Gulvafslibning Grindsted

  • Modtag 3 uimodståelige tilbud på gulvafslibning Grindsted
  • Få en faglærd solid gulvekspert
  • Spar hutigt 27 % på reelle gulv tilbud

Veje 7200 Grindsted

Hørlycks Alle
Bybækvej
Ølandsvej
Hybenvej
Engvej
Lærkevang
Engsøparken
Ribersvej
Færøvej
Stenvej
Jernbanegade
Loftvej
Starupvej
Dyvelsrækkevej
Mandøvej
Dalsvej
Vestterpvej
Frodeslundvej
Bekkasinvej
Holmeåvej

Gulvafslibning Grindsted - 3 gratis tilbud på gulvservice

Det er let og absolut uforpligtende at få tilbud på billig gulvafslibning i Grindsted og omegn. Vores gulvpartnere kan klare lidt af hvert, når det drejer sig om gulvbehandling, gulvservice, gulvafhøvling og efterbehandling af alle slags trægulve. Udfyld skemaet med det samme og få 3 kvalitetstilbud.
Husk at undersøge gulvsliberens anbefalinger og tjek også gerne, at gulvsliberne ikke er helt nye men er velrenommerede og som følge deraf har bred erfaring. Vores godkendte partnere kan løse opgaver i hele Danmark. Modtag 3 gode tilbud på gulvafslibning fra effektive gulvfirmaer i Grindsted.
Vil du hører mere om tilbud på gulvslibning så tryk på den grønne knap og udfyld tekstskemaet. Du kan også en uforpligtende snak om dit gulvprojekt - vores partnere deler gerne ud af deres omfattende ekspertise indenfor gulvservice. De kommer med gode råd og udfører gulvafslibning i både lejligheder, villaer og sommerhuse.

Træ til gulve: Pitch-pine (Pinus palustris Mill)

Pitch-pine er fællesnavn for flere forskellige fyrrearter, der vokser nuturligt i det sydlige og østlige USA. Den Pitch-pine vi importerer til Europa er Southern Yellow pine. Træhøjde 30 til 40 m og diameter 80-100 cm. Kerneveddet er gulligrødt til rødbrunt og splintved svagt gulligt. Densitet, styrkeegenskaber og især hårdhed og slidstyrke ca. 22 % højere end for skovfyr.
For svømmende gulve skal pladematerialer og eventuelle elastiske mellemlag være tilstrækkeligt stive til at sikre gulvets styrke og stivhed. Af hensyn til gang og ophold kan en vis eftergivelighed (elasticitet) dog være ønskelig. I forbindelse med afslibning vil tykkelsen blive reduceret. Det vil efter flere afslibninger medføre, at bærende trægulve bliver mere eftergivelige, dvs. får større deformationer/nedbøjninger ved brug.

Her får du 3 tilbud fra kompetente firmaer

Vælg de rigtige plejeprodukter til vedligeholdelsen af dine nye fantastiske trægulve:
  • Bona Gulvsæbe
  • Bona Craft Plejeolie
  • Moland Gulvolie Natur
  • Gerflor Mipolam Accord Vask
  • Faxe GOlak Hvidunder

Lokale gulvafslibere i 7200 Grindsted

Garant Grindsted
Trehøjevej 27
7200 Grindsted
CVR: 16218596
www.garant.nu
MT Gulve
Heimdalsvej 22
7200 Grindsted
CVR: 26897521
www.mtgulve.dk
Jysk Gulvmontering I/S
Tingvejen 282
7200 Grindsted
CVR: 32918131
www.ups1.dk