Gulvafslibning Sønderborg

  • Få 3 velegnede tilbud på gulvafslibning Sønderborg
  • Få en seriøs kvalitetsbevidst gulvekspert
  • Spar op til 14 pct på et fortrinligt gulv tilbud

6400 Sønderborg
vejnavne

Kirkestien
Lundbyesgade
Mågevænget
Nyvang
Peter Kaads Vej
Nydamvej
Lambjergskovvej
Parallelvej
Højlund
Oversøvej
Løkkegårdsvej
Klosterløkken
Møllevang
Klinting
Jernbanegyde
Lærkevænget
Mejerivej
Nørballe
Kærvej
Ludvig Holbergs Vej

Gulvafslibning Sønderborg. Få 3 stærke tilbud

Gulvafslibningsfirmaer og selvstændige gulvslibere, som er tilknyttet Gulvafslibningsguide.dk, giver dig gerne 3 tiltalende tilbud på din gulvopgave i Sønderborg. Vi sørger for, at gulvopgaven bliver sat i udbud hos alle relevante gulvpartnere. Så modtager du efter kort tid 3 tiptop gulvtilbud du frit kan vælge og vrage blandt.
Er massive gulvbrædder mindst 20 mm og lamelbrædder mindst 22 mm tykke, kan de lægges direkte på eps eller bløde træfiberplader. Brædder og plader skal have fer og not på alle fire sider, for at de kan anvendes til svømmende gulve direkte på mellemlag. Træplader til undergulv for trægulve skal være beregnet til brug i gulve.
Gulvfladen må ikke fastholdes, men skal kunne bevæge sig frit. Der skal være mindst 10 mm afstand til alle tilstødende vægge og gennemgående installationer. f.eks. rør. Afstanden afhænger af gulvets størrelse og bør altid udføres iht. trægulvleverandørens anvisninger.

Trægulves egenskaber

Variationer i brædder til gulvbelægning kan begrænses ved sortering af træet, f.eks. efter densitet. Detsker ofte ved indkøb af træet fra geografiske områder, hvor de ønskede trækvaliteter findes. Egenskaberne for de færdige produkter afhænger udover af træarten også af gulvmaterialets opbygning, fremstilling og overfladebehandling
Det kan for eksempel være om træet indgår i en lamelopbygning eller er massivt og om det f.eks.er lakeret eller ludbebehandlet. For massive brædder og parketstave er egenskaberne de samme som for selve træmaterialet, mens lamelbrædder, finerede brædder, pressetørret træ mv., kan have andre egenskaber.
Disse egenskaber kan i større eller mindre grad afvige fra selve træmaterialets egenskaber. For næsten alle de omtalte træarter gælder det, at der er mange beslægtede arter, som kun afviger lidt i udseende og egenskaber.

Benyt dig af denne gratis tjeneste

Modtag 3 supergode gulvslibertilbud uanset, hvor i Sønderborg kommune, du bor:
  • Skelde
  • Kirke Hørup
  • Ragebøl
  • Fynshav
  • Augustenborg

Eksempler på gulvafslibning i 6400 Sønderborg

Aksel Tang Tømrer/Snedker ApS
Sjællandsgade 16
6400 Sønderborg
CVR: 28858507
Hjemmeside
Sønderborg Ny Gulvafslibning
Junivej 3
6400 Sønderborg
CVR: 25054067
Hjemmeside
Brdr. Jensens Eftf.
Vølundsgade 12
6400 Sønderborg
CVR: 34542953
Hjemmeside