Gulvafslibning Sorø

  • Få 3 strålende tilbud på gulvafslibning Sorø
  • Find en godkendt faguddannet gulvekspert
  • Spar omkring 24 pct på et attraktivt gulv tilbud

Lokale veje
Sorø

Søbakken
Østergade
Kamillevej
Ranunkelvej
Rævebjærgvej
Volden
Mosedalsvej
Knudsvej
Lange Løng
Tuelsøvej
Topshøjvej
Nørrevej
Lønnehøj
Juliedalvej
Møllevænget
Smedeparken
Lucernevej
Kirkevej
Ødemarksvej
Koldemosevej

Gulvafslibning Sorø. Få gratis 3 godkendte tilbud

Klik på den grønne knap og bestil 3 gratis tilbud på gulvafslibning i Sorø - så bliver det ikke nemmere. Vi påtager os arbejdet med at finde 3 kvalificerede gulvafslibere i Sorø som modtager din kontaktoplysninger. Du behøver ikke at kontakte gulvsliberne - de kontakter dig.
Vedligeholdelse og rengøring af lud/sæbe- og sæbebehandlede trægulve udføres på samme måde. Efter behov vaskes med en sæbeopløsning, der dels fjerner snavs og dels vedligeholder kalksæbefilmen. Periodisk kan sæbeopløsningen iblandes kalk, pibeler eller hvide pigmenter. Dosering af sæbe afhænger af vandets hårdhed og gulvets tilsmudsning.
Jo hårdere vand og kraftigere tilsmudsning desto kraftigere dosering er nødvendig. Tidsintervallerne mellem gulvafslibning og genbehandling af sæbebehandlede gulve afhænger af brugsintensiteten, men de vil være væsentligt kortere end for lak.

Lasse fortæller om de nye stående gulvslibermaskiner

Lasse er er af de gulvslibere, der har været på kursus i anvendelse af de nye stående gulvslibermaskiner. Han oplyser, at man bruger mere slibemateriale, når man arbejder stående. Man skal regne med 3 kg pr. m2. Det er jo bare at regne det med i tilbuddet.
Hvis de så vælger os fra, er det da bare ærgerligt. Det drejer sig om peanuts. Når man skal slibe stående, er det nødvendigt ikke at tænke for småt. Hvis svenden skal røre op for tit og stå foroverbøjet over spanden hele tiden, får han jo ondt i ryggen.
Det kan være svært at få hevet de sidste med. Spild ikke tid på dem nu. Har ikke oplevet effekter i form af færre sygemeldinger. Svendene klager aldrig over gener. Det gør de jo aldrig til hverdag. Lasse er generelt positiv overfor de nye maskiner.

Spar nemt op til 25% på en gulvmand i Sorø

Gulvslibertilbud i Sorø kommune omfatter hele kommunen:
  • Nyrup
  • Stenmagle
  • Alsted
  • Fjenneslev
  • Pedersborg

Eksempler på lokal Sorø gulvafslibning

Duebjerg ApS
Nyrupvej 70
4180 Sorø
CVR: 33768184
Hjemmeside
Eriksen Gulvbelægning
Højholmvej 2
4180 Sorø
CVR: 17427474
Hjemmeside
Langhoffs Gulvservice
Brunemark 2
4180 Fjenneslev
CVR: 35552448
Hjemmeside