Tilbud gulvsliber Furesø

  • Gulvsliber Furesø - få 3 prisbillige gulv tilbud
  • Udfyld skemaet, få rabat: 28 procent
  • Billig gulvsliber - Lad firmaerne konkurrere om opgaven

Få 3 Tilbud gulvsliber Furesø tilbud

Postnummer 3540
vejnavne

Nordkranvej
Svanevej
Langkæret
Maglevangen
Mejeribakken
Rosenlundvej
Stensøvej
Kirkevangen
Damhøjvej
Blåbærhaven
Ryttervænget
Højlundevej
Stenhusvej
Hybenbakken
Mose Anders Vej
Birkevangen
Tofteengen
Vassingerødvej
Industrivej
P.D. Jensens Vej

Få 3 gratis tilbud på gulvsliber Furesø - Opret din opgave

Du er havnet det helt rigtige sted, hvis du skal bruge en billig gulvsliber i Furesø kommune. Kontakten til gulvsliberne formidler vi nemlig helt gratis. Vores godkendte samarbejdspartnere i Furesø kommune udfører alt arbejde inden for gulvslibning året rundt. Husk at det især er om sommeren, at gulvsliberen har travlt.
Blandt disse specialister er der både mindre selvstændige gulvslibere og helt store gulvsliberfirmaer. Det betyder, at vi kan imødekomme selv de mest specifikke og skæve forespørgsler på kompetent gulvservice. Indtast din gulvopgave i Furesø kommune i dag og få 3 skræddersyede tilbud i løbet af 3-4 dage.
Vores onlinetjeneste er fuldstændig gratis og uforpligtigende. Dette betyder, at du ikke forpligtiger dig til at skulle acceptere nogle af de 3 gulvtilbud, som du modtager. Der er med andre ord ingen undskyldning for ikke at finde en effektiv og billig gulvsliber i Furesø kommune her på Gulvafslibningsguide.dk.

Efteruddannelse i gulvbranchen

Der blev uddannet 10 superbrugere på et 2-ugers kursus, så de efterfølgende kunne uddanne deres kolleger i anvendelse af gulvværktøjet. Der har været afholdt 47 lokale 2-dages kurser med i alt 292 deltagere mellem oktober 2012 og juni 2013.
Samtlige gulvslibere, der deltog i kurserne, fik udleveret et spørgeskema i forbindelse med deres deltagelse på kurset og har efterfølgende modtaget et opfølgende spørgeskema ca. 3 måneder efter deres kursusdeltagelse.
Der har været foretaget interviews af udvalgte gulvslibere, superbrugere og deres gulvmestre. Der har været foretaget et kvalitets- og tidsstudium, med den hensigt at vurdere kvalitet og effektivitet af arbejdet foretaget hhv. traditionelt og stående.

Arbejdsmiljøet og gulvfaget

Der sås en lidt faldende forekomst af bevægeapparatproblemer sammenlignet med de tidligere undersøgelser. Den faldende tendens gjaldt i mindre grad for gener i knæene. Desuden sås et markant fald i forekomst af psykiske stressreaktioner.
Der rapporteredes om positive erfaringer med brug af stående værktøj især i form af, at arbejdet går hurtigere, værktøjet er let at bruge, og man oplever faldende helbredsgener.
Det fremgår af spørgeskema besvarelserne fra opfølgningsundersøgelsen 3 måneder efter kurset, at der nu er 86%, der har anvendt det stående værktøj mod 48% før kurset. Der er især sket en stigning blandt gulvslibere, der har anvendt værktøjet ugentligt fra 7% til 32% og en stigning fra 3% til 10%, der har anvendt det dagligt.

Få 3 Tilbud gulvsliber Furesø tilbud


Tilbud gulvsliber Furesø eksempel:

Allerød Bygge Central ApS
Lyngevej 230
3540 Lynge
CVR: 18877740
Hjemmeside
Tømrermester Niels Andreasen
Uggeløsevej 2, Uvelse
3540 Lynge
CVR: 19867935
Hjemmeside
Max Gulvservice ApS
Uggeløse Bygade 124
3540 Lynge
CVR: 38055879
Hjemmeside