Gulvafslibning i Aarhus

Få gratis 3 friske tilbud på gulvafslibning i Aarhus
Du får kun tilbud fra effektive gulvslibere
Billig gulvafslibning - Spar både tid og penge.


Gulvafslibning Aarhus
4,5 stjerner
4,5/5 baseret på 65 bedømmelser

Gulvafslibning i Aarhus

1. september 2016.  Få 2-3 skarpe tilbud på gulvafslibning her. Specificer den behandling du ønsker og modtag tre konkrete tilbud fra gulvslibere i eller i nærheden af Aarhus - let, gratis og uforpligtende.
Beskriv i formularen online dine ønsker til hvilken type efterbehandling dit trægulv skal have. Skriv også hvilken behandling du søger - eksempelvis lak, lud eller voks. Udfyld online formularen på mindre end 2 minutter og afvent, at det første tilbud lander i din indbakke. Har dit trægulv fået huller så kan de også blive udbedret inden gulvafslibning igangsættes.
Vores godkendte gulvslibervirksomheder har vedligeholdt trægulve i mange år. De har som følge deraf lang erfaring i den korrekte behandling af ethvert parketgulv. Når du vælger den rette gulvbearbejdning efterfulgt af lud, kan man levere det helt rigtige gulv. Lad firmaerne konkurrere om opgaven.

Få 3 tilbud gratis

Gulvafslibning Aarhus priser

En reel gulvafsliber kan afslibe mellem 25 og 50 m2 på 1 dag. Det varierer dog i forhold til træet, antallet af faste møbler osv. Prisen for en gulvslibning i Aarhus by afhænger naturligvis af antallet af m2, der skal slibes.
Jo flere kvadratmeter arbejdet omhandler, jo lavere pris bliver det pr. m2. Forvent fra 200,- til 700,- kr pr. kvadratmeter. En dygtig Aarhus gulvafsliber kommer med kvalitets gulvafsliberudstyr med støvopsamling. Den opsamler næsten 96% af det støv, der produceres ved en gulvafslibning.
Kantmaskiner som bruges til at bearbejde i hjørnerne samt trappetrin, slipper dog lidt mere møg ud. Som tommelfingerregel kan man sige, at jo mere bulet gulvet er, jo mere savsmuld skabes der. Sørg for at alle døre er lukkede og dæk evt over med plastik, hvis der findes større sprækker.

Gulvafslibning i Aarhus

Få 3 tilbud gratis

Lak er en af de mest benyttede overfladetype til såvel trægulve og parketgulve. Et lakeret gulv giver en hård og slidstærk overflade og ikke kræver ret meget vedligeholdelse. Lakerede parketgulve giver hele lokalet et løft og forefindes både i private villaer, i firmaer og i offentlige ejendomme. De fleste indendørs boldbaner i eller i nærheden af Aarhus med trægulv har også lakerede gulve.
Ulempen ved et lakeret trægulv er, at det er vanskeligt at ordne en ujævnhed uden at reparationen kan ses bagefter på grund af afvigende farvenuancer. Lak findes i adskillige forskellige versioner fra blank over halvmat til silkemat.
Til boldbaner findes derudover en skridsikker lak, der er meget mindre glat end de gængse lakker. Trægulve behandles normalt tre omgange med mellemliggende polering for opnåelse af det bedste resultat. Et massivt trægulv kan være udført i gran, ask eller mere eksotiske træsorter som f.ex. merbau. Spar tid - brug os her.

Gratis og uforpligtende


Eksempler på gulvafslibning i 8000 Aarhus
Murerfirma Heine Hoffmann
Fiskergade 80
8000 Århus C
CVR: 35293531
Hjemmeside
H.M Gulvservice
Silkeborgvej 32
8000 Århus C
CVR: 25013352
Hjemmeside
Undgulve
Sankt Pauls Gade 34 C
8000 Århus C
CVR: 33796218
Hjemmeside