Gulvafslibning Vanløse

  • Få 3 tiltalende tilbud på gulvafslibning Vanløse
  • Tilbud på en kvalitetsbevidst faglærd gulvekspert
  • Spar nemt 16 pct på et favorabelt gulv tilbud

Veje 2720 Vanløse

Lerchenborgvej
Dronninglundvej
Jernbane Allé
Guldagervej
Holsteinborgvej
Ledagervej
Bygholmvej
Bellisvej
Katholmvej
Kirkebjerg Allé
Mimosavej
Himmerlandsvej
Gjorslevvej
Frederiksgårds Allé
Bogholder Allé
Bangsbo Plads
Knivholtvej
Finsensvej
Kastanie Allé
Floras Allé

Gulvafslibning Vanløse. Gratis tilbud på gulvarbejde

Vi tilbyder at indhente 3 hammerfede tilbud på suveræn gulvafslibning i Vanløse - helt gratis. Udfyld skemaet med din gulvsliberopgave online. Så udvælger vi de 3 bedstegnede gulvsliberfirmaer i Vanløse området. Det er totalt uforpligtende at indsende en gulvsliberopgave og du kan få ca 24 procent i rabat på prisen.
Vores samarbejdspartnere udfører gulvafslibninger såvel i ind- som udlandet, samt pakning og emballering af oversøiske gulvafslibninger. Gulvsliberne lægger stor vægt på en høj kvalitet i enhver gulvafslibning, herunder en naturlig stor respekt for kundernes ejendele.
Gulvsliberne står gerne for den indledende afdækning med plastic og rydder naturlig fuldstændig op efter sig. Også når det gælder afslibning og afhøvling har de valgt den bedste løsning, nemlig professionelt gulvsliberudstyr af højeste kvalitet.

Justering af arbejdsstillinger m.v.

På kortere sigt blev behovet for opfølgende aktiviteter evt. på arbejdspladserne vedrørende justering af arbejdsstillinger m.v. diskuteret. De fleste superbrugere troede ikke, at behovet var så stort. Der er næsten altid to i det samme firma, der kan teknikken. Behovet og mulighederne skulle afltlares yderligere.
På lidt længere sigt var de faglige organisationer enige om, at stående værktøj fremover skulle indgå i lærlingenes værktøjskasse, ligesom disse skulle undervises i brugen heraf. Der skal udformes ny værktøjskasse med grundsæt.
Der blev også truffet beslutning om, at der fra 2004 skulle afholdes danmarksmesterskaber også i brug af stående værktøj. Endelig blev der truffet beslutning om, at restgruppen på ca. 500 svende skulle prioriteres højt.

Efterbehandlingen er prikken over i´et.

Efterbehandling af afslebne gulve kan for eksempel bestå af:
  • Lak
  • Hvid lud
  • Hvid olie
  • Voks
  • Olie (hvid)

Eksempler på gulvafslibning Vanløse

P P Gulve
Kæragervej 1
2720 Vanløse
CVR: 11757553
Hjemmeside
SoRoTo Maskiner ApS
Ved Damhussøen 24
2720 Vanløse
CVR: 15132531
Hjemmeside
Amager Gulvservice
Rosenlunds Allé 9
2720 Vanløse
CVR: 27922244
Hjemmeside