Gulvafslibning Hobro

  • Få 3 friske tilbud på gulvafslibning Hobro
  • Vi finder en lokal seriøs fagmand
  • Spar nemt 26 pct på hammerfede gulv tilbud

Hobro
vejnavne eksempler

Borgervej
Lundvej
Brohusvej
Kvædeparken
Ørnhøjvej
Godt Gemt
Nordvestvej
Hvilsom Skovvej
Irisvej
Wedelsgade
Mælkevejen
Fortunavænget
Kielstrupvej
Bakken
Drosselvej
Løvdalsvej
Nørreheden
Gasværksvej
Nordre Kajgade
Volstrupvej

Gulvafslibning Hobro - 3 tilbud på gulvarbejde

Behøver du hjælp til gulvafslibning Hobro? Tillykke - Du er på det rigtige sted! Her på hjemmesiden Gulvafslibningsguide.dk tilbyder vi nemlig at skaffe dig 3 gratis gulvtilbud fra lokale autoriserede gulvafslibningsfirmaer i Hobro. Det er både gratis og absolut uforpligtende. Send din gulvsliberopgave ind på ikke meget mere end 3½ minut.
Du får konkrete attraktive tilbud fra de bedst egnede gulvafslibning Hobro firmaer. 20-25% besparelse er ikke urealistisk. Med vores enestående it-system, finder du hurtigt og nemt den helt rette gulvmand i Hobro til din gulvafslibningsopgave. Du undgår derfor selv at skulle spilde din kostbare fritid på at lede efter professionelle og billige gulvfirmaer i Hobro.
Opret din gulvsliberopgave og få 3 gratis tilbud i løbet af få dage. Finslibning finder først sted når fugemassen er hærdet og overskydende fugemasse er afskåret. For yderligere information om fuger henvises til Fugebranchen.

Akryl/polyuretanlak

Akryl/polyuretanlak er den nyeste og mest anvendte type af vandbaserede gulvlakker. Bindemidlerne akryl og polyuretan giver en meget lys lak, som ikke gulner. Lakken er slidstærk og modstandsdygtig overfor de fleste almindelige rengøringsmidler.
Lakken vil normalt være gennemhærdet efter ca. 3 døgn. Akryl/polyuretanlakker findes både som 1-komponent og 2-komponent typer, der kan tilpasses forskellige anvendelsesområder. De findes også i varianter med særlig stor slidstyrke og bør vælges til gulve med stor brugsintensitet, f.eks. indgangspartier, entreer og gangarealer.
Uretan/alkydlak. Uretan/alkydlak er opløsningsmiddelbaseret (terpentin). Uretan/alkydlak gulner en del og er derfor mindre egnet til lyse træarter.

Sådan bliver du bedste venner med dine trægulve

Dine trægulve vil elske dig, hvis du anvender kvalitetsprodukter til at vedligeholde dem med:
  • Trip Trap Plejeolie Ekstra Hvid
  • Huma Gulvsæbe
  • Trip Trap Oliepleje
  • Faxe Hvid Lud
  • Ecolab gulvvask

3 gulvafslibere fra 9500 Hobro

Klejtrup Tømrer- og Snedkerforretning ApS
Herredsvejen 184, Hærup
9500 Hobro
CVR: 27907407
www.klejtruptoemrer.dk
Hobro Tømrer & Snedkerforretning P/S
Fynsvej 1
9500 Hobro
CVR: 34898189
www.hobrotoemrer.dk
Holgers Gulv & Snedkerservice
Hegedalsvej 82
9500 Hobro
CVR: 27472745
www.gulvholger.dk