Gulvafslibning Sønderborg

  • Få 3 idelle tilbud på gulvafslibning Sønderborg
  • Vi finder en pålidelig velegnet gulvekspert
  • Spar ca 21 procent på et fortrinligt gulv tilbud

Veje i postnummer 6400

Lille Rådhusgade
Parkgade
Nellikevej
Irmingersvej
Lufthavnsvej
Kirkestien
Mellemgade
Pilevænget
Møllegade
Højvang
Oehlenschlægersgade
Krogvejen
Ludwig Marburgers Vej
Lysvang
Oversøvej
Lilleløkke
Nylandsvej
Nordahl Griegs Vej
Limfjordsvej
Midtløkke

Gulvafslibning Sønderborg. Få 3 stærke tilbud

Gulvafslibningsfirmaer og selvstændige gulvslibere, som er tilknyttet Gulvafslibningsguide.dk, giver dig gerne 3 tiltalende tilbud på din gulvopgave i Sønderborg. Vi sørger for, at gulvopgaven bliver sat i udbud hos alle relevante gulvpartnere. Så modtager du efter kort tid 3 tiptop gulvtilbud du frit kan vælge og vrage blandt.
Er massive gulvbrædder mindst 20 mm og lamelbrædder mindst 22 mm tykke, kan de lægges direkte på eps eller bløde træfiberplader. Brædder og plader skal have fer og not på alle fire sider, for at de kan anvendes til svømmende gulve direkte på mellemlag. Træplader til undergulv for trægulve skal være beregnet til brug i gulve.
Gulvfladen må ikke fastholdes, men skal kunne bevæge sig frit. Der skal være mindst 10 mm afstand til alle tilstødende vægge og gennemgående installationer. f.eks. rør. Afstanden afhænger af gulvets størrelse og bør altid udføres iht. trægulvleverandørens anvisninger.

Trægulves egenskaber

Variationer i brædder til gulvbelægning kan begrænses ved sortering af træet, f.eks. efter densitet. Detsker ofte ved indkøb af træet fra geografiske områder, hvor de ønskede trækvaliteter findes. Egenskaberne for de færdige produkter afhænger udover af træarten også af gulvmaterialets opbygning, fremstilling og overfladebehandling
Det kan for eksempel være om træet indgår i en lamelopbygning eller er massivt og om det f.eks.er lakeret eller ludbebehandlet. For massive brædder og parketstave er egenskaberne de samme som for selve træmaterialet, mens lamelbrædder, finerede brædder, pressetørret træ mv., kan have andre egenskaber.
Disse egenskaber kan i større eller mindre grad afvige fra selve træmaterialets egenskaber. For næsten alle de omtalte træarter gælder det, at der er mange beslægtede arter, som kun afviger lidt i udseende og egenskaber.

Benyt dig af denne gratis tjeneste

Modtag 3 supergode gulvslibertilbud uanset, hvor i Sønderborg kommune, du bor:
  • Skelde
  • Kirke Hørup
  • Ragebøl
  • Fynshav
  • Augustenborg

Eksempler på gulvafslibning i 6400 Sønderborg

Brdr. Jensens Eftf.
Vølundsgade 12
6400 Sønderborg
CVR: 34542953
Hjemmeside
Garant Als Gulvservice A/S
Stenager 15
6400 Sønderborg
CVR: 27301592
Hjemmeside
Sønderborg Ny Gulvafslibning
Junivej 3
6400 Sønderborg
CVR: 25054067
Hjemmeside