i private hjem, på kontorer og i offentlige domiciler.
Alle indendørs sportsbaner med trægulv har som regel også lakerede trægulve. Minusset ved et lakeret trægulv er, at det kan være træls at reparere en skade uden at reparationen kan ses bagefter på grund af forskelle i farvenuancer.
En gulvsliber bruger professionelt gulvsliberudstyr med støvopsamling. Denne type udstyr opsamler op til 85% af det savsmuld, der kommer ved en gulvafslibning. Hold dog alligevel alle døre lukkede og dæk eventuelt over med plastik, såfremt der er større åbninger.

Efteruddannelse i gulvbranchen

Der blev uddannet 10 superbrugere på et 2-ugers kursus, så de efterfølgende kunne uddanne deres kolleger i anvendelse af gulvværktøjet. Der har været afholdt 47 lokale 2-dages kurser med i alt 292 deltagere mellem oktober 2012 og juni 2013.
Samtlige gulvslibere, der deltog i kurserne, fik udleveret et spørgeskema i forbindelse med deres deltagelse på kurset og har efterfølgende modtaget et opfølgende spørgeskema ca. 3 måneder efter deres kursusdeltagelse.
Der har været foretaget interviews af udvalgte gulvslibere, superbrugere og deres gulvmestre. Der har været foretaget et kvalitets- og tidsstudium, med den hensigt at vurdere kvalitet og effektivitet af arbejdet foretaget hhv. traditionelt og stående.

Arbejdsmiljøet og gulvfaget

Der sås en lidt faldende forekomst af bevægeapparatproblemer sammenlignet med de tidligere undersøgelser. Den faldende tendens gjaldt i mindre grad for gener i knæene. Desuden sås et markant fald i forekomst af psykiske stressreaktioner.
Der rapporteredes om positive erfaringer med brug af stående værktøj især i form af, at arbejdet går hurtigere, værktøjet er let at bruge, og man oplever faldende helbredsgener.
Det fremgår af spørgeskema besvarelserne fra opfølgningsundersøgelsen 3 måneder efter kurset, at der nu er 86%, der har anvendt det stående værktøj mod 48% før kurset. Der er især sket en stigning blandt gulvslibere, der har anvendt værktøjet ugentligt fra 7% til 32% og en stigning fra 3% til 10%, der har anvendt det dagligt.

Tilbud gulvsliber Furesø eksempel:

Tømrermester Niels Andreasen
Uggeløsevej 2, Uvelse
3540 Lynge
CVR: 19867935
Hjemmeside
Allerød Bygge Central ApS
Lyngevej 230
3540 Lynge
CVR: 18877740
Hjemmeside
Max Gulvservice ApS
Uggeløse Bygade 124
3540 Lynge
CVR: 38055879
Hjemmeside