Gulvafslibning Hørsholm

  • Få 3 sammenlignelige tilbud på gulvafslibning Hørsholm
  • Få en velegnet faglærd gulvspecialist
  • Spar hutigt 32 procent på økonomiske gulv tilbud

2970 Hørsholm
vejnavne

Kirsebærvej
Kokkedalsvej
Hyldestykket
Bibliotekstorvet
Hækkevej
Gasværksvej
Kærvej
Annettevej
Kragevej
Løjeltevej
Bomosevej
Bakkedraget
Barakstien
Moseranden
Digesmuttevej
Nattergalevej
Marievej
Bygvej
Månedalen
Høgevej

Få 3 gratis tilbud på god Hørsholm gulvafslibning

Hurtig og enkelt gulvafslibning i Hørsholm - brug Gulvafslibningsguide.dk. Har du en bolig fuld af nedslidte og ridsede gulve i Hørsholm? Vi er en gratis onlineportal med mange års erfaring i bagagen.
Hvis du vælger en af vores samarbejdspartnere som din foretrukne gulvafsliber, kan du være sikker på at arbejdet bliver udført hurtigt og smertefrit. Du behøver ikke frygte skader på dine gulve eller savsmuld i hele huset - det garanterer vi.
Selvom man kan leje en gulvslibermaskine i Silvan eller Bauhaus og selv gå i gang med sine gulve, så vil vi gerne advare mod dette. Korrekt gulvafslibning bør udføres af professionelle uddannede håndværkere, der har erfaringen i at håndtere værktøjet. Du risikere at ødelægge dine gulve fuldstændigt, hvis du anvender gulvsliberen forkert.

Evaluering efter kursus i stående gulvafhøvlingsmaskiner

Andreas arbejder også som tømrer. Fik først kendskab til eksistensen af stående værktøj kort før kurset ved at se andre arbejde med det på gulvskolen. Så efterfølgende kursusannoneen i Fagbladet og ville gerne prøve at arbejde med det.
Var på kursus sammen med de to andre i gulvafslibningsfirmaet, som også lægger gulve. Det er en fordel, så kan vi støtte hinanden i at bruge værktøjet rigtigt. Fremhæver at en sådan støtte er særlig vigtig, fordi der er risiko for at glemme instruktioner m.v. grundet perioder uden gulvopgaver.
Grunden til, at han ikke har arbejdet med stående værktøj efter kurset, har været manglende gulvafslibningsopgaver og få opgaver på nybyggeri. Forventer fremover at komme til at bruge stående værktøj til limning, slibning og afhøvling.

Find din godkendte fagmand her

Overalt i Hørsholm kommune kan vi tilbyde 3 tilbud på gulvafslibning f.eks.:
  • Vallerød
  • Smidstrup
  • Rungsted Kyst
  • Usserød
  • Grønnegade

Arbejdsvillige gulvafslibere i postnummer 2970

Malerfirmaet Lykkebo ApS
Slotsmarken 18
2970 Hørsholm
CVR: 34694427
www.malerfirmaet-lykkebo.dk
Bæveren ApS
Høgevej 4
2970 Hørsholm
CVR: 11975046
www.baeveren.dk
SJ Gulvservice ApS
Knudsvej 3
2970 Rungsted Kyst
CVR: 33858094
www.sjgulvservice.dk