Gulvafslibning i Aarhus

Få 3 gratis tilbud på gulvafslibning i Aarhus
Du får kun tilbud fra effektive gulvslibere
Udfyld skemaet online på kun 3 minutter


Gulvafslibning Aarhus
4,7 stjerner
4,7/5 baseret på 28 bedømmelser

Gulvafslibning i Aarhus

23. august 2016.  Få tre stærke tilbud på gulvafslibning her. Beskriv den behandling du søger og modtag op til tre attraktive tilbud fra gulvslibere i eller i nærheden af Aarhus - nemt, gratis og uforpligtende. Beskriv i online skemaet din opgave med hvilken efterbehandling dit gulv skal have og hvilken efterbehandling du vil have - eksempelvis lak, olie eller voks. Udfyld online formularen på under fire minutter og se frem til, at de første tilbud lander i din indbakke. Har dit trægulv fået huller så kan du også få dem ordnet forinden gulvafslibning påbegyndes. Colegos tilknyttede gulvslibere har vedligeholdt trægulve i adskillige år og har som følge deraf grundig erfaring i den eksakte behandling af ethvert parketgulv.
Kvaliteten af det færdige job er selvfølgelig den vigtigste målestok for gulvsliberne for at du som kunde, er tilfreds med det udførte arbejde. Lang erfaring er den sikreste garanti for et vel udført resultat. Uanset hvor mange kvadratmeter trægulv du ønsker afslebet, kan du få to-tre hurtige tilbud således at du selv undgår arbejdet med at skulle ringe rundt til en række gulvafslibere i Aarhus by. Vores net af dygtige samarbejdspartnere arbejder med gulvafhøvling for både private og firmaer og både nye og gamle gulve behandles. Formålet med gulvafslibning er både at bringe træets rigtige glans og dybde frem og at styrke træets overflade ved at tilføre et slidlag i eksempelvis lak eller maling.

Få 3 tilbud gratis

Gulvafslibning Aarhus priser

En faguddannet gulvafsliber kan bearbejde mellem 25 og 60 m2 på 1 arbejdsdag afhængig af overfladen, antallet af faste møbler osv. Udgiften for en gulvafslibning i Aarhus afspejles naturligvis af antallet af kvm, der skal afslibes. Jo flere m2 arbejdet drejer sig om, jo lavere pris bliver det pr. m2. Forvent fra 300,- til 700,- kroner pr. kvadratmeter. En pålidelig Aarhus gulvafsliber benytter professionelt gulvafslibergear med støvopsamling, som samler op til 98% af det savsmuld, der produceres ved en gulvafslibning.
Kantmaskiner som bruges til at komme helt ud i hjørnerne samt trin, slipper dog en del mere skidt ud og ofte kan man sige, at jo mere ulige trægulvet er, jo mere savsmuld produceres der. Vær sikker på at alle døre er helt lukkede og dæk eventuelt af med afdækningsplastik, såfremt der findes større åbninger så savsmuldet bliver i det rum, der slibes i. Alle tæpper, møbler, reoler osv bør flyttes og kan returneres efter ca. 24 timer afhængig af, hvilken slags overfladebehandling, der er udført. Endvidere bør lamper, gardiner og så videre fjernes. Sørg også for at sætte gulvbeskyttere af filtdupper under alle borde og stole for at sænke risikoen for nye ridser på det nyslebne gulv.
Gulve behandlet med lak når først deres komplette slidstyrke efter to uger. Tæpper bør tidligst placeres på gulvet efter 8 dage for at forhindre eventuelle differencer i farver. Den nye overflade bør også tidligst vaskes med vand efter minimum 8 dage så lakken er hærdet igennem.

Gulvafslibning i Aarhus

Få 3 tilbud gratis

Lak er den oftest benyttede overfladetype til både trægulve og parketgulve. Et lakeret gulv har en hård og slidstærk overflade som ikke behøver ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele rummet et pift og findes både i private huse, i firmaer og i offentlige bygninger. De fleste indendørs idrætsbaner i Aarhus med trægulv har også lakerede gulve. Udfordringen ved et lakeret trægulv er, at det er svært at udbedre en ujævnhed uden at det kan ses efterfølgende grundet afvigende farvenuancer. Lak findes i flere forskellige varianter fra blank over helmat til silkemat. Til boldbaner findes endvidere en skridsikker lak, der er meget mindre glat end de gængse lakker.
Trægulve behandles som oftest tre gange med mellemliggende polering for at opnå det bedste look. Et massivt trægulv kan være lagt i bøg, birk eller mere eksotiske træsorter som for eksempel merbau. En del trægulve efterbehandles med lak eller voks men der er også en del forbrugere, som ønsker gulvet behandlet med mere syrede farver som for eksempel helt hvid eller helt sort.
Gulv med meget slid i for eks. kontorer bør renoveres ofte med lak eller voks og polering. Som oftest bør trægulve slibes hvert 10. år for at forlænge trægulvets holdbarhed. Det samme gælder for trapper, entreer og så videre, der er udført i træ. Reelle Gulvmænd i Aarhus by har specialudstyr til netop dette slibearbejde.

Gratis og uforpligtende


Eksempler på gulvafslibning i Aarhus
H.M Gulvservice
Silkeborgvej 32
8000 Århus C
CVR: 25013352
Hjemmeside
Undgulve
Sankt Pauls Gade 34 C
8000 Århus C
CVR: 33796218
Hjemmeside
Murerfirma Heine Hoffmann
Fiskergade 80
8000 Århus C
CVR: 35293531
Hjemmeside