Gulvafslibning Hjørring

  • Få 3 fornemme tilbud på gulvafslibning Hjørring
  • Få en lokal energisk gulvspecialist
  • Spar let 18 pct på førsteklasses gulv tilbud

Postnummer 9800
vejnavne

Søndervej
Stensgårdsvej
Vendiavej
Søndervænget
Urdsvej
Tangen
Sønderhedevej
Tagsighedevej
Vangen
Tagholmvej
Tangetvej
Tønsbergvej
Sneppevej
Østervænget
Søstjernevej
Rosenvej
Vidstrup Parallelvej
Rødspættevej
Sifsvej
Sct Anna Vej

Gulvafslibning Hjørring. Få gratis 3 knald tilbud

Find en billig og dygtig fagmand til gulvafslibning i Hjørring. Indsend din gulvafslibningsopgave til os (det tager bare nogle minutter) og få 3 gedigne tilbud retur - nemmere kan det ikke være. Du får kun gulvtilbud fra anerkendte firmaer fra Hjørring og Nordjylland, og vælger selv blandt de modtagne tilbud.
Hvis dine gulve er meget ødelagt, skal de sandsynligvis først afhøvles og de kan afslibes. Afhøvling fjerner det øverste af gulvbrædderne og man skal derfor altid sikre sig, at der er materiale nok i brædderne, før man påbegynder en gulvafhøvling.
Gulbafhøvling kan blive aktuelt hvis dine gulve har dybe skader, har svære misfarvninger, har niveauforskelle, har tæpperester og limrester eller er malede. Få dig en snak med gulvmanden om, hvilken gulvservice, der er der rette til netop dine gulve - så finder I sammen den bedste løsning.

Valg af overfladebehandling

Valg af overfladebehandling afhænger af kravene til overfladens og gulvets brugsegenskaber, den valgte træart og gulvtype, det forventede udseende og ikke mindst til hvor stor en indsats det kræver at opnå og vedligeholde dette udseende.
Den nødvendige vedligeholdelsesindsats varierer afhængigt af overfladebehandlingen og de aktuelle brugsforhold. Hver type overfladebehandling har sine fordele og ulemper. De må vejes op mod hinanden, når der skal vælges. Få 3 gennemarbejdede tilbud på bundsolid Hjørring gulvafslibning med stor rabat.
Der kan især være en interessekonflikt mellem økonomi og udseende, hvis der på et sted med stor brugsintensitet anvendes et trægulv, som kræver meget og gentagende vedligeholdelse for at bevare det eksisterende udseende. I vurderingen bør også indgå, om et trægulv overhovedet er egnet det pågældende sted.

Sammenlign lokale firmaer i Hjørring

Gulvafslibningsfirmaer i Hjørring kommune giver gerne tilbud på gulvafslibning i hele kommunen f.eks:
  • Gølstrup
  • Skibsby
  • Horne
  • Vrå
  • Hæstrup Mølleby

Lokale gulvafslibere i 9800 Hjørring

Tømrermester Frederik K. Simonsen
Aastrupvej 582 A
9800 Hjørring
CVR: 35507604
www.fksimonsen.dk
Malerfirma Kaj Vejby og Søn
Vandværksvej 23
9800 Hjørring
CVR: 20497580
www.vejbyogson.dk
Nyegaards Gulvservice ApS
Ewertsensvej 4
9800 Hjørring
CVR: 39762684