Gulvafslibning Hørning

  • Få 3 reelle tilbud på gulvafslibning Hørning
  • Tilbud på en autoriseret energisk gulvspecialist
  • Spar omkring 14 pct på et solidt gulv tilbud

Veje i postnummer 8362

Adslev Hedevej
Irisvænget
Brohaven
Fusvadvej
Rugmarken
Granvænget
Herredsvejen
Jeksen Dalvej
Nattergalevej
Solbjerg Søvej
Syrenvænget
Nyvej
Valmuevænget
Stentoften
Fregerslevvej
Åbakken
Elgårdsmindeparken
Hasselvej
Agerbakken
Skrænten

Få 3 gratis tilbud på prof gulvafslibning i Hørning

Vores gulvfirmaer har alle en høj standard og forlader først en gulvsliberopgave, når den er 100% afsluttet og kunden er tilfreds. Alle de tilknyttede gulvafslibning Hørning firmaer har mange års erfaring qua de mange gulvafslibning opgaver, som de har udført gennem årene overalt i Jylland. De er også alle medlem af Danske Gulvsliberes garantiordning.
Vi forsøger konstant at sætte nye standarder i gulvsliberbranchen. Vi er ikke blege for at påstå, at vi er nummer 1 i Danmark, når det gælder tilbud på professionel gulvafslibning. Prøv vores gratis tjeneste og oplev, hvor let det er at spare penge ved at få 3 kontante tilbud på gulvafslibning i Hørning!
Hvis der er tvivl, bør der indlægges en effektiv fugtspærre. Underlag under trægulve skal afpasses efter den valgte gulvtype og skal altid være tilstrækkeligt stift og plant til at sikre, at trægulvet kan lægges korrekt.

Træ til gulve: Gummitræ (Hevea braziliensis Muell)

Gummitræ vokser naturligt i Brasilien. Plantet i Malaysia, Thailand, Indonesien og Indien. I friskopskåret tilstand er veddets farve lys gul og efter tørring halmgul til lysebrun. Gummitræ har ingen kerneved. Den kan minde lidt om ask.
Densitet og styrkeegenskaber svarer nogenlunde til dark red meranti og amerikansk mahogni. Gummitræ er velegnet til parketgulve på grund af gode styrkeegenskaber, lys farve og en smuk tegning i overfladen. Det lader sig let indfarve fra en helt lys fersk overflade til en dyb varm tone.
Da træ er en dårlig varmeleder, vil trægulve normalt blive opfattet som behagelge at træde og opholde sig på, fordi varmen ikke ledes væk fra kroppen. På gulve af beton, letbeton el.lign., hvor fugtindholdet er højere, skal der anvendes en effektiv fugtspærre så problemer med eventuel byggefugt elimineres.

Benyt kvalitetsprodukter til vedligeholdelsen af dine gulve

Det bedste resultat opnås, når du benyttes professionelle mærker. Liste med eksempler på plejemidler som vi anbefaler:
  • Trip Trap Laksæbe
  • Pinotex Nåletræslud
  • Pinotex Laksæbe
  • Timberex Voksolie
  • Faxe Blegemiddel

Eksempel på gulvafslibning i Hørning

TKJ Byg ApS
Agerskovvej 7
8362 Hørning
CVR: 26406331
Hjemmeside
Tømrerfirmaet Søren Vægter
Sønderskovvej 2
8362 Hørning
CVR: 25042379
Hjemmeside
ABM Gulve ApS
Petersmindevej 5 - 7
8362 Hørning
CVR: 26711916
Hjemmeside