Gulvafslibning Allerød

  • Få 3 godkendte tilbud på gulvafslibning Allerød
  • Vi finder en ansvarsbevidst ansvarsbevidst gulvspecialist
  • Spar ca 15 % på herlige gulv tilbud

Eksempler på
3450 vejnavne

Berberishaven
Byparken
Blomsterhaven
Akelejevej
Forelvej
Femvej
Grønnevang
Egernvej
Drejøvej
Birkelunden
Frugtlunden
Anemonevej
Gl Lyngevej
Bygvænget
Grønningen
Bellisvej
Engsvinget
Allerød Have
Dæmpegårdsvej
Guldborgvej

Gulvafslibning Allerød. Få 3 stærke og gratis tilbud

Søger du et gulvafslibning Allerød firma? Her på Gulvafslibningsguide.dk tilbyder vi, at levere dig - gratis og hurtigt - 3 fantastiske tilbud. Din gulvopgave bliver hurtigt ekspederet videre i netværket af forhåndsgodkendte gulvfirmaer i Allerød, der meget gerne vil give tilbud på din gulvafslibning opgave.
I løbet af 2 hverdage får du 3 seriøse tilbud på gulvafslibning som du frit kan bruge. Hvis du ikke vil benytte dig af de kontakter der bliver skabt, er du naturligvis velkommen til at takke nej til allesammen. Med det rette gulvtilbud kan du spare 22-29% sammenlignet med den normale listepris.
Indtast din opgave i skemaet og få 3 tilbud af gulvfirmaer fra Allerød i løbet af et par dage. Det er for bøvlet selv at skulle kontakte flere forskellige gulvafslibningsfirmaer. Benyt i stedet vores helt gratis internet tjeneste og lad os gøre hele arbejdet - det er langt det nemmeste (for dig).

Interviews med 4 udvalgte gulvmestre

Hovedformålet med disse interviews var at få en uddybet forståelse for, hvorfor nogle gulvmestre tilsyneladende var mere eller mindre skeptiske over for brug af stående værktøj mens andre var uforbeholdent positive.
Gulvmestrene søgtes derfor udvalgt, således at der var repræsenteret 2 skeptiske og 2 positive blandt de interviewede. Udvælgelsen blev foretaget i samarbejde med Gulvbranchens organisering.
Det viste sig, at de pågældende gulvmestre alle var positive overfor brugen af stående gulvværktøj som sådan, men at de i varierende grad oplevede organisatoriske og økonomiske problemer i forbindelse med kursusafholdelsen. l beskrivelsen af resultaterne foretages derfor ikke opdeling i skeptiske og positive gulvmestre.

Genvejen til den bedste gulvoplevelse

Uanset hvor du har bopæl i Allerød kommune, kan du bestille 3 gratis tilbud på gulvafslibning:
  • Høvelte
  • Vassingerød
  • Lynge
  • Lillerød
  • Blovstrød

Få kontakt til de bedste gulvafslibere

SP Gulve
Østre Teglværksvej 2 B
3450 Allerød
CVR: 31381479
Tlf. 25387171
Gulvfirmaet Søren Johnsen ApS
Kongevejen 61 61
3450 Allerød
CVR: 29625883
www.gulv-firmaet.dk
Alpha Gulvservice
Møllemoseparken 138
3450 Allerød
CVR: 37275166
www.facebook.com/465150360362491