Gulvafslibning Hjørring

  • Få 3 solide tilbud på gulvafslibning Hjørring
  • Vi finder en kreativ billig gulvspecialist
  • Spar nemt 17 procent på et uimodståeligt gulv tilbud

Postnummer 9800
vejnavne

Stenager Alle
Sct Thomas Vej
Skjoldborgsvej
Skarndalvej
Teglværksvej
Sønder Havgårdsvej
Vester Dammenvej
Udemarken
Ultvedvej
Rævbakkevej
Vanggårdsvej
Valmuevej
Valstorp Alle
Ålborgvej
Valløvej
Violvej
Thyborønvej
Rolighedsvej
Vårsvej
Strandklitvej

Gulvafslibning Hjørring. Få gratis 3 knald tilbud

Find en billig og dygtig fagmand til gulvafslibning i Hjørring. Indsend din gulvafslibningsopgave til os (det tager bare nogle minutter) og få 3 gedigne tilbud retur - nemmere kan det ikke være. Du får kun gulvtilbud fra anerkendte firmaer fra Hjørring og Nordjylland, og vælger selv blandt de modtagne tilbud.
Hvis dine gulve er meget ødelagt, skal de sandsynligvis først afhøvles og de kan afslibes. Afhøvling fjerner det øverste af gulvbrædderne og man skal derfor altid sikre sig, at der er materiale nok i brædderne, før man påbegynder en gulvafhøvling.
Gulbafhøvling kan blive aktuelt hvis dine gulve har dybe skader, har svære misfarvninger, har niveauforskelle, har tæpperester og limrester eller er malede. Få dig en snak med gulvmanden om, hvilken gulvservice, der er der rette til netop dine gulve - så finder I sammen den bedste løsning.

Valg af overfladebehandling

Valg af overfladebehandling afhænger af kravene til overfladens og gulvets brugsegenskaber, den valgte træart og gulvtype, det forventede udseende og ikke mindst til hvor stor en indsats det kræver at opnå og vedligeholde dette udseende.
Den nødvendige vedligeholdelsesindsats varierer afhængigt af overfladebehandlingen og de aktuelle brugsforhold. Hver type overfladebehandling har sine fordele og ulemper. De må vejes op mod hinanden, når der skal vælges. Få 3 gennemarbejdede tilbud på bundsolid Hjørring gulvafslibning med stor rabat.
Der kan især være en interessekonflikt mellem økonomi og udseende, hvis der på et sted med stor brugsintensitet anvendes et trægulv, som kræver meget og gentagende vedligeholdelse for at bevare det eksisterende udseende. I vurderingen bør også indgå, om et trægulv overhovedet er egnet det pågældende sted.

Sammenlign lokale firmaer i Hjørring

Gulvafslibningsfirmaer i Hjørring kommune giver gerne tilbud på gulvafslibning i hele kommunen f.eks:
  • Gølstrup
  • Skibsby
  • Horne
  • Vrå
  • Hæstrup Mølleby

Udvalgt gulvafslibning fra postnummer 9800

Nyegaards Gulvservice ApS
Ewertsensvej 4
9800 Hjørring
CVR: 39762684
Hjemmeside
KB Gulvservice
Snerlevej 6
9800 Hjørring
CVR: 34825688
Hjemmeside
Tømrermester Frederik K. Simonsen
Aastrupvej 582 A
9800 Hjørring
CVR: 35507604
Hjemmeside