Gulvafslibning i Aarhus

Få gratis 3 tilbud på gulvafslibning i Aarhus
Du får kun tilbud fra reelle gulvslibere
Udfyld skemaet online på under 5 minutter


Gulvafslibning Aarhus
5 stjerner
5/5 baseret på 36 bedømmelser

Gulvafslibning i Aarhus

12. maj 2016.  Få 3 tilbud på gulvafslibning her. Vælg den behandling du har brug for og modtag op til tre attraktive tilbud fra gulvslibere i Aarhus by - let, gratis og uforpligtende. Beskriv din opgave med hvilken behandling dit trægulv skal have samt hvilken efterbehandling du ønsker eksempelvis lak, olie eller maling. Udfyld onlineskemaet på under 3 minutter og se frem til, at de første tilbud kommer til dig. Har dit trægulv fået huller så kan de også blive repareret forinden gulvafslibning påbegyndes. Vores virksomheder har slebet trægulve i mange år og har som følge deraf stor erfaring i den eksakte behandling af ethvert parketgulv. Kvaliteten af det udførte arbejde er altid den vigtigste målestok for gulvsliberne for at du som forbruger, er tilfreds med det færdige arbejde. Lang erfaring er den bedste garanti for et vel udført resultat. Uanset hvor mange kvadratmeter trægulv du skal have afslebet, kan du få 3 hurtige tilbud så du selv undgår arbejdet med at skulle kontakte forskellige gulvafslibere i Aarhus-området. Vores samarbejdspartnere udfører gulvafslibning for både private og virksomheder og både nye og gamle gulve overfladebehandles. Formålet med gulvafslibning er dels at bringe træets originale glans og dybde tilbage samt at øge træets slidstyrke ved at tilføre et slidlag i f.eks. lak eller maling.

Få 3 tilbud gratis

Gulvafslibning Aarhus priser

En kompetent gulvafsliber kan ordne mellem 10 og 40 kvm på 1 dag afhængig af overfladen, antallet af paneler osv. Prisen for en gulvafslibning i Aarhus afgøres naturligvis af antallet af kvm, som skal afslibes og jo flere kvm jobbet omhandler, jo billigere bliver det pr. kvadratmeter. Beregn fra 100,- til 500,- kr pr. kvadratmeter. En Aarhus gulvafsliber benytter effektivt gulvafsliberudstyr med støvopsamling, der opsamler op til 85% af det savsmuld, som kommer ved en gulvafslibning. Kantmaskiner der bruges til at komme helt ud i hjørnerne samt trappetrin, lukker dog noget mere støv ud og normalt kan man sige, at jo mere ulige trægulvet er, jo mere støv genereres der. Hold alle døre lukkede og dæk eventuelt af med afdækningspapir, såfremt der er større sprækker så støvet forbliver i det rum, der slibes i. Alle tæpper, møbler, reoler osv bør fjernes og først returneres efter ca. 22 timer afhængig af, hvilken type af overfladebehandling, som er valgt. Endvidere bør lamper, gardiner og så videre flyttes. Sørg også for at montere gulvbeskyttere i form af filtdupper under alle borde og stole for at mindske risikoen for nye skader på det nyslebne trægulv. Gulve behandlet med lak og hårdvoks når tidligst deres komplette slidstyrke efter 2 uger. Tæpper må først placeres på gulvet efter 12 dage for at forhindre eventuelle forskelle i farver. Den nye gulvoverflade må endvidere først vaskes med vand efter mindst 12 dage så slidlaget er hærdet fuldstændigt.

Gulvafslibning i Aarhus

Få 3 tilbud gratis

Lak er en af de oftest anvendte overfladebehandlinger til både trægulve og parketgulve. Et lakeret gulv har en hård og slidstærk overflade som ikke kræver ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele rummet et pift og forefindes både i private hjem, i firmaer og i offentlige institutioner. De fleste indendørs sportsbaner med trægulv har også lakerede gulve. Problemet ved et lakeret trægulv er, at det kan være kompliceret at fjerne en skade uden at reparationen kan ses efterfølgende som følge af forskellige farvenuancer. Lak findes i adskillige forskellige udgaver fra blank over halvmat til silkemat. Til boldbaner findes endvidere en skridsikker lak, som er væsentlig mindre glat end de gængse lakker. Trægulve lakeres normalt 2 gange med mellemliggende polering for opnåelse af den bedste finish. Et massivt trægulv kan være udført i eg, gran, birk eller mere eksotiske træsorter som for eksempel jatoba. En del trægulve overfladebehandles med lak eller voks men der er også de forbrugere, der bestiller gulvet forsynet med kraftigere farver som eksempelvis helt hvid eller helt sort. Gulv med meget trafik i eksempelvis kontorer skal vedligeholdes ofte med lak eller voks samt polering. Som regel bør trægulve slibes hvert 12. år for at forlænge gulvets holdbarhed. Det samme gælder for trapper, raposer og lignende, der er udformet i træ. Gulvsliberfirmaer i Aarhus har specialmaskiner til præcis dette slibearbejde.

Gratis og uforpligtende


Eksempler på gulvafslibning i Aarhus