Gulvafslibning i Aarhus

Få 3 gratis tilbud på gulvafslibning i Aarhus
Du får kun tilbud fra seriøse gulvslibere
Udfyld skemaet online på under 3 minutter


Gulvafslibning Aarhus
5 stjerner
5/5 baseret på 44 bedømmelser

Gulvafslibning i Aarhus

29. maj 2016.  Få op til 3 tilbud på gulvafslibning her. Vælg den behandling du ønsker og få op til tre billige tilbud fra gulvslibere i eller i nærheden af Aarhus - enkelt, gratis og uforpligtende. Beskriv dine ønsker til hvilken type behandling dit trægulv skal have og hvilken efterbehandling du ønsker for eks. lak, olie eller maling. Udfyld online formularen på under 5 minutter og vent på, at de første tilbud indløber. Har dit gulv fået huller så kan du også få dem repareret forinden gulvafslibning påbegyndes. Colegos gruppe af virksomheder har håndteret trægulve i mange år og har derfor stor erfaring i den rigtige behandling af ethvert trægulv. Kvaliteten på det afsluttede arbejde er naturligvis den vigtigste målestok for gulvsliberne for at du som forbruger, bliver tilfreds med det færdige arbejde. Omfattende erfaring er den sikreste garanti for et vel udført resultat. Uafhængigt af hvor mange kvadratmeter trægulv du har brug for at få slebet, kan du få to-tre konkurrencedygtige tilbud således at du selv slipper for problemet med at skulle kontakte forskellige gulvafslibere i Aarhus. Vores samarbejdspartnere udfører gulvafhøvling for både private og virksomheder og både nye og ældre gulve overfladebehandles. Formålet med gulvafslibning er både at give træets originale glans og dybde frem og at forøge træets slidstyrke ved at tilføre et slidlag i eksempelvis voks eller maling.

Få 3 tilbud gratis

Gulvafslibning Aarhus priser

En erfaren gulvafsliber kan ordne mellem 10 og 60 kvm på en arbejdsdag afhængig af overfladen, antallet af paneler osv. Udgiften for en gulvafslibning i Aarhus by afhænger selvfølgelig af antallet af kvm, der skal afslibes og jo flere kvadratmeter jobbet omfatter, jo billigere bliver det pr. kvm. Forvent fra 200,- til 500,- kroner pr. kvm. En Aarhus gulvafsliber anvender effektivt gulvafsliberudstyr med støvopsamling, der samler op til 95% af det støv, der kommer ved en gulvafslibning. Kantmaskiner der anvendes til at slibe i hjørnerne samt trin, lukker dog lidt mere savsmuld ud og generelt kan man sige, at jo mere ujævnt trægulvet er, jo mere savsmuld produceres der. Hold alle døre helt aflukkede og dæk eventuelt af med papir, hvis der er større åbninger så støvet forbliver i det værelse, der slibes i. Alle tæpper, møbler, skabe mm skal flyttes og først sættes tilbage efter ca. 24 timer afhængig af, hvilken overfladebehandling, der er udført. Endvidere må lamper, gardiner og så videre fjernes. Sørg også for at påsætte gulvbeskyttere i form af filtdimmere under alle flytbare møbler for at mindske risikoen for nye ridser på det nyslebne gulv. Gulve behandlet med lak og hårdvoks når tidligst deres fulde slidstyrke efter 2 uger. Tæpper bør først lægges på gulvet efter 12 dage for at undgå eventuelle forskelle i farver. Den nye overflade bør derudover først vaskes med vand efter mindst 14 dage så overfladen er hærdet fuldstændigt.

Gulvafslibning i Aarhus

Få 3 tilbud gratis

Lak er en af de oftest anvendte overfladebehandlinger til både trægulve og parketgulve. Et lakeret gulv har en hård og slidstærk overflade og ikke behøver ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele rummet et løft og forefindes både i private hjem, i firmaer og i offentlige bygninger. De fleste indendørs idrætsbaner med trægulv har ligeledes lakerede gulve. Problemet ved et lakeret trægulv er, at det er vanskeligt at reparere en ridse uden at det kan ses efterfølgende som følge af forskellen i farvenuancer. Lak findes i mange forskellige versioner fra blank over semimat til silkemat. Til idrætsbaner findes også en skridsikker lak, som er noget mindre glat end de almindelige lakker. Trægulve behandles gerne to gange med mellemliggende polering for opnåelse af den bedste finish. Et massivt trægulv kan være udført i eg, bøg, ask eller mere eksotiske træsorter som f.eks. merbau. En del trægulve behandles med lak eller voks men der findes også en del gulvejere, som ønsker gulvet malet i stærkere farver som f.ex. helt hvid eller helt blå. Gulv med meget trafik i eksempelvis ventesale bør behandles tit med lak eller voks samt efterfølgende polering. Som tommelfingerregel skal trægulve slibes hvert 12. år for at forlænge gulvets holdbarhed. Det samme gælder for trapper, raposer og lign, som er udført i træ. Gulvsliberfirmaer i Aarhus har specialmaskiner til præcis denne type slibearbejde.

Gratis og uforpligtende


Eksempler på gulvafslibning i Aarhus