Gulvafslibning Rudkøbing

  • Få 3 prisgodkendte tilbud på gulvafslibning Rudkøbing
  • Tilbud på en professionel engageret gulvafsliber
  • Spar omkring 20 procent på fortræffelige gulv tilbud

Vi dækker også
postnummer 5900

H.C. Ørstedvej
Hatten
Digevænget
Strandbakken
Sylen
Herslevvej
Spodsbjergvej
Kastanievej
Kirkepladsen
Schnohrsvej
Kibshavevej
Blandebjerg
Banestien
Bønneløkkevej
Sidsel Bagers Gade
Møllevænget
Fredskovvej
Krogsbjergvej
Snaremosevej
Bøgehavevej

3 gratis tilbud på gulvafslibning i Rudkøbing

Den allerbedste måde at få en smuk og billig gulvafslibning på, er først at indhente 3 gratis tilbud her på siden. Når du har modtaget 3 gulvtilbud og valgt den bedste gulvmand i Rudkøbing til din gulvafslibning, så få dig en snak med gulvsliveren inden gulvarbejdet påbegyndes.
Ved sådan en uforpligtende snak kan gulvsliberen informere dig om gulvslibningen; hvad der er bedst at gøre i din situation, og hvordan du nemmest slipper for problemer og ikke mindst: hvordan du får den bedste gulvafslibning til pengene. Det ligger dit frit for hvordan gulvslibningen i Rudkøbing skal foregå.
Gulvsliberne fra Rudkøbing er vant til at løse alle typer af gulvsliberopgaver. De ved hvordan de skal tage fat i møbler, og slibe om hjørner, op og ned af trapper mv. Det er en stor fordel for dig for du sparer en masse tid. Samtidig vil du blive overrasket over hvor hurtigt og effektivt de kan afslibe dine gulve.

Gulvbrædder i faldende bredde

Ved brug af gulvbrædder i faldende bredde, dvs. hvor stammens naturlige form bliver bibeholdt, lægges brædderne skiftevis med den smalle ende mod den brede, så der til sidst opnås et rektangulært gulv. Brædderne bliver normalt bearbejdet. så de kan holdes sammen på forskellig måde.
I trægulvet i Veng kirke, som er det ældste trægulv i Danmark, er der anvendt en såkaldt svinerygssamling, hvor der er lavet et v-formet indhak i den ene side af brædderne og en tilsvarende svineryg i den anden. Ved samling er svineryggen drevet ind i hakket.
En anden metode var at benytte specialsøm, der var tykkest på midten og havde spids i begge ender. Et passende antal søm blev anbragt mellem brædderne, der dernæst blev banket sammen. Herved blev sømmene slået ind i begge brædder, og fortykkelsen på midten hindrede at sømmet gled helt ind i det ene bræt.

Brug udelukkende anerkendte plejeprodukter til gulvet

Her er en liste med plejeprodukter, du med fordel kan anvende på dine nybehandlede trægulve:
  • Junckers Natursæbe
  • Moland Oliepleje Natur
  • Trip Trap Natursæbe
  • Faxe GOlak Rens
  • Faxe Ædeltræsolie

Aktuelle gulvafslibere fra postnummer 5900

T.H Gulvservice
Nordre Landevej 22
5900 Rudkøbing
CVR: 35622209
www.th-gulvservice.dk
Langelands Gulvbelægning ApS
Spodsbjergvej 48
5900 Rudkøbing
CVR: 76853312
Tlf. 62511711
Harry og Mogens Larsen A/S
Schnohrsvej 47
5900 Rudkøbing
CVR: 26098114
www.hmlarsen.dk